אהבה ותשוקה

כוכבית 1

New member
אהבה ותשוקה

"אהבה פתאום היא מתפרצת, כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה..." אהבה תשוקה שבוערת בפנים מבעירה כל חלק בגוף ובנשמה. ממלאה את התאים, מחייה אותם. לב שדופק בהתרגשות גוף שמגיב בהשתוקקות אדירה למגע של יד, של שפתיים. אזניים שמגיבות בהשתוקקות למילה שנלחשת או נצעקת לאנחה או גניחה של פורקן. אש שבערה אצלי ואצלך. שלך ניזונה משלי, ושלי ניזונה משלך. שפכתי עליה מים. ועדיין גחלים רוחשות מרעידות את הגוף בציפייה ולוחשות מילים של אהבה ושל תשוקה. סלח לי אהוב שלי על שאין בי את הכוח להזין את הלהבה. סלח לי יקר שלי על הפצע, המדמם בתוכך בגללי. סלח לי חבר שלי על כי ברגע אחד הפכתי את עולמך. "אוהבת אותך עוזבת אותך, אין לי אויר...."

blackwedding

New member
סולח

הכאב שלך הוא שלי, הכאב שלי הוא שלך כמו שאהבנו, כך אנחנו כואבים הייתי נותן לך ריאה אחת שלי, מלאה באוויר; תנשמי ממני.... לא שונא לא כועס מנסה להבין כואב מתגעגע אני שם יקירתי, למקרה הצורך; דואג אוהב חושק מחבק אולי יבוא יום והכאב יעבור, אולי יבוא יום ואמצא את דרכי אולי יבוא יום ונמצא את דרכנו מחדש אולי אולי אולי

ferdinand

New member
סוד

ואולי - בלי אולי! לא יבוא יום! לא יהיה צורך! אין תקווה! לא נמצא דרכינו מחדש - כאן דרכינו נפרדות! התאבלי כמה שצריך ושיכחי אותי!

למעלה