אהבה חד צדדית :-(

אהבה חד צדדית :-(

איך בך כך התאהבתי, עם הרגשות נסחפתי, בגללך אני לא אוכלת, כל היום כה מבולבלת... האם אתה כל כך תמים? אולי תיקח ויטמין, האם אתה לא שם לב? שתפסת לי פינה בלב... אולי אתה יודע אך לא מגיב, אולי אתה חושש איך אני אגיב, אם לא תנסה אז לא תדע, אם תרצה אין זו אגדה! נמאס לי כבר מהמצב, אולי אפנה למשה קצב, אין לי כח כבר לצחוק, וגם לא כדי לצעוק... אם בך אני מתעללת, זה בגלל שאני מאומללת, אם אתה אותי לא רוצה, אז אין טעם שננסה... אז אם לא תיתן לי סימן, אני פשוט אאבד עיניין, כי בחיי לי כבר נמאס, אני פשוט אשים עליך פס. לסיום: בתימני כה מאוהבת, נסגר חלון נפתחת דלת, כל היום עליו חושבת, ובלילה לא יושנת. 8-(

אפרת.א

New member
חחחחח פרסייה - למה זועמת

למה?!? מאומללת? את נשמעת ממממ... צחקנית, מפוייסת, חחחחח ממש פרסייה - מנומסת...:) וואלה - אם קצב לא יציל כאן ת`מצב הלך עלייך עוד יום ללא שינה מבואסת, לא ממש רעננה. תגידי...כך בשקט... שאף אחד כאן לא ישמע...: (שווה - את בטוחה?) אולי ממממ...מי יודע... אולי התימני תפס לו ככה בלי לחשוב כשהדלת נפתחה - תימניה , עסיסית ודשנה? כן, כן - דרך חלונו אותו פתחת שם לרווחה התפלחה ונכנסה....? יאללה - פרסייה זועמת מקסימה אבא שלי תמיד אומר: ``דגים בים לא חסר``... ת`פסי ת`דג בסנפיריו תני לו לחשוב עליך למה לך לחשוב עליו??? שינה נעימה - רוצה אותך רגועה ושלווה:))))) שלךךךך בקריצה - אפרת :cool:

אפרת.א

New member
לרשותך בכל עת שתרצי - ולא רק

כאן! האימייל שלי - לא רק ליופי:)) - תצאי - וואבוה תצאי!!! לא נתן לך להיות ללא חיוך על השפתיים! ;-) סוף שבוע נפלא לך ולכולנו:)

קוב

New member
מה יש עוד?

חשבתי שאני הפרסי היחידי פה! אז חודאפס עד המפגש הבא.... קוב

קוב

New member
אני? חסר השכלה!

בתחום הגסטרונומי אני יודע רק לאכול... מתגעגע לאיזה שישקבאב טוב.

אפרת.א

New member
חסר השכלה אה??? :cool: חחחחח

יש לי הוכחה שגם בתחום הגסטרונומי אתה לא ממש בלתי מושכל:)) חחחחחחח בחירת הנקניקים היתה מה זה מוצלחת!!! (חשוב לדעת לעמוד אחרי האישה הנכונה בתור , בסופרמרקט:)))) שמעת אוכל פרסי התייצבת אה?!? מואההההההההה - מתגעגעת:))

גם אני יודעת רק לאכול

אני מתה על קבב.........(עם בקבוק קולה בצד)... אז אני אתן לך את השישליק... הולך? חודאפס to you.... ביי...

קוב

New member
יופי!

גם בתורים כמו תמיד בחיים, צריך לדעת מאחורי מי לעמוד לייד מי לשבת ו... מוצ`קרם על השישליק, לא רק הולך אפילו רץ..... ביי

pachanga

New member
אהבה חד צדדית....

אהבה החד צדדית היא ממש איטית למה לאהוב מישהו שהוא לא אוהב אותך את מאוהבת לשווא.... פאצ`נגה

למעלה