אהבה זה

אולי יש עם זה בעיה

אם בלש חושב שמישהי נחמדה ונהדרת ולכן עוקב אחריה לגלות אם בגדו אתה, זה אומר שהוא רוצה להיות אתה הרבה כי היא נחמדה ונהדרת? כנראה לא, זאת לא סיבה ישירה.

The Heretic

New member
יש ככ הרבה אנשים נחמדים ונהדרים..

אז זה אומר שכולם מספיק טובים בעיניי להיות פרטנרים ל'המשכיות' "שלי"?

The Heretic

New member
טוב אהבה כללית

זה כבר לא מעניין

זה מאד מאד מעניין!

זה הדבר הכי מעניין בעולם! אהבה מהגורמים הכי חשובים בקיום האנושי. כל אחד זקוק לאהבה, נותן ומקבל אותה כל חייו בכל עבר. קשה מאד לחיות בלי אהבה. אהבה גורמת להיות במערכת-יחסים שבה עוזרים, דואגים, תומכים ומבוססת על הערכה חזקה למעלות הטובות והנהדרות שמכירים באדם.

The Heretic

New member
בוא נדייק

*אם מישהו גורם לך להרגיש טוב.

לי אישית ממש לא מעניינים 'אנשים נחמדים' כמו אנשים 'מיוחדים' או מוזרים או יוצאי דופן.

נחמדים פירושו

שיש להם אופי טוב ונעים. אם נהנים מהאופי של אדם, זה גורם לנו להרגיש טוב אתו ורוצים להיות אתו בקשר.

The Heretic

New member
אופי טוב ונעים

בעיני יכול להיות ככ מונוטוני ומשעמם...
אז איך זה שבעיני דווקא אגוצנטרים ורם לחיבה קלה?
טוב, התשובה ברורה.
רק שתמיד אני נתקלת ב"אופי טוב ונעים" הזה..זה ממש לא מתאים לכולם.

דיברתי על אופי נהדר

איכות של אופי נמדדת בכלל התכונות שבו, וככל שהאופי טוב רוצים יותר קשר. אדם עם אופי טוב, נעים ונחמד להרגשתנו - רוצים להיות אתו כי נהנים מאופיו.

וההבדל בין חיבה ואהבה

שכשאוהבים רוצים להיות המון עם האדם כי הוא נחמד מאד ונהדר כלומר אופיו טוב מאד, וכשמחבבים רוצים להיות לפעמים עם האדם כי אופיו נעים ואפשר ליהנות ממנו.

עכשיו אמרתי את זה לידידה שעובדת במכבסה

ושמחה מאד ואמרה שאני חמוד וזאת הגדרה נהדרת ובדיוק האהבה שהיא מרגישה לבעלה.

אגב "טוב"

זה משהו ש"אני" ארצה בעתיד. אם אני רוצה להיות הרבה עם מישהו כי אני מרגיש שגם בעתיד ארצה את אופיו - ארצה לקבל מהאופי הרגשה טובה או ארצה שהאופי ימשיך להתקיים כמו שהוא - אני אוהב אותו.

The Heretic

New member
אתה פשוט הזוי לפעמים

נראלך שבגלל שהיא שמחה שנתת לה מחמאה היא אוהבת אותך כמו את בעלה?
טוב ביי בינתיים.

sani48

New member
ךא נורא

הגבת לעיניין,אולי יום אחד הוא יפנים את מה שאת אומרת

למעלה