אהבה חד צדדית

Kevin Smith

New member
אהבה חד צדדית ../images/Emo7.gif

פשוט חרא של דבר ... במיוחד לאחד כמוני , שהוא ממש לא יוצלח בקטע של הבנות ...
רק רציתי לשפוך את זה פה ... אני שונא את עצמי שונא את החיים שלי !!

Kevin Smith

New member
שרשור שירים עצובים ... ברשתוכם

ארקדי דוכין ומאיר בנאי - אהבה קצרה ******************************************* מה את מנסה לאמר , לא איכפת לי מה מאוחר כל כך עכשיו , ואין כאן אהבה מבטים נפגשים ואנחנו שני זרים את היית יפה כל כך , אז במסיבה ובעינייך השתויות , הצעת לי אהבה האורות עמעומים ואנחנו כבר עוזבים רוח בשדרה , את כאן לצידי לילה יעבור , בביתך או בביתי ובנגיעה , יש בה גם תקווה שאת האחת שחיפשתי בדרכי אבל זה סיפור נוסף של אהבה קצרה והאש שבערה , כמעט מיד כבתה בלי כאב , בלי דמעות כאן דרכינו נפרדות שוב למעגל , בו אני לכוד בן לוקח בת ורוקד איתה ריקוד שוב מהתחלה , דלת תיפתח וכשאכנס - להיכן אני נכנס ? בלי כאב , בלי דמעות כאן דרכינו נפרדות

Kevin Smith

New member
עוד אחד ../images/Emo7.gif

גאיה - נולדנו להמשיך חיים ************************************* אנחנו פה אורחים על פני האדמה הזו נולדנו להמשיך חיים כל כך הרבה טוב מצמיחה האדמה הזו רוצה לתת לאחרים החיים קדושים על פני האדמה עוברי אורח של החיים לא דם תספוק האדמה הזו היא רק רוצה לתת חיים ואולי ביחד נתגבר על הכאב ונלמד להקשיב - להקשיב ללב בלי אשמה ופחד נעמוד מול האמת נתפייס ונדבר , על עולם טוב יותר נתפייס ונדבר , על עולם טוב יותר החיים קדושים על פני האדמה עוברי אורח של החיים לא דם תספוק האדמה הזו היא רק רוצה לתת חיים ואולי ביחד נתגבר על הכאב ונלמד להקשיב - להקשיב ללב בלי אשמה ופחד נעמוד מול האמת נתפייס ונדבר , על עולם טוב יותר נתפייס ונדבר , על עולם טוב יותר

Kevin Smith

New member
עוד אחד ../images/Emo7.gif

יגאל בשן - אוי אהובתי ***************************** אוי אהובתי הפכתי ילד מבוגר הבטחתי לך שנזדקן ביחד אוי אהובתי ניגנתי לך על כל מיתר ויחד התגברנו על הפחד אהובתי אני לא נשבר שטלתי פרח במדבר ואת תמיד הבאת איתך את הגשם אהובתי זה לא נגמר זה רק מתחיל אני נשאר האהבה היא כמו חיטה ללחם אוי אהובתי השארתי בך את נעוריי וזה יהיה כתוב עליי לנצח אוי אהובתי תגידי איפה עד מתי יוכלו האוהבים לישון לבטח אהובתי זה לא נגמר אני אף פעם לא נשבר גם כשהשמש לא תמיד זורחת אהובתי לבנת צוואר וזה נשמע לך די מוכר גם בימים כאלה את סולחת אהובתי אני לא נשבר שתלתי פרח במדבר ואת תמיד הבאת איתך את הגשם אהובתי זה לא נגמר זה רק מתחיל אני נשאר האהבה כי כמו חיטה ללחם אוי אהובתי הלכנו דרך ארוכה היו שבילים שפה ושם טעינו אוי אהובתי שתלנו דרך ירוקה לילות תמימים ימים קשים ראינו אהובתי המקסימה פתאום עברה לה עוד שנה תראי שבעתיד יהיה בסדר אהובתי את מבינה שלהרוס את בדקה אבל האהבה בונה כל שבר אוי אהובתי הפכתי ילד מבוגר הבטחתי לך שנזדקן ביחד

אפרתתת

New member
אוי... :(

איך אתה יודע שהיא לא רוצה? אם לא שאלת, אז תשאל, כי אחר כך תצטער... ואם אתה יודע במאה אחוז שזה לא ילך, אז רק תדע שזה יבוא כשזה יבוא... וזה יבוא! מבטיחה! :)

Kevin Smith

New member
שאלתי , ועוד איך שאלתי ...

והיא אמרה לי בפירוש שהיא לא רוצה שום קשר מהסוג הזה איתי ...
אוףףףףףףףףףףףףףף I Hate My Life

Ka Dargo

New member
גם אני מצוי בבעיה דומה

אבל אצלי העניין הוא שהיא מכירה אותי כבר כמה שנים, כלומר - היא יודעת מי אני ומה האופי שלי...

אפרתתת

New member
.....

כמו שכבר אמרתי, כזה יבוא - זה יבוא, ובינתיים תנסו לחשוב על הצדדים החיוביים שברווקות (אפשר לדבר על "כוסיות" בלי שירצחו אתכם, למשל...). בקשר לזה שההיא מכירה אותו כבר כמה שנים - אולי בגלל שהיא מכירה אותך כבר כל כך הרבה זמן, קשה לה לחשוב עליך בצורה כזאת... זה קורה די הרבה :\

shirakl

New member
מנסיוני האישי...

אהבה אמיתית באה בזמן הכי לא צפוי ומהמקום הכי לא צפוי... לא צריך לחכות לה או לנסות ליזום אותה, אלא פשוט לתת לה לבוא בעצמה.. המלצה שלי: אל תאבד תקווה, ואל תשקע בעצבות... גם ההזדמנות שלך תגיע... רק סבלנות...

חשטפית

New member
וואיייי....זה כל כך נכון!

בדיוק מה שאני חושבת! אחרי מספר ניסיונות עלובים למדי הגעתי למסקנה הזו בדיוק! בגלל זה כבר תקופה די ארוכה שלא יצאתי עם מישהו וזה התפתח למשהו רציני ואני בכלל לא מודאגת מכך. אני יודעת שזה יגיע, ואני לא לחוצה. בינתיים אני נהנת מהחיים!

shirakl

New member
מגיעים למסקנה הזו

אחרי שמתים למצוא אהבה במשך שנה וחצי ואז פתאום היא מגיעה לך דרך האינטרנט...

חשטפית

New member
אני מבינה אותך במאה אחוז

עברתי מצב דומה לפני תקופה די ארוכה. זה נמשך אצלי תקופה של שנה וחצי (!!!) עכשיו כשאני כבר אחרי זה אני יכולה להגיד לך שפשוט- זה עובר! פתאום כבר לא תחשוב על זה...עליה...לאט לאט תתחיל להסתכל על בנות אחרות... ועצה שלי לפעם הבאה- פשוט אל תתן ללב שלך להסחף יותר מדי אחרי מישהי אם אתה רואה שהיא לא מראה גם סימנים של מעוניינת. למשל אני, אם אני יוצאת או פוגשת מישהו חדש, ואפילו אם הוא נחמד ובדיוק מה שאני מחפשת, אני לא נותנת לעצמי להשתגע אחריו עד שהוא לא מבהיר לי שהוא מעוניין. ואם הוא כן אז נפלא! אם לא...אני פשוט אפסיק לפגוש אותו יותר וככה גם לא אחשוב עליו עם הזמן!

../images/Emo4.gif גם לי זה קרה וזה לא קל בכלל

זה הדבר הכי מבאס בחיים שאתה אוהב מישהו והוא לא אוהב אותך בחזרה. ומניסיון להתחיל עם בנים זה עוד יותר קשה במיוחד כשהם לא מעוניינים. האמת אין לי פואנטה או סיום אופטימי כי אצלי לפחות המוסר השכל של "לא צריך לחפש אהבה וזה יבוא לבד" לא כלכך עובד... אין מה לעשות צריך להמשין הלאה או להמשיך לנסות
אני איתך ומבינה אותך...

למעלה