אהבה לא הגיונית.

תמרה1996

New member
אהבה לא הגיונית.

טוב אז... היי. קוראים לי תמרה, אני בת 14 (בקיץ 15). אני גרה באזור הדרום עם הורים ושלושה אחים. זה הסיפור שלי - אני מאוהבת במישהו שגדול ממני בכמה שנים. טוב נו ב12 שנה . כל הזמן אני חושבת רק עליו. אני כותבת לו מכתבים... בבית ספר, כשאני חוזרת הביתה, בלילות. אני ממציאה לעצמי סיפורים בראש על 'מה היה קורה אם הייתי בגיל שלו והיינו נפגשים ו...' או 'מה היה קורה אם הוא היה יודע שאני אוהבת אותו כל כך' לפעמים בלילות אני בוכה בגללו. לפעמים כשאנשים מעצבנים אותי או קורה לי משהו שמכעיס או מעציב אז אני חושבת עליו ואז משהו בכעס/עצב הזה פשוט נעלם והכל הופך להיות מדהים כי רק הוא בראש שלי. כשאני עושה משהו שאין לי כוח אליו או משהו כזה, אני רואה אותו לידי והוא מדברן אותי להמשיך ורוב הפעמים אני מסיימת את מה שזה לא יהיה. הבן אדם הזה פשוט הפך לי את החיים. בשיעורים בבצפר אני כל הזמן חושבת עליו - עלינו - על מה היה קורה אם הייתי נמצאת איתו באותו רגע. -- הוא - נקרא לו ר'. ר', תאמינו או לא, אבל הוא דמות מפורסת בארץ שלנו. סלב. אוי אני שונאת את המילה הזאת . אני צופה הדוקה בכל מה שהוא עושה בחיים שלו. אם זה סדרות בטלוויזיה, סרטים, כתבות באינטרנט וכו'. את ר', פגשתי פעמיים. ראיתי הופעה שלו במרכז ונפגשתי איתו לאחר ההופעה. דיברנו והתחבקנו והיה כל כך כייף. האופי שלו מדהים. לא מספיק שהוא בעצמו חתיך ברמות שאי אפשר לתאר בכלל... אלא גם האופי שלו, לא מאיים בכלל. הוא לא מהאנשים האלה שפוגשים מישהי/ מעריצה (תקראו לזה איך שבא לכם) ומנפנפים אותה.. ומה לעשות, אבל פשוט התאהבתי. בלי לשים לב אפילו. כמו שכבר אמרתי , אני ממש יושבת וכותבת לו מכתבים. בשיעורים בבית ספר. בבית. על המחשב או על דף. לפעמים אני חושבת 'מה היה קורה אם הוא היה יודע....' זה מלחיץ אותי, אבל עם זאת זה עושה הרגשה טובה. אף אחד לא יודע שאני מאוהבת בו כל כך. חוץ ממישהי אחת שכבר אין לי קשר איתה כל כך. למזלי, היא לא יודעת על מי אני מדברת. אני מרגישה כל כך מאוהבת. מאוהבת בבנאדם שאפילו לא מכיר אותי. אני מרגישה שאני צריכה להוציא את זה , אבל אין לי איפה. כשקורה לי משהו שאני מתעצבנת וכאלה, אני רק צועקת לו (בלב כמובן) 'איפה אתה!?!? למה אתה לא פה כשצריך אותך?!?! למה אתה לא איתי כרגע?!?!?' כשאני חושבת עליו , אני ממציאה לעצמי כל מיני סיפורים.. שאת רובם אני יודעת שלא יקרו בשום אופן. אבל חלקם מרגישים לי כל כך אמיתיים. אנשים מדברים איתי ואני לא מרוכזת בשיחה כי אני חושבת רק עליו כל הזמן. אני פשוט מדברת איתו בלילה. לפעמים אני מרגישה שהוא מחבק אותי לפני שאני נרדמת. אני מרגישה את הנשיקות שלו. אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות. עזרה ?!

גרא.

New member
תמרה 1996,זו אינה אהבה,אלא סוג של התאהבות

בדמות מפורסמת,סלב,שלא תוכלי לממש אותה לעולמים.שאלי את חברותייך,ותיווכחי לדעת,שכל אחת מהן,מאוהבת אהבה עוצמתית,ודומה,בסלב זה אן אחר.יתכן שכמה מכן מאוהבות ממש באותה דמות.רוצה לומר,כי ההתאהבות הזו לכאורה בדמות מפורסמת,אהבה חסרת סיכוי,היא חלק בלתי נפרד מהשינויים שאת מרגישה שאת עוברת,אם מבחינה פיזיולוגית, רגשית,חברתית,לעיתים גם זה בא לידי ביטוי בלימודים.תקני אותי אם אני טועה,אבל את חשה בהדרגה,שההורים לא מבינים אותך,שחברת בני גילך,והחיים החברתיים,הרבה יותר משמעותיים.זה גם מה שעובר על החברות שלך,זו בעיקרה תחושה או תחושות אוניברסליות הכרוכות בגיל ההתבגרות.המרחק,וההבנה שזו אהבה אבודה,בלתי אפשרית,וחסרת כל סיכוי להתממש, ככל שיתקדם הזמן,תגווע מאליה,ואת תרגישי יותר ויותר,כיצד את מבינה יותר את חוסר הטעם,חוסר התכלית,דברים שקודם לא היו מובנים,מבחינה חברתית,ורגשית,מתחילו להתבהר בהדרגה.זה התהליך שעובר עלייך,ועל חברותייך.מותר לחלום,מותר להעריץ,מותר למלא אולמות בהופעות של כוכב נולד,להתמכר לכוכבים הזמניים,לאהוב מי מהם.מותר לכתוב עוד ועוד מכתבי הערצה,גם לשלוח אותם.וכל זה אינו נתפס כבעייה שצריך לטפל ב,אלא כחלק מתהליך ההתבגרות.מא ממליץ שתקראי את ספרו המצויין של אבנר זיו "התבגרות",תוכלי למצוא שם את עצמך,למצוא הסבר,ותובנות על מה שאת חשה.וזה בעיקר בכדי שתרגישי חופשייה להרגיש את מה שאת מרגישהעכשיו.זה מותר,זה חלק שעלייך לעבור,ואת תעברי את זה,אין לי צל של ספק.

למעלה