אהבה כוזבת

princesa4

New member
אהבה כוזבת

הסיפור הוא ארוך .. ואני מרגישה מושפלת וחסרת ביטחון ואינני יודעת איך להת להתמודד עם המב המביך הזה ואיך לתקן אותו כי יצא לי שם רע בבסיס שם של זולה.. לפני כחודשיים כשסגרתי שבת בבסיס שלידי[יש לנו מין 2 בסיסים משותפים] התחיל איתי מאבטח מתקנים מהמרכז[אני מהצפון ומשרתת בצפון].. הוא נראה די חתיך וגם אי לפני כחודשיים הייתי רזה יותר ומטופחת והיה לי קצת ביטחון לגבי המודעות העצמית שלי.. הוא בא אליי והציע לי להתחרמן איתו .. ואני בחורה די תמימה הסכמתי לזה והייתי בטוחה שנהפוך לחברים.. המצב החמיר כשלאחר המעשה הוא התחבר עם מישהי שיצא לה של של " חברה " שלו... נפגעתי קשות .. גיליתי עליו דברים רבים שהוא שכב עם כממה בנות מהבסיס שלו אפילו את המכוערות העיקר הסיפוק... אני ילדה דפוקה בשכל כי אני אמורה לשמור פעם בשבוע בלבד ואני תמיד שומרת פעמיים ותמיד דואגת לשמור איתו כדי להתקר עליו.. השבוע התחרמנו והוא סיפר לכולם.. כולם צולחקים עליי.. עשו ממני שם של שרמטה למרות שאמרתעי לכולם שאני בתולנה.. למרות שאני לא מתנהגת כך.. עכשיו אני מפחדת להתמודד עם המצב..הוא הציע לי לשכב .. ותוך כדאי הוא לא פוסק מלהתהב מכנה בנות הא השכיב מהבסיס וןשהוא מלחפש את האחת שאיתה הוא יתמזג לכל החיים.. הוא רודף שמלות מושבע.. ואני רצה לשבות את ליבו.. נתתי לו לגעת בחזה שלי למרות שהוא הגדיר לי בעקיפין שהוא לא רציני ושהוא לא מעוניין בי... היתה משיכה .. כמו שאומרים בישבילי הוא האחד - בישבילו אני עוד אחת.. עיזרו לי בבקשה .ץ. אני רוצה אותו אבל התחלנו רק

תגובה

עדיף להגיע לקשר גופני לאט בהדרגה ומתוך אהבה. תני לקשר הרגשי ולאהבה להתפתח, התרכזי בדבור ולא במגע, ואז המגע יבוא באופן אמתי ויתרום.

מתוקה..את חייבת להתחיל

להעריך את עצמך... קודם כל תשכחי מהבחור- שלא תעיזי לדבר איתו אפילו!!! מגיע לך הרבה יותר. תאהבי את עצמך. אני בטוחה שיש בך הרבה, אל תתביישי להראות את זה לעולם- ולעצמך. אף פעם אל תכני את עצמך כ"ילדה דפוקה". את לא דפוקה. את בנאדם ומגיעה לך הערכה, במיוחד מעצמך. סורי שאני לא יכולה כרגע להאריך, אבל מצידי תעשי לעצמך שטיפות מוח. את שווה, ואת צריכה להעריך את עצמך. ברגע שתעשי את זה, יעריכו אותך גם אחרים. אבל את הכי חשובה. תאהבי את עצמך ילדה

דיקלה21

New member
את עוד חושבת שהוא האחד?

הוא הפיץ עלייך שמועות (אני מניחה שאת לא נהנית מהרכילות הזו),נמצא עם בנות נוספות במקביל, הפך אותך לליצנית הבסיס, ואת עוד רוצה אותו? או חושבת שהוא באמת אוהב אותך? סליחה על הבוטות, אני מעדיפה להיות ישירה, אבל את עוד "זיון" עבורו כפי שזה נראה. ומה עם כבוד? זה גם חלק מלהיות עם מישהו. ולו, כפי שזה נראה אין טיפת כבוד כלפייך. איך את סובלת את זה שהוא צוחק עלייך? לברוח כמו מאש. אני בטוחה שיש בבסיס עוד הרבה בנים -טובים- שתוכלי להכיר.. הדרך הכי טובה איכשהו לתקן את המצב זה להתרחק ממנו טוטאלית.

haley

New member
ממש כמו שוורודה קטנה אמרה...

את חייבת להעריך את עצמך יותר, ממש רואים ממה שכתבת שההערכה העצמית שלך בקרשים (אפילו אם לא היית מציינת את זה ישירות). תתחילי להעריך את עצמך, ואל תמכרי את הנתינה והחיבה שלך לכל קונה שמציע 50 דולר, כשאת שווה 100000
אני לא מכירה אותך ואף פעם לא ראיתי אותך, אז אני לא יכולה להצביע על הדברים החיוביים שבך, אז תצטרכי לעשות את זה בעצמך, אבל אני בטוחה שיש המון, ושאת הרבה יותר שווה מהשמוק שהשפיל אותך בבסיס... כצעד ראשון, תנתקי איתו קשר לפי דעתי, כי הוא באמת לא תורם לך לכלום, להיפך, וגם ברור שהוא לא מוקסם מהאישיות שלך אלא רק מחפש לזיין כמה שיותר. את בעצמך אמרת שהוא רודף שמלות מושבע, אז אני מקווה שאת לא קונה את השטויות שהוא מנסה למכור לך (ומן הסתם לא רק לך) על כמה שהוא מחפש את ה"אחת" להתמסד איתה. כי בתאכלס, המבחן לזוגיות עם מישהי הוא לא עד כמה נהנים לזיין אותה. אז... תתחילי להעריך את עצמך, תראי כמה את שווה, תנתקי עם האידיוט כל קשר ותחפשי קונה רציני שהכוונות שלו כלפיך יהיו אמיתיות
בהצלחה!

תתחילי להתנהג כמו הניק שבחרת לך..

לפחות תעריכי את עצמך, ומישהו עוד יראה בך נסיכה..

roksan

New member
תקראי טוב..

את מה שכתבת! כאילו זאת לא את, אלא סתם בחורה שכתבה בפורום. ותגידי לי את מה את חושבת על זה עכשו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו תגובה... חיפשת מה להגיד כדי לתקוע לנו שוב את האתר הזה, אה? לא הספיק בשרשור הקודם? אני חייבת לומר שזה מתוחכם.. בד"כ פרסומות לא מתאמצות בלחשוב על תגובה שתטעה את הקורא..

roksan

New member
ורודה חביבה

ממש לא עניתי לה ברצינות וסביר להניח שיש שחושבים כמוני

roksan

New member
רגע הניקוד חסר פה והוא חשוב..

ממש לא! עניתי לה ברצינות . סביר להניח שיש שחושבים כמוני.:)

התכוונת לפיסוק ../images/Emo67.gif

חושבים כמו מה? הרי אין ממש אינפורמציה בתגובה שלך. וגם אם היתה, אתה לא חייב לצרף את האתר הזה לכל חור.. (לא מספיקה החתימה?!)

roksan

New member
יש לי עצה בשבילך

אל תקראי בכלל את התגובות שלי. אני לעומת את אקפיד לקרוא כל תגובה עם הניק המאוד יפה שלך ורודה קטנה

תודה על העצה ../images/Emo13.gif

אבל אני עדיין חושבת שאני אקרא מה שבא לי. ויש לי בקשה ממך- להפסיק לפרסם. כי אני אולי מבקשת, אבל תפוז מחייב. ההודעות שלך פשוט יימחקו אם תפרסם.

אני לא מאמינה למה שאני קוראת..

כמו שאמרו כאן- קראת מה שכתבת? זה פשוט לא הגיוני!! הבחור מתנהג אלייך מגעיל ואת עדיין רוצה אותו.....בגלל זה באים לכאן בנים ושואלים למה בנות אוהבות את מי שרע להן... עזבי את הבנאדם! אל תדברי איתו, אל תתייחסי אליו. הוא מנצל אותך ועושה ממך צחוק. למה את רוצה אותו? כי הוא חתיך? יש המון חתיכים שיתייחסו אלייך יפה. אני חייבת להגיד לך שחוץ משאת תמימה את גם קצת ילדותית, זה משתמע מכל ההודעה שלך. אין כאן משהו רע אבל לפחות אל תתני לאחרים לנצל אותך. איך תתקני את המצב? אין לי תשובה מחוכמת. אל תתייחסי למה שיגידו, את טובה מכדי להתייחס לזה. אז אולי זה יימשך קצת (מה לעשות שאנשים רעים) אבל אם את תפסיקי להתייחס לזה- גם אחרים יפסיקו, זה כבר לא יעניין אותם. בהצלחה עם נפנוף הבחור!

princesa4

New member
עוד משהו...

יש מישבהו מהבסיס .. נראה לי אזרח צהל חדש או משהו.. לא יודעת שנועץ בי מבטים ואומר לי לחייך ואני תוקעת לו מבט של מה אתה מסתכל אליי.. יש מצב שהוא מעוניין בי או שזה סתם אשליה שלי? הוא נראה די טוב אבל לא יודעת .. איך אני אגש לדבר איתו כי הוא נועץ בי מבטים ואני משפילה מבט.. יש מצב שהוא רוצהממני רק זיון.. ?

תני לעצמך את הקרדיט

אל תשאלי את עצמך אם הוא מעוניין- הוא מראה לך סימנים, וזה גורם לך לחשוב שהוא מעוניין- אז אל תתלבטי, למה שלא תצאי מנקודת הנחה שהוא מעוניין? מקסימום את טועה, וזה לא אסון גדול... אבי חושבת שזה יעשה לך רק טוב לאגו, שזקוק אצלך לשיפוצים.. תפסיקי לחשוב על עצמך במושגים של זיון!!!! את מגדירה את עצמך כזיון מהלך!! את שווה יותר מזה.. יש בך הרבה מה לרצות מעבר לזיון.. מעבר שתפנימי את זה, את תמשכי אלייך אנשים שירצו בך את ה"יותר" הזה.. ולא את האנשים שאת מושכת עכשיו- שמעריכים אותך כמו שאת מעריכה את עצמך (רמז- זה לא הרבה...
)

אין לך מה לבכות על חלב שנשפך

ובטח לא לרוץ אחרי מישהו שעושה לך רע, ובזה אין ספק- הוא עושה לך רע, וככל שתקלטי ותפנימי את זה במהרה זה יעשה לך טוב. הוא משחק איתך ולא מסתיר זאת לרגע- תפסיקי להתחנן ליחס ממנו, תתעלמי מקיומו ובטח ובטח שאל תבקשי לעשות שמירות איתו.

מוכר לי

קרה לי דבר דומה, למרות שאני מהדרום ומשרתת בבסיס פתוח, אחד החיילים ניצל אותי, הוא היה הראשון שלי ואני הייתי סתם אובייקט בשבילו, כי עם חצי מהבנות בבסיס הזה הוא כבר שכב. הוא אחד כזה שלא באמת שם על נשים, שוביניסט והוא גם שקרן פתולוגי והוא יודע איך לדבר יפה אז זה פעל לטובתו, האמנתי לו יצאנו ואז רבנו ואז שוב היינו ידידים ושוב הוא ניסה להתחיל איתי ואז שוב התחמק ממני עד שיום אחד תפסתי עליו קריזה וצעקתי עליו ליד כל המחלקה שלי "צא לי מהחיים!!!!!!!!" ומאז לא דיברתי איתו תודה לאל בקיצור... מה שאני אומרת זה שצריך להיזהר מטיפוסים כאלה, ואם את כבר קולטת שהוא כזה, אחרי פעם או פעמיים שנתת לו צ'אנס, אפילו לפני זה... כשכבר קלטת שהוא טיפוס מפוקפק, תעיפי אותו מהחיים שלך. תאמיני לי שאת לא רוצה להכניס את עצמך למעגל התהייה הזה של "מעניין מה אני בשבילו" וכל העצבות והמחשבות עליו שבכלל לא שוות את זה.

למעלה