אהבה זה מתסכל

אהבה זה מתסכל

טוב אז אני בחורה בת 22 מהמרכז...והכל דיי מתחרבש לי

המון זמן לא רציתי אהבה ופשוט לא התעסקתי בזה...הייתה לי את העבודה שלי והחברים שלי וידיד זמין לסקס אבל לאחרונה הכרתי מישהו שגדול ממני בערך בעשור והאמת שלא בדיוק התאמנו אבל פתאום כל כך רציתי אהבה והתחלנו לצאת...לאורך כל הדרך ראיתי שזה לא זה אבל שוב זרמתי כי זה התאים לי...עד שהוא התחיל להיות מגעיל ולהגיד שהוא לא רגיל למערכת יחסים כזאת [האמת שהוא גרוש ללא ילדים ולא היה לו סבלנות לכלום] אז המשכתי הלאה עם עצבות כי בכל זאת נקשרתי לי אליו במידה מסויימת אבל עם הבנה שהוא בהחלט לא בשבילי ושמזל שזה נגמר....

ואתמול עצרתי לתדלק ונכנסתי לקנות כמה דברים בתחנת דלק...קניתי מסטיקים והצעתי למוכר שהיה ממש נחמד והתפתחה בנינו שיחה ואפילו התיישבנו לסיגריה [חח הוא עישן אני לא מעשנת]...כשאמרתי שאני צריכה ללכת הוא ביקש את המספר ובאמת הוא היה ממש חמוד... באותו ערב התכתבנו וקבענו לצאת שהוא יסיים לעבוד...הוא סיים בעשר ושהגיע הביתה אמר שהוא עייף ומרגיש חולשה...והיום...שלחתי לו SMS והוא כבר לא הגיב...אז דיי נמאס לי כי אני לא מבינה הוא זה שיזם אז למה פתאום להתהפך...? ולמה זה פשוט לא הולך? /=

כנראה שיש דברים שאף פעם לא נבין...
מצטערת על החפירה הייתי צריכה לפרוק...

sani48

New member
היי רותם

מה שלומך?
,אהבה יכולה לתסכל,אבל היא יכולה גם למלא כל חלל ריק שיש לך בחיים(שזה הדבר הכי טוב שיש),אם את רוצה להיות פחות מתוסכלת,אז תתני לעצמך באמת צאנס אמיתי,ועל תשרפי זמן על אנשים שאת יודעת מראש שלא יצא לך מהם שום דבר חיובי(כמו הבחור האחרון שהיה לך)אם תעשי בחירות יותר נכונות,ולא תתפשרי על מה שנוח לך,אז הסיכויים שלך למצוא באמת אהבה יהיו יותר גבוהים,לגבי הבחור שפגשת בתחנת דלק,אי אפשר לדעת מה הסיבה,גם לא בטוח שהוא התהפך,יכול להיות שסתם אין לו מצב רוח או שהוא באמת לא מרגיש טוב,תני לו עוד כמה ימים וגם אם לא ילך איתו,יש עוד הרבה גברים נחמדים שישמחו לצאת איתך,שיהיה בהצלחה ,מקדיש לך שיר

http://www.youtube.com/watch?v=lT67liGjZhw

ivgy1980

New member
למה לנשים זה הרבה-הרבה יותר פשוט?

גמאני רוצה עוד ידידה לסקס זמין, ולא צריך יותר.
לא רוצה יחסים, לא רוצה זוגיות, לא רוצה בלאגן...
קצת לקשקש ולאכול ביחד, סקס זמין, ואיזה בילוי מדי פעם. זהו.

marioForever

New member
....

אהבה זה דבר מסובך.. אני לא יודע למה זה לא הולך לך ...
לא חושב שמישהו ידע... פשוט.. לכי עם הלב שלך ועם מה שמרגיש לך טוב
אל תתיאשי ובסוף חייב להיות טוב.. לא ?

Megie

New member
היי רותם

זה נראה כאילו הכל קשור אבל תנסי לראות בין השורות,
הבחור מהתחנה רצה את המספר שלך.. לא ברור מה קרה אצלו ואולי הוא עובר איזה משהו עם עצמו-זה ברור שאין קשר אליך אחרת מראש הוא לא היה מתעניין.
לגבי הבחור המבוגר, אני יצאתי עם גבר בן 32 ואני בת 23 ולא הרגשתי שום פער בגיל.. הכל תלוי באדם את פוגשת..
לדעתי את צריכה פשוט להבין שכדי למצוא בחור טוב ואיכותי- צריך להכיר גם את האופציות הפחות טובות, רק מהן את לומדת מי בשבילך ומה את באמת צריכה בחייך.. תרשי לעצמך לברור ולנסות עוד ועוד, אל תתייאשי- הזמן יוביל אליך את האחד

המון בהצלחה

היי רותם רותם

יקירתי, את עושה את הבחירות הגרועות... לכן זה לא ממשיך לשום מקום. כווני אחרת - זה ימשיך אחרת.

יצאת עם מישהו שגדול ממך בעשור - הגיל פחות משנה, הוא גרוש ללא ילדים, הוא מנטלית במקום אחר ממך, לא היתה לו סבלנות לכלום,

לא התאמתם כלל, לכל אורך הדרך את אומרת שראית שזה לא זה ! אבל ביודעין המשכת עד הסיום הלא נעים אך בלתי נמנע.

פגשת בחור נחמד, דיברתם סתם, ישבתם לסיגריה..

אולי הוא סתם רצה לראות אם הוא יצליח להשיג ממך מספר?

אולי הוא בכלל תפוס?

אולי הוא שחקן ?

אולי באמת לא יכל לדבר אותו רגע....

את מכוונת לבחורים שאין לך רבע הזדמנות לדעת אם הם בשבילך, ואת זורמת עם הקשרים גם כשברור שהם לא נכונים לך .

אני חושבת שאת דחוף צריכה לשנות גישה, להיות יותר פתוחה וכנה עם עצמך, לדעת לסיים דברים שלא מתאימים לך ולא עושים אותך מאושרת.

להתמקד על להכיר את הבחורים לפני שאת נותנת להם סיכוי להגיע אלייך, זה יעלה סיכויי הצלחה. \

livebuddy

New member
אני מנסה לא להיות מסובך ולהסתכל על הצד השני

וזה הדבר הכי גרוע לעשות. בסוף תמיד מגיעה אנוכיות מהצד של הבחורה.

לדעתי זה פחות מעניין ככה אז אתן משתעממות, זה כנראה פשוט לא אמור להיות קל.

את נשאבת למקום לא רצוי כי זה הרצוי עבורך,

את לא מקבלת את הדברים כהווייתם.
אין כאן מקום להעמיד על הטעות כי את יודעת איתה, יש כאן מקום רק להדריך אותך ולומר
שלפעמים (כמו רוב המקרים) אושר הוא תוצאה ישירה של הבחירות שלנו.
מאוד נוח להשאב למקום של ״אם ויהיה..״ או להצמד לאותות מחודשים של מישהו שפוגע בך כל הזמן כי ״הנה, אולי הפעם יהיה סיכוי ושהעבר ישאר בגדר קוריוז..״ -אז לא. כשזה לא הולך - זה לא הולך.
תכירי בחור אחר.
תאמיני באמת שזה מגיע לך ואת היא זו ששולטת בסיטואציה, לא אף אחד אחר.

תומרARCH

New member
חח יש הרגשה שזו התרבות היום, של חלק

תרבות של קל
קל יותר להיפרד בפייסבוק, קל יותר יותר לשים את הראש באייפון מאשר להסתכל על העולם

קל יותר להיות מגעיל במקום לנסות להבין את הצד השני, ולדבר כמו בן אדם, גם כשאתה עצבני בגלל אלף ואחת סיבות.
קל גם יותר לכתוב הודעה ולשקר, במקום להרים טלפון ולהגיד, וואלה, לא מתאים לי.

אל תיקחי את זה אישית, את נראית אחלה בחורה, חמודה, נחמדה, בטח גם יפה (למרות שזה בעיניי המתבונן)

קחי כמה זמן שאת צריכה כדי להתגבר על האידיוט, אבל תתני לזה לאכול יותר מדי, ותקומי עם ראש זקוף וחיוך.

למעלה