אהבה לנצח

צייר

New member
אהבה לנצח

מביט בעננים וחושב לעצמי מחשבות על אהבה, עלייך על הריגושים שאנו עוברים כל שניה הענן משנה את צורתו כל שניה רואה את דמותך ואת יופייך המרהיב אני רואה את כל אהבתנו בעננים כיצד נפגשנו , והתעלסנו באהבים על החול החם וינקתי את גופך לגופי, עינגתי את אהבתנו פינקתי אותך בכל גופך כל מילימטר בו עבר פינוק ע"י לשוני ידיי ושפתיי אהבתי אותך לאור הירח , אהבה מטריפה את חושי כל הזמן חושב רק עלייך הולך ברחוב חושב עלייך מה את עושה כרגע, היכן את,? מה עושה אהבה לאדם ? אהבה היא כמו מדורה, היא לוהטת וחושנית, לוחשת, ושרה את שירי אהבה הלהבות יפות כמוך, חושניות כל הזמן לוחשות, אני אוהבת אותך רוצה אותך האהבה היא לנצח צייר

אפרת.א

New member
מחשבות על אהבה

לוחשות המחשבות רוחשות בתוכי מתי, היכן, איך - מתנגנות במוחי. מרחפת חופשי בינות ענני הנוצה, מחפשת מוצא, מחפשת עצה. רואה אותך מבעד למחשבות, רואה אותך כשעיני עצומות. נוגעת בך ביד ענוגה, שפתיי לוחשות מילות אהבה. מצאת החמה עד כלות הנשימה, עורגת לך - מחכה. כמו מדורה - לוהטת, חושנית, אוהבת - תובענית, כמו מדורה - בוערת, לוחשנית, רועמת - טובענית... איתך, לכודה בתוכה. רואה את דמותך במלא הדרה ניצבת מולי, רוטטת...נמסה.

צייר

New member
אפרת שלי

געגתי לך המון המונים היכן היית היכן נעלמת למה לא שמעתי ממך אני מחר ב"ה במרפסת ממתין לך צייר

אפרת.א

New member
יקירי

גמני געגעתי לך מלאנת´לפים. הייתי שם ועשיתי כך וכך
אבל הכל מתגמד לנוכח העובדה שמחר ב"ה ניפגש על המרפסת. (מסיימים אותה , עוברים לשלי?)
מואהההההההההההההה נ.ב. תגיד לבעלת המרפסת להכין ...ארוחת בוקר צהריים וערב (מן הסתם יקח לנו הרבה זמן ל... לא?)

צייר

New member
את צודקת

אפרת את חכמה ומתוקה כבר מתקשר לבעלת המרפסת שתכין ארוחת צהריים וערב ושתדבר עם בוריס שיביא מטעמים טובים צייר

למעלה