דילב קונה שאוורמה בלאפה DD ;; :DDD
L lililulu New member 29/7/07 #62 נו מה יהיה?! אחת חושבת שהייתי באילת אחת חושבת שהייתי בים המלחחחח..... D=
M MaStuLa76 New member 29/7/07 #64 אבל את אמרת שנייה אעתיק את ההודעה שלך: "היי בנות , אני נוסעת עוד שבוע ככה לים המלח , ל5 ימים !!! איזה כייף לי אני אוכל לצוף כמו ספוגנייה על המים "
אבל את אמרת שנייה אעתיק את ההודעה שלך: "היי בנות , אני נוסעת עוד שבוע ככה לים המלח , ל5 ימים !!! איזה כייף לי אני אוכל לצוף כמו ספוגנייה על המים "
מ מיכלוש יוסף New member 28/7/07 #59 ../images/Emo126.gifעמייייייייית , , ../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif היית חסרה . התגעגעתי ל - חע , D;
../images/Emo126.gifעמייייייייית , , ../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif היית חסרה . התגעגעתי ל - חע , D;
L lililulu New member 29/7/07 #63 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif הנני כאן שוב חתיכוס שכמוך
מ מיכלוש יוסף New member 29/7/07 #65 ../images/Emo126.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif ^ יאאאאאאאאאאאאאאו ^ (
ש שירלי יוסף New member 29/7/07 #74 ../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif כנסו לעזור בבקשה אממ היי אני צריכה תמונות של הבויז מפורים האחרון שהם התחפשו לזורו כל מי שיש לה שתשים לי ותודה :]
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif כנסו לעזור בבקשה אממ היי אני צריכה תמונות של הבויז מפורים האחרון שהם התחפשו לזורו כל מי שיש לה שתשים לי ותודה :]
ש שירלי יוסף New member 29/7/07 #78 ../images/Emo41.gif תודה ../images/Emo9.gif ונופר אני מחכה ../images/Emo13.gif
מ מיכלוש יוסף New member 28/7/07 #60 ../images/Emo126.gifOMG . ../images/Emo12.gif אני מכירה את התמונה הזאת ... , אבל כשמסתכלים על זה שוב ,,, הוא דומה לדי ג'י מהטיוווווול השנתי פה !!!!!!!!!1 S; חע , D =
../images/Emo126.gifOMG . ../images/Emo12.gif אני מכירה את התמונה הזאת ... , אבל כשמסתכלים על זה שוב ,,, הוא דומה לדי ג'י מהטיוווווול השנתי פה !!!!!!!!!1 S; חע , D =
ח חני love דמדם New member 29/7/07 #68 ישלי את התמונה הזאת מזמן... והוא יצאא שםםםם מזהה חמווווווווווווווווווווווווווד.. ואיי אני חולה על הבנאדם הזה..
ישלי את התמונה הזאת מזמן... והוא יצאא שםםםם מזהה חמווווווווווווווווווווווווווד.. ואיי אני חולה על הבנאדם הזה..