אהבה לנצח......

jane34

New member
אהבה לנצח......

קם הילד, מה ילד? גבר ...כבר כמעט בן 10 הושיב אותי עם כוס קפה הביא לי דף ועט ואמר לי: מהיום אנחנו כותבים כמוך!!!! אני אשיר ואת תכתבי .... יאללה יצאנו לדרך(אני ממש בשוק!!!!) אהבה לנצח מאת אופק !!!!! האהבה שולטת ואין מה לומר זה הדבר ששולט בעולם-האהבה. לראות את האוהבים הצעירים מטיילים אבל זה בסדר,זה הבית שלהם מראשון עד ששי זה בסדר אומר לך-כשאתה מאוהב אין לך מה לעשות. וזה כל כך כואב לשבור את הלב את שוברת את הלב שלי. נכתוב שירים כאן ביחד ולא, אין בנו עוד פחד היא זועקת, היא צוחקת, היא אוהבת, היא שרה מהלב. היא החליטה להתחתן ולשיר ואותי בצד החליטה להשאיר. אהבה היא כואבת, אהבה היא נהדרת, אמא קמה ומתחתנת...... הייתי חייבת לשתף אתכם..... הבטחתי לאופק לשתף ולתת לו לקרוא את התגובות...... אמא קמה ומתחתנת נשבעת לכם שעד המשפט האחרון חשבתי בכלל שמדובר על איזו בת ז......ששברה לבן שלי את הלב ועכשיו? מבינה שזה בכלל משהו אחר זו משהי אחרת זו בעצם אניייי זה אמנם מחמיא אבל הרבה יותר מלחיץ(ממש לא עומדת להתחתן מאיפה הפחדים האלה?

destiny36

New member
אהבה שירים וילדים

אצל הבן שלי הבכור עושים "כוכב נולד" בבית הספר. אתמול הוא לקח את הגיטרה (סוף סוף שימוש בה) והלך לשיר עם חברים דואט. רומנטיקה רואים להם גם בגיל הזה

יש שתי אפשרויות (בע"מ)../images/Emo8.gif :

האחת : הוא רואה את מאבק ההישרדות היום יומי שלך וחושב שיהיה לך קל יותר לחלוק את זה עם בן זוג כתא משפחתי שלם השניה: הוא רוצה לראות אמא שמאוהבת ושמחה מול העיניים

jane34

New member
אולי ישנה גם שלישית??

הוא די מפחד שאמא תתחתן כי הו אז הוא מפרש את זה כאלו היא כבר לא אוהבת? בגדול הוא מאד רוצה להרחיב את התא המשפחתי אבל מסתבר שהפחדים הקטנים האלה הם הם המובילים......

d a n i e l s 5

New member
אפשרות שלישית..

(על השתיים שנכתבו כאן) פחדים .... וזה לגיטימי, טבעי...הוא בודק , הוא בוחן. ילדים נחשפים לעולמות של אחרים, דרך הסרטים, המחשב ושיחות עם חברים. יכול להיות שהוא שמע סיפור שכזה של אבא/אמא שהתחתן וזנח את ילדיו והוא משליך את הסיפור עלייך על החיים שלכם. הוא בוחן אותך רוצה לשמוע במילים שלך במפורש שזה לא יקרה לעולם שאת לעולם שלו ולא משנה מה יקרה. תני לו את החיזוק הזה , תראי לו, תאמרי לו (אפילו שהוא יודע ואת יודעת שהוא יודע שזה לא יקרה). לא ניתוח פסיכולוגי, רק ..... ככה מרגיש לי מהמילים שלו. מילים מלאות רגש נכתבו כאן .

jane34

New member
דניאלס .....

וואלה מילים כדורבנות.... אהבתי את הנתוח את המילים...כלכך מתחברת אין ספק יש דברים במה שכתבת כנראה שצריך להמשיך עם החזוקים במקרה שלנו לצערי הוא די מרגיש שאבא זנח אותו(יש לו משפחה אחרת בחול עם עוד 4 אחים שהוא מכיר וירטואלית...חושבת שזה קשור?) תודה בכל אופן על ההארה וההערה....

d a n i e l s 5

New member
ולשאלתך....

ברור שזה קשור.....והנה התשובה הורה אחד כבר "זנח" אותו והוא , הוא רק רוצה את האישור . בעצם חיזקת את מה שכתבתי קודם.

maof

New member
וואלה התפוח לא נפל רחוק מהעץ../images/Emo13.gif

יש עליו
זה הקטן לגדולות יגיע
מעוף

jane34

New member
מעוףףףףףףףףףף

בשבילה אתה מלך העולם - זה השיר שלנו......'תה חשוב שזה משפיע? כי זה השיר שאני כל בוקר ובצעם בכל נסיעה משמיעה לו ודואגת להדגיש שאני תמיד מאמינה בו אם יחשוב חיובי באמת שהוא יכול להיות מה שבא לו.....

jane34

New member
ניסיתי להעתיק את שם השיר../images/Emo10.gif

אבל מסתבר שבאמת פלאי הטכנולוגיה לא ממש מתחברים למרוקאיות שבי חייבת קורס דחוף בהורדת שירים והעתקתם!
אוף איזה בעסההההההההההההה

יערית

New member
הילד כותב

את רחשי ליבו,פחדיו,רצונותיו החבויים,הוא יודע שמה שחסר לו תלוי מאד בך. אמרתי לך כבר שהנסיכים שלנו דומים,רגישים בצורה יוצאת דופן.

בטוחה

שהוא שר את זה כקטע ראפ.נכון?או נכון?
כתיבת שיר בסגנון הזה,דורש מעט מחשבה ויותר זריקת מילים בספונטאניות.אבל ,מילים שיוצאות ללא מחשבה,יוצאות מהנשמה. ולא לדאוג ג'אן,פשוט התחרז לו והתאים לו לשורה הקודמת"מתחתנת".

jane34

New member
חחחח הוא לא ראפר הוא זמר נשמה

אהבתי את השורות האחרונות שלך ושלו מסתבר ששם קבור הכלב.... זהו עצם העניין.....

ג'נושקה.....

אין לי ספק שכפי שכבר נכתב כאן .. הבן שלך מתנסח עפ"י מחשבות ורחשי ליבו...\שמטבע הדברים מושפעים מתהליך חייו הלא פשוט לכל הדעות. לא קל לגדול ללא אבא!!! ממש לא!! גם אם נדמה לך שהוא גדל למציאות הזו, ומשדר ביזנס אז יוזול...כאילו הכל בסדר...אין לי ספק שהוא לא פעם נלקח למחוזותיהם של מחשבות כמו: למה לי אין אבא בסביבה....או...למה אני לא יכול לעשות עם אבא מה שחברי הטוב עושה מתי שבא לו וכו'.... כפי שכתבה דניאלס...מחשבות כאלה מביאות עימן פחדים, פחדים לגיטימיים וטבעיים לחלוטין...חזקי תחושת הבטחון באהבתך וקרבתך אליו....היי שם על מנת לחזק אצלו את ההרגשה שאת שלו לעולמים ולעולם לא תעזבי אותו. המון בגרות יש לו לבן שלך.... היי גאה בו אישה יפה

למעלה