אהבה ללא תנאי

טומי*

New member
מרגש מאוד

evike

Well-known member
מנהל
ראיתי את הסרטון לפני כמה חודשים

מרגש עד דמעות.
החיות ידועות ברגישות שלהן לסבל, מחלות ומוגבלויות, בעיקר של ילדים.

זה מזכיר לי את קליאו, החתולה הראשונה שלנו.
כל פעם שמישהו בבית היה חולה, היא היתה נשכבת על הרגליים שלו מעל השמיכה.
במשך הזמן, למדנו שהיא מזהה מחלה עוד לפני שהחולה הרגיש בה.
תמיד, בלי יוצא מהכלל, כשהיא היתה נשכבת על רגלי אחד מבני הבית, למחרת או תוך יומיים, הוא חלה.

עוד סיפור מרגש שהיה לי עם קליאו.
עמדתי במטבח ליד השולחן, ופתאום איכשהו נפלה סוללה על האצבע הקטנה של הרגל שלי. משהו שמאד כאב.
התישבתי, שמתי את הראש על הידיים על השולחן ובכיתי בשקט.
קליאו עלתה על השולחן והתחילה ללקק לי את הראש, עד שהפסקתי לבכות. זה משהו שהיא לא היתה עושה בדרך כלל.

היא גם התנפלה פעם על החבר של הבן שלי (היתה הכי קשורה אליו), מכיוון שהוא הושיט לו בפתאומיות משהו, והיא כנראה חשבה שהחבר רוצה לפגוע בבן שלי.
גם על אחותי היא נתנה צרחה, לאחר שפעם היא הרימה את הקול על הבן.

בכלל, היא היתה מיוחדת. יש עליה כל כך הרבה סיפורים, חלקם לא שיגרתיים. הווטרינר אמר לי, שלולא אני זו שסיפרתי לו אותם, הוא לא היה מאמין לסיפורים.

מריאנה8

New member
סיפור ממש מעניין....

יש לי שכנה עם כלבה מתוקה (באסט האונד) כל כך אנושית......היא לא אוהבת ללכת ברגל ,
אז היא אוהבת לתפוס טרמפ על קלנועיות של כל מיני חברים, כמובן היא בוחרת אותם...וכך ניא מגיעה לכל מיני מקומות ובקיבוץ....
וגם לטיולים בים...

מרגש מאד! תודה רבה...

אני מכיר מקרוב את נאמנותם ומסירותם של הכלבים... כאחד שגידל הרבה כלבים.

englender

New member
יש לי סיפור אמיתי.

את הסיפור הזה סיפר חבר טוב שלי ואני סומך במאה אחוזים על אמיתותו.

החבר שלי עמד לפני גרושים ונעדר תקופות ארוכות מהבית, אבל כל פעם שחזר, הכלבה של המשפחה (גולדן רטריבר) קפצה עליו בשמחה רבה.
לאחר הגירושין, הגיעה לבית עם משאית לקחת את החפצים שלו והכלבה התבוננה בנעשה.
לאחר 3 ימים חזר לאסוף מספר חפצים שעוד נשארו, ולהפתעתו הכלבה התעלמה ממנו לחלוטין. גם כשניסה לדבר אליה, היא התעלמה כאילו שלא הכירו אף פעם ואפילו לא נבחה עליו.
כנאה הכלבה הבינה שעכשיו עזב את הבית סופית.
לקח לו חודשים רבים לרכוש את אמונה של הכלבה מחדש.

ממש מדהים איזו תבונה יש לכלבים..

למעלה