אהבה לא תמיד מנצחת.

BlackMambaX

New member
אהבה לא תמיד מנצחת.

לפני כמה זמן כתבתי פה הודעות על מקרה שלי של האקסית שלי עם הורים שמרנים וכו'.. אז סתם רציתי לעדכן, שנפרדנו לגמרי.. הכל בגלל ההורים שלה, היא נכנעה להורים שלה וזה הגיע למצב שהיא כבר לא ממש מדברת איתי. וברור שלי שקשה לה מאוד, וגם לי קשה, אבל אין מה לעשות אנשים, הגעתי למסקנה הזאת שלפעמים באמת אין מה לעשות. אהבה לא תמיד מנצחת, אפילו שמדובר באהבה חזקה. צריך להמשיך הלאה :) וסתם רציתי לומר תודה לאנשים שתמכו בי וכתבו פה תגובות כשאז רשמתי את הסיפור, עזרתם.

sugar lips16

New member
נכון אהבה זה לא מספיק

לפני אהבה יש בסיס לקשר, ואחד הדברים הבסיסים זה להיות בן אדם בוגר, כי אם אתה לא בוגר אז הסביבה יכולה להשפיע עלייך ולהרוס לך את הקשר.. אני לא חושבת שבגלל הורים צריך להיפרד, ואני מדברת מניסיון אישי.. בהצלחה בהמשך!

BlackMambaX

New member
אז ככה..

אני בן 20 חייל היא בת 18, אני מודע לזה שהיא מתנהגת בצורה ילדותית אבל זה לא הופך את זה לקל יותר. עדיין קשה להשלים שזה נגמר כל הזמן כי אני אוהב אותה ואני בטוח שהיא עדיין אוהבת אותי.. זה הגיע למצב שהיא לא מסוגלת לדבר איתי בטלפון לא להפגש אפילו לדבר על זה, כלום. כי קשה לה. וזה די ילדותי, כי לדעתי הכי נכון במצבים האלה זה כן לדבר על זה, או לפחות לסגור את זה פנים מול פנים. והלוואי ולא היינו נפרדים בגלל הורים, אבל היא וויתרה, לא אני.

../images/Emo201.gif

מנקודת מבטי, טוב שזה נגמר ככה עכשיו מאשר בעוד X שנים בגלל התערבות אחרת של ההורים שלה ביניכם.

למעלה