אהבה כפולה, היתכן?

*חתולה*

New member
אפשר גם לגיד:

היום הוא יהיה שלי ומחר ההוא יהיה שלי וביום שלישי שניהם יהיו שלי, כי נגיד דפקא ביום שלישי באלי????

piter pan

New member
הציבור מוזמן לשלשל טענותיו ומאנותיו

לתיבת התלונות של רבנו גרשום שהגה את החרם....

התלונה הראשונה שתעמוד על הבוקר-

כל חיי רציתי להיות חלק מהרמונו של איש בעל ממון,שררה וכרס . איך הוא קלקל לי את האפשרות להיות אשתו השביעית של הנרי השמיני? ואם יהיה לי חשק מאוחר יותר אמשיך עם יתר התלונות לגבי העמדה השוביניסטית העומדת בבסיסה של הגישה הפוליגמית. ובמחשבה שנייה, אם רבנו גרשום לא היה חרד לכושר העמידה, אולי לא היה ממציא את זו העמדה?

piter pan

New member
אחותי - את מזכירה לי בדיוק...

בצבא הכרתי אחד , קראו לו גרשום , היה מה זה רודף שמלות חרמן , טיפוס חרא ... סתם לא יודע , נזכרתי כזה
........ קורה לך שפתאום את נזכרת במשהו שלא שייך כזה? זה קורה לי הרבה איתך ,שאת גורמת לי להזכר בכל מיני דברים לא קשורים. הנה עוד משהו לא קשור למשל - מכירה את ההמנון של "מכבי" ת"א ? (צהוב עולה ... צהוב עולה...). אמרתי לך , פשוט לא קשור ...
זה כנראה החום .... יש לי 38 ולא יורד.

תיקח דקסמול../images/Emo101.gif

אתה מתחיל להזות וזה לא סימן טוב זה אחד הסמפטומים של סכיזוופרניה, הידעת? קורה לך שאתה שקוע באיזה חומר וכל הזמן האסוציאציות רצות לשם? למשל אתה לומד למבחן במכונאות ובכל דבר רואה מנוע? או... דברים כאלה, לא קשורים וזה לא תמיד בגלל חום או משהו יש שיר כזה - נגן לי ירדן על כינור מי התכלת... סתם, לא קשור... התקלקל הרדיו, אז אני שרה לי שרה שרה שיר שמח.. ואני בכלל קוראים אותי... אופסססססס בלי אאוטינג דינה. בשתיקה רועמת (נ.ב הרסת אותי מצחוק, יא פיטר... )

אמר לי פעם

גניקולוג, אחרי שראה בכרטיס הריון את המקצוע שלי, תראי איזה מקצוע יפה יש לך , ובמה אני מתעסק... פחחחחחחחחחחחחח... (בינינו: אף אחד א הכריח אותו)

למעלה