אהבה לנצח......

jane34

New member
כפרה עליך.....איזה כיף

לשמוע מאשה יפה כמוך מחמאה.......אשה יפה שכמוני......
מעבר לזה כשאני חושבת לעומק(הדברים שלך ושל דניאלס) אז כנראה שהפחדים משתלטים עליו....יודעת שאחרי המחלה שלי (שיתוק מזורגג בן 4 חודשים)וזה עדיין תלוי באויר סוג של הרגשה מין ריחוף שעדיין מאיים.....ואני חשבתי שאם נוציא את כסא הגלגלים מהבית זה יעבור לו...... נורא מפחד שאני אמות לו ככה באמצע החיים.... איך אני יכולה לתת גרנטי לדברים כאלה??? אני בעצמי מפחדת פחד מוות.....

לאהבה אין גיל...../images/Emo9.gif

לא עושה ניתוחים על השיר.. רוצה רק להגיד לך מעבר לזה שהוא מוכשר.. שאותי זה מרגש ומקסים לקרוא כאלה מילים שנכתבו על ידי ילד בן 10.. רומנטי, רגיש כל כך לא חומרני, ויודע מה זאת אהבה.. תמסרי לו שאני כבר אוהב אותו.
וסתם...בלי שום קשר..
רציתי להגיד לך שיש לי ילדה פנוייה ורווקה בת 10.
יש לה רק חיסרון אחד..היא לא מוכנה לעזוב את ראשון..
ולך...שבוע מקסים שיהיה לך..

jane34

New member
../images/Emo6.gifיא גנוב אחד

יאצק, עוד מעט יתעורר הנסיך אמסור לו ואשלח לו את אהבתך..... ממשיכה לקרוא על הרווקה המבוקשת ותוהה האם אפשר לקבל תמונה של המיועדת? ראשון? ראשון? ראשון?
לא ממש נורא לעשות "עליה" לראשון(מה גם שאח שלי גר בראשון....אם לא ילך לפחות יישן אצל אח שלי.....ויחזור הביתה עם נדוניית הכלה..... כבר שמתם לה נדוניה נכון?) תגיד לי אולי תבמקרה יודע האם אם חד הורית מחויבת לשלוח את בנה עם מוהר למרות שהיא מובטלת(אך לא בטלנית)..... כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך? מה לא??????????????????.
מתה עליך יא גנוב אחד.... בוקר טוב ישראל...שנים חלמתי לומר את זה ברדיו

אין שום בעיה..

תמונות שלה הוא יכול לראות בג'י דייט ובקופידון.. אין לה בעיה להיפגש...יש לה רכב משלה, והיא עצמאית לחלוטין. תגידי לאופק שיזדרז, כי לפני חודש ביטלנו חתונה מתוכננת.. נדונייה ??.... את כל כיתן, גולף, H&O, ורדינון, והמשביר לצרכן קניתי לה. אופק לא צריך להביא כלום,שום דבר, נאדה !!! רק בית מרוהט ומאובזר, וחשבון בנק תפוח.. תגידי, לא הגיע הזמן להעיר את הנסיך ?? בוקר טוב גם לך...

jane34

New member
החלטתי לקרא הפוך ....

והפעם נראה לי הצלחי לי.... אז ככה תפוח יש לי (והרבה מכל מיני סוגים וצבעים והם ממ שלא מורעלים: יש זהוב, אנה, יונתן, גרנדסמיט, ) וחשבון בנק יש גם!!!!! תוציא מהר תתמונות שלה מהאתרים האלה......הבית מרוהט ומאובזר(הוא יודע כבר להכין פנקייק, אומלט(הוא לא אוהב להגיד שהוא מכין חביתה כי את שלו הוא עושה באהבה ובצרפתית זה נשמע יותר רומנטי ככה הוא טוען) אה כן וגם קפה בבוקר הוא ידע להגיש....לא להתלהב מהר מדי....הוא דואג לסחוט מחמאות אם הוא לא מקל...אמא, איך הייתי היום? היה לך כיף כמו שלי היה כיף אתך? אמא נכון שמזמן לא ראינו סרט ביחד עם פופקורן? אולי אחרי הסרט נלך למסעדה ....אני אשלם את הטיפ מדמי הכיס שלי.... אמא אני בוחר את הסרט טוב??????? טוב הוא עכשיו בשעור ספורט שלא ייפול מהעין שאני עושה לו טפו טפו טפו....בן פורת יוסף חמסה חמסה..... טוב יאללה תגשש ותרא אם הנסיכה עסוקה בשבת(אם לא -מוזמנת אלינו לשבת....אופק יכין לה חרירה וסחינה....

jane34

New member
ומה האבא../images/Emo150.gifיודע לעשות????

להזכירך ולעדכונך רק תשובות הולמות תתקבלנה ותיעננה אני מצפה לתשובה ג'נטלמנית!!!ואם רק אם אפשר במרוקאית..... אתה חושב שהנסיכה שלך (אולי גם אתה)פתוחים להצעות"טבעיות"? כי השבוע אופק החליט שמזמן לא היינו בחיק הטבע אז הוא פתח את האוהל והלך לישון בו(כבר פעם שנייה השבוע)... מתאים לך לישון באוהל??????????

תגובה...../images/Emo98.gif

האב, הבת ורוח הקודש, יגיבו בזמן ובמקום המתאים להם. האב אוהב להפתיע ולא מסגיר מראש כוונותיו. אין לו שום בעיה עם חיק הטבע, וגם אם ה"טבע" יהיה בבית.. הוא מבטיח בכל מצב לתת לך .. . . . . . . . . . . . לראות כוכבים ...
תגידי.. אנחנו לא קצת גולשים???

jane34

New member
רק אני והגלשן שלי.....

טוב אז ככה מכיון שתגובתך היתה צנועה במידת הרצוי אך שובבה וזה כמובן יותר חשוב החלטתי כל זאת לא להשיב פניך ריקים..... מעדיפה למלא פי מים עד יום שבת...... האחרון שנתן לי לראות כוכבים עשה את זה מצוין מהלילה ההוא אני אפלו עונה לשם אמאאאאאאאאאאאא דרך אגב אני ידועה בפוריותי גם אם זה רק במילים שלא תגיד שלא ידעת....... גולשים? http://mp3music.gpg.nrg.co.il/lyrics/401.html כי

קצת לוגיקה...../images/Emo3.gif

אופק בן 10 האחרון שנתן לך לראות כוכבים.. עשה אותך לאמא.. כאילו 10 שנים ??.
10 שנים לא ראית כוכבים??...המון זמן הייתי אומר..לא???... כוכבים אפשר לראות גם ב..
אבל זה לא נעים וגם כואב.. אבל יש דרכים טובות ונעימות יותר לראות כוכבים..
בשביל זה תצטרכי לרדת..
. . . . . . . . . . . . . רדי למטה אל מחוץ לבניין הרימי ראשך והביטי לשמיים??? נסי לזהות את כוכב הצפון... בדיוק בכיוון ההפוך זה הדרום..שם נולדתי וגדלתי. נו?..מרגיש לך משהו??
אחרי זה קחי לך את ה
של אחרי.. אין תענוג גדול מזה, האמיני לי.
אם יש שיטות אחרת, את מוזמנת לחדש לי.

jane34

New member
ירדתי וירדתי וירדתי../images/Emo178.gif

וואלה נהניתי.... מזמן לא נהניתי לרדת ככה האמת שהתשובה שלי לא ממש יפה לה הצניעות לכן, את זה אלחש לך כשאתה תביט לכוכבים אם נוכל אראה לך ואפגין את הידע המועט שלי....שביל החלב..... הדובה....כוכב הצפון ועוד.... אפרופו לראות כוכבים אז זהו שאני ראיתי כוכבים לפני 10 שנים אבל אני גרמתי לכמה אחרים לראות כוכבים מאז.....
אתה ממש מצחיקני.....גדול גדול..... זהו אני עכשיו עם הסגריה שאחר(אחלה ארוחה....) המשך יום נפלא גם לך ושבוע טוב!

שינית73

New member
אופק המצמרר../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

שי גבסו, הראל מויאל היזהרו אופק בפתח עם שירים מהשרוול. אופק- הפנייה אליך, פשוט מהמם לראות את צורת כתיבתך, ואתה רק בן 10. יישר כוח, ואל תפסיק לשיר! לקום היום בבוקר עם שיר חדש בלב.... בהצלחה... מאחת שחשבה להיות בזוג אך כעת היא בפרד בגלל פחדיה, ובגלל הזכוכית המגדלת שהולכת עימי...לכל קשר וקשר.

jane34

New member
חחחחחחחחח

מאחלת לך תמיד להיות להיות בזוג_אבל רק אחרי שתפרדי מזכוכית המגדלת.... את יודעת דפקטים שמספיקים לראות עם העין מספיק טובים אבל עם זכוכית מגדלת? אפלו הנסיכים(ברובם)התחילו דרכם כצפרדעים אל תשכחי..... תני צ'אנס......

למעלה