אהבה לידידה

• פותח הנושא outb
  • פורסם בתאריך

outb

New member
אהבה לידידה

אהלן,
יש לי ידידה טובה מאד מזה כ-5 שנים. טיילנו יחד בד.אמריקה ואנחנו בקשר תמידי פחות או יותר מאז שהכרנו.
בתחילת הקשר אני לא כל כך הייתי סגור אם אני רוצה אותה או לא וכך זה נמשך עד הטיול הגדול.
במהלך הטיול הרגשות שלי כלפיה רק הלכו והתגברו ובשלב מסויים החלטתי לומר לה את זה. השארתי לה פתק ולא ממש קיבלתי תשובה. האי מענה הכניס אותי לדיכאון ולכן התפצלנו וכל אחד המשיך את הטיול לבד.
לאחר הטיול הקשר חזר להיות ידידותי לגמרי ושוב לאחר כשנה הרגשות שוב התמלאו ושוב ניסיתי להגיד ושוב בדרך אינפנטילית (סמס) ושוב לא ממש קיבלתי מענה.
לפני כמה ימים היא עברה אליי (לאחר שהיא ביקשה) לדירה לחודש חודש וחצי הקרובים במטרה לעבוד בעיר בה אני גר (למרות שהיא לא באמת עובדת). ושוב עולים הרגשות.
הבחורה הזו יקרה לי כמו אחות ואני ממש לא רוצה לפגוע בה או לגרום לניתוק הקשר.
מעולם לא היה ביננו כל קשר אינטימי. כל יוזמה גדול בקשר ביננו היה ביוזמתה בין אם זה טיול יחד ובין אם לעבור אליי לדירה. חשוב לציין שאנחנו לא ישנים באותו חדר והיא כרגע יוצאת עם מישהו (לדעתי דייט שני לא יותר)
כל הסיפור מבקש תשובה על פשר ההתנהגות שלה והאם אני יכול לפרש אותו כרצון שלה שכן נהיה יחד.

תודה מראש,

שלום

התקרב אליה לאט. אמור לה הרבה מלים טובות מתוך אהבה ועשה לה הרבה מעשים טובים מתוך אהבה. אולי אז הקשר יתחזק. ככל שהיא טובה ונחמדה אליך בהתנהגותה, היא כנראה יותר אוהבת אותך. תן לזה להתפתח ושמור על ידידות טובה אתה.

היא לא מרגישה כמוך או שהיא משחקת את הקשה להשגה בצורה מאוד טיפשית.
אני בכל מקרה ניתקתי קשר מאחת כמוה כי הקשר הזה פגע בי ולמדתי מאז להקפיד גם עם גברים וגם עם נשים בכנות הדדית ואדם חדש הנכנס לחיי אני מקפיד בכנות ההדדית.
כמובן מה שתעשה אתה זו בחירתך בלבד.
בהצלחה !♥

Megie

New member
היי

אני במקומך הייתי מעלה את הנושא מולה.. מה בדיוק היא רוצה ומה המטרה שלה...חבל שיהיו אי הבנות בעתיד או שתגיעו למקומות שעלולים לפגוע באחד מכם.. מצידך-אם היא פתאום תצא עם מישהו או ההיפך-אם לה יש משהו נסתר כלפיך..
אני אשמח אם תמשיך לעדכן..
שבת שלום!

lost22

New member
היה לי מקרה דומה

אהבתי את ידיד שלי אהבת נפש כמו אח שלי ותמיד כולם אמרו לי שזה לא תמים..
כשנהיה לי חבר פתאום הוא בא אלי אחרי איזה חודשיים בקטע של נשיקה. אמרתי לו: "נראה לך"??!! והוא ממש נעלב. כיום אנחנו ידידים אבל משהו נשבר אצלי
וחבל מאוד כי זה היה ממש כיף..נהניתי להיות איתו והיום יש לי קצת רתיעה לשבת איתו על אותה מיטה או לבוא אליו בתדירות גבוהה.. תסיק את המסקנות

outb

New member
סיכום

לסיכום לא היה כלום. אין לי עדיין מושג מה קורה. לה יש מישהו אני התחלתי לצאת עם מישהי אחרת.
היא לא ממש יצאה לי מהראש וכנראה שהיא לעולם לא תצא... צריך ללמוד לחיות עם זה ולשים את זה בצד.
המלצה שלי לכל אלה שבהתחלה של קשר מסוג כזה - צאו מזה. לא שווה את זה.

למעלה