אהבה חדשה

לילהלבן

New member
שושה

מה קרה לך הא ???? ההערה שלך לא במקום בכלל בכלל, אוףףףףףף איתך. וזה בהמעטה (כי את אחותי) מתי הפכת להיות "שופטת לניסוחים " ??? נו באמת... אני

s h o o s h a

New member
הפה שלי והמקלדת שלי ברשותי ../images/Emo3.gif

וברצינות? זה מה שעשתה לי ההודעה של האיש וככה הגבתי לו. לא שפטתי. רק ביטאתי תחושה. אישית, שלי

ben 911

New member
ברוך הבא משה. ../images/Emo140.gif

אני חייב לציין שכרטיס כמו שלך עדיין לא ראיתי עד כה.
הוא ריק לחלוטין. כדאי לציין בכרטיס: סטטוס, איזור מגורים, אלו הם הפרטים הכי בסיסיים.

מ ש ה 12345

New member
חן חן לך

ברוך הנמצאת ושבת מתוקה ,,, רק לידיעתך אני חדש ולא זוכר איך נכנסתי ואיך להגיע למלא פרטים אם יש באשרותך הדריכי אותך למוז הטופס למלא אותו

איני כותבת בפורום אך מעיינת בו קבוע.

פשוט הכרטיס שלו הקפיץ לי את הפיוז... מי שמחפש קשר ואהבה אך נוהג להתבטא כמו שהתבטא בפורומים של אהבות אסורות וסטצים.. אומר משהו על הבחור... או שאני טועה ותמימה...

ben 911

New member
אישית אני לא מבקר בפורומים אחרים מקוצר זמן.

אבל נחמד שאת מיידעת אותנו..
לא יודע אם את תמימה, בני מזל בתולה בדרך כלל סומכים היטב על האינטואיציה שלהם. בדרך כלל.. היא (אינטואיציה) אינה מאכזבת.

גם אני איני מבקרת בפורומי זימה למיניהם, אבל..

מתוך הצצה קצרה בכרטיס של משה שלא כתוב בו כלום... אם תלחץ על "אני בתפוז אנשים"...על החץ יפתח עולם שלם בפניך... ובו הפורומים שמבקר בהם וסגנון הכתיבה הפורה שלו.. בוא נגיד שאני אישית לא הייתי רוצה אחד שכזה לעצמי. מה שנקרא תציץ...ותפגע...(או שלא...
)

מ ש ה 12345

New member
בנות מתוקות שלי

אתן מתחסדות כאילו בתולות שלא יודעות מהי אהבה וסטץ מזדמן ,,,, לכן לכול מי שלא חפצה בביקוי בנשמה שלהן לא לענות ולא ללמדני מהי גישה אל בנות ששולחות מסר מיני ואחר כך נשארות לקבל צידוק הדין

ben 911

New member
קיוויתי שהגיע איש חביב לפורום, מסתבר שלא. ../images/Emo10.gif

מ ש ה 12345

New member
את שמתחבה תחת המס' 911

לא חיפסתי אישה בגיל 50 שתייה בתולה ותחכה לי יש כאלה שמנפנפות כאילו בתולות

ben 911

New member
אתה צודק 12345 יותר ענייני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

12345 אולי קודם תגלו לי את השפה החדשה שלך

מה זה ???בביקוי בנשמה???????????? ומה זב מתחבה ??????????? ואיך BEN שהפירוש לזה זב בן הפך להיות נקבה ????????. ואם תזביר לנו אולי נבין מה אתה כותב

למעלה