אהבה וצרות אחרות

mishmish3333

New member
אהבה וצרות אחרות

אני בת 26 אוטוטו והייתי עם החבר (33) שנתיים וחצי...גרנו יחד בדירה שלו מירושה שנתיים+..
בהתחלה היה נהדר אני עבדתי והוא עבד ואני הייתי מנקה את הבית.ואז התחלתי ללמוד ולכן גם עבדתי רק 40% משרה והכל התקלקל...כבר אין לי זמן לנקות או כוח והחבר עצלן.....מאוד עצלן וזה גרם לחיכוחים...ואז החבר החליט להקים עסק שכבר שנה לא ממש מכניס כסף אז קניות של האוכל הרוב היה עלי...והוא תמיד שילם חשבונות. בסוף נפרדנו וגם היו לנו מלא בעיות שאני לא אמרתי דברים שמפריעים לי ותמיד ניסיתי לפייס אותו גם כשאני כעסתי עליו...האמת שאני פחדתי להתעמת איתו כי הדירה שלו.והוא גם לא ממש דיבר איתי כי הוא גם לא אוהב לריב...למרות שניסיתי לדובב אותו ללא הצלחה.
בכל מקרה אני חזרתי לאמא שגם היא עושה לי צרות כי אני מדברת איתו ואני בקשר איתו...אז היא מטילה עלי סנקציות.
אני עדיין לא רוצה לוותר עליו וגם הוא לא רוצה לוותר אבל לא ממש לעשות משהו בנידון...אני איבדתי אמון בו בגלל התנהגויות מסויימות שלו(לא בגידה) אלא יחס כלפיי והוא טוען שהוא כבר לא מאוהב בי/לא אוהב אותי...ואגב אני חושבת שהיחס כלפי נובע מכך...
אנחנו נפגשים ומבלים ביחד ושוכבים...יכול להיות שבגלל זה הוא נשאר בקשר איתי?כי אני סקס זמין?כי דיי בטוח שאם לא אני אז אף אחת בקרוב...האם אפשר לגרום לו להתאהב בי שוב?הוא אמר גם שהוא לא רואה איתי עתיד קרוב....האם באמת יש על מה להילחם?או עדיף לשכוח ממנו?
אגב זה בערך תקציר
תודה לעוזרים

השבט אמר את דברו

והבחור אמר בפירוש שאינו מעוניין בך יותר.
כנראה שאכן נחמד לו להזדיין איתך ותו לא.
&nbsp
"דפדפי הלאה"
&nbsp

mishmish3333

New member
הוא אמר

שאין עתיד כרגע...כי אני סטודנטית ועדיין תלויה באמא שלי...הוא טוען שאני לא עצמאית וזה מפאיע לו...והוא עכשיו מחפש עבודה...אבל מפריע לי שהוא אמר שהוא לא מחפש מישהי אבל אם מישהי תתחיל איתו הוא לא יתנגד....איתי התחילו מלא ואני כל הזמן הדפתי אותם...בגללו

אייבורי

New member
מה לא ברור

&nbsp
עצם העובדה שאיתך התחילו ואת החלטת שלא מתאים לך
איך זה מחייב אותו ?
&nbsp
שנית הוא אמר לך, אם יתחילו איתי אני לא אסרב, כלומר הכל מונח וגלוי על השולחן
&nbsp
אז על מה הכעס ? על כך שהמציאות איננה הולמת את הפנטזיות שלך ?

תראי

מה שאת חווה כרגע הוא בעצם דחייה.
במקרה שלך, הדחייה איננה מאיזה בחור סתמי שיצאת איתו לשני דייטים וחצי ולכן התחושה מן הסתם קשה יותר.
אולי אני טועה, אבל מתוך הניסוח שלך על הדברים, עיקר הרצון שלך הוא לחזור לתוך הרגל המערכת הזוגית ולא מתוך איזו אהבה בוערת אליו (ואולי אני לגמרי טועה).
&nbsp
במחשבה שנייה, יש שתי אופציות:
או שהוא משחק איתך במשחק שבו הוא מראה לך כמה מבוקש וטוב לו בלעדייך (כן, למרות שהוא נפגש איתך ושוכב איתך) עד שתתחנני לחזור להיות איתו.
או שהוא באמת לא רוצה בך, אבל נוח לו ההסדר הזה.
&nbsp
בכל מקרה,
אין שיקויים ולרוב אין גם קסמים.
אולי ממש מעט.
תחליטי עם איזה אדם את רוצה להיות בזוגיות.
&nbsp
בהצלחה.

אולי תקשיבי לאמא שלך?

גבר אוהב לא מדבר ככה אל אישה. אם את רוצה סיכוי איתו תנתקי עכשיו. כשהוא מתקשר דברי איתו בקצרה, את עסוקה עם הלימודים כי יש לך שאיפות והיום בערב את יוצאת. אין יותר סקס, את לא בקטע יותר.
תראי לו שהמשכת הלאה ואת מאושרת (ובאמת תעשי את זה).

מריוס זכריה

Member
מנהל
מסכים עם קודמיי

סקס זמין בלי מוייבות זה דבר מאוד נחמד, ביחוד לבחור עסוק.
האם אפשר לגרום להתאהב בך חזרה? בהחלט. הנה המתכון.
(למען הסר ספק יש לציין שאינני נותן ערבויות כלשהן - אני רק מפנה טפו טפו טפו חמסה חמסה)

niva99

New member

למעלה