אהבה? למה?

themeandi83

New member
אהבה? למה?

אם מישהו יוכל להסביר לי למה צריך אהבה זה יהיה נורא נחמד... זה פשוט לא מוצרך... אני יודע שיש כמה סוגים של הדבר הזה לדוגמא: אהבה של ההורים אהבה של חברים ואהבה של אהובים... כמה סוגים אתם מכירים??? ולמה פתאום התחרפנתי ככה? ``די לאלימות``

פלומפי

New member
אין כמו ההרגשה של אהבה

או שלא היתה לך או שאתה זן מוזר של בני אדם שבאמת לא צריך את זה. ככה או ככה הפסדת!!!

נעל

New member
תלות

לך יש תלות באהבה בגלל שלילדים שלך יש תלות באהבה. הכל מתחיל בילדים. כדי שהמין יתקיים חייבים להתרבות. כדי שהילדים יגדלו וישרדו צריך שיהיו שני הורים בבית (ציטוט מדוייק יותר של חוקי הטבע הקדומים - הורה אחד בבית כדי לקיים את המשפחה: אמא. הורה אחד צד חיות/כסף בשביל לקיים את המשפחה בדרך אחרת: אבא). הילדים של בני האדם צריכים תקופת גדילה וחינוך ארוכה יחסית, ובכל אותה תקופה הם פגיעים מאוד. לכן הם צריכים משפחה במשך 12-18 שנה לפחות. המשפחה הזו מסוגלת להחזיק מעמד במשך הזמן הזה, הנדרש לגידול כמה ילדים, בזכות התלות של ההורים באהבה. כמו שפלומפי אמרה - הכל בגלל שאתה בנאדם. נעל ;-)

e-shfiyut

New member
האמת....

אני לא ממש יודעת באמת חוץ מכמה שברוני לב לא יצא מזה כלום... אבל מה אני מבינה בזה... לירן

Auntie Gizmo

New member
Amoure

צריך אהבה. אין לי הסבר מדעי וגם לא הוכחה מפיו של פרופסור דגול. פשוט צריך אהבה. בלי אהבה יש הרגשה אפרורית כזאת, מדכאת. לא יודעת למה. אני חושבת שבלי אהבה לא היינו נולדים, לא היינו מרגישים שיש מישהו בעולם האכזר הזה שאוהב אותנו. לא הייתה הרגשת חמימות כזאת שמציפה את כל הלב וגורמת לנו לקפוץ מרוב שמחה. לדעתי, פשוט צריך אהבה.

למעלה