אהבה וסקס

lir761

New member
אהבה וסקס

אני וחברה שלי כבר 5 חודשים ביחד ועדין לא שכבנו. כמה חודשים לפני שהתחלנו לצאת היא נפרדה מחבר שהיה לה במשך שנה וחצי שאיתו היא כן שכבה.
היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי כמו שהוא מעולם לא אהבה אף אחד אחר , ונמשכת אליי כמו שמעולם לא נמשכה למישהו אחר, אבל היא עדין לא שוכבת איתי.
אנחנו אומנם בסוף השלבים ומאוד קרובים לזה איך עדין לא שכבנו. אני מנסה להבין מה מונע ממנה? איך היא כל כך אוהבת אותי ולא שוכבת אותי למרות זאת?
לא זה מה שבסופו של דבר צריך להראות את האהבה שלה אליי?

Megie

New member
היי

אקדים ואומר שהנושא שהעלת יתאים יותר לפורומים בנושא, גם בגלל שהפורום שלנו לא מוגבל בגיל ולא והנושא לא כ"כ מתאים לאווירת הפורום.
אבל, אני אתייחס לשאלה שלך כי בסופו של דבר היא כן קשורה לאהבה

אני חושבת שכל עיניין המיניות מאוד חשוב בזוגיות, אבל גם המוכנות לקיומה חשובה לא פחות.. חברה שלך אומנם מאוד אוהבת אותך, אבל כנראה שכל מה שקרוש למין, מצריך ממנה פתיחות והכנה נוספת..וזה לחלוטין לא קשור באהבה שלה כלפיך.. אתה כן יכול להעלות את הנושא כדי להבין מה חוסם אותה, רק לצורך הקירבה והפתיחות.. אבל מעבר לזה, חשוב שתכבד אותה ותתן לה את הזמן הדרוש..כמובן, אם אתה חושב שההמתנה קשה לך, אתה יכול להפרד ולמצוא מישהי אחרת, בסה"כ אתה לא חייב לחכות כ"כ הרבה זמן..הכל תלוי בך ובדרך שלך לדבר איתה על הנושא.
בהצלחה

lir761

New member
כתבת 2 תגובות ואענה על שתיהן.

בקשר לראשונה, אני מנסה לפעמים להוריד לבד את הבוקסר והיא עוצרת אותי, זה סימן שהיא לא רוצה. לא מוכנה עדיין. וכמה שאני יודע עם הניסיון שיש לי לא שואלים אישה אם זה בסדר ואז..
פשוט קורה.
בקשר להודעה השניה, אני יחכה כי אני אוהב אותה. פשוט מאוד מתסכל אותי שעם האקס היא שכבה ואיתי עדין לא.

Megie

New member
מממ...

אתה כן יכול לשאול, במיוחד כשזה מרגיש קצת באוויר.. יכול להיות לגיטימי לשאול אם היא מרגישה מוכנה -כמה שלבים לפני, ולהבין לפי התגובה שלה..

אל תתעצבן על מה שהיה לה עם האקס..אתה לא יודע מה ואיך הדברים התנעלו, אל תשכח שהם היו יחד שנה וחצי..אתה לא באמת מכיר את הפרטים(אחרי כמה זמן הם שכבו וכו'..) אולי כמו שכבר אמרו כאן, היא נפגעה ממנו, וחשוב לה לבסס שורשים בקשר איתך-לפני שהיא שוב עוברת לשלב הזה, כי היא מאמינה אולי במספרים ולא רוצה לשכח עם כל גבר איתו תצא..

כולנו משערים, אתה תקבל את התשובה הכי מדוייקת אם פשוט תדבר איתה על זה.. תשאל מה היא חושבת על מין, ותגיד משהו כמו "אנחנו אוהבים מאוד, יש ביניינו הכל, אני לא רוצה שתחשבי לשנייה שאני לוחץ כי אני מוכן לחכות לנצח..אבל בכל זאת בשם הפתיחות, חשוב לי לדעת מה מונע ממך לעבור שלב, מה עוצר אותך?אולי משהו שאני עושה\או ערכים שלך בלי קשר אלי.." זה מאוד כנה ואמיתי וייתן לך תשובה ברורה ממנה.

lir761

New member
אני חושב שאקח

את ההצעה שלך בכובד ראש. שאגיד בערך את המילים שכתבת פה ואקווה לטוב. אני לא רוצה להראות חוסר ביטחון ואני גם לא חסר ביטחון, אני יודע שאוהבת ונמשכת אליי.
הבעיה פה היא נטו היא,שלה, אני מקווה לפתור אותה. תודה

daoli

New member
אם היא עוצרת אותך אז היא לא מוכנה

למה רק עכשיו אתה נותן את הפרט הזה?
בקיצור חכה, כשהיא תרגיש מוכנה היא תטרוף אותך. ראה הוזהרת!

מה שכן, אולי חווית המין שלה עם האקס היא לא כל כך חיובית. בעיקר אם הוא הראשון שלה
ואם היא לא היתה איתו במערכת יחסים ארוכה.

אז סבלנות זה חשוב, ואהבה והבנה זה גם חשוב.
ולרגעים כאלה "ראשוניים" שווה לחכות כי הם הרגעים הקסומים
שמשאירים לנו זיכרנות מתוקים

lir761

New member
היא לא מוכנה וזה מה שקשה לי.

המחשבה שהיא כל כך אוהבת כמו שבחיים לא אהבה ואני לא רואה את זה במיניות. האקס פגע בה ואני מבין,פשוט גם לי זה קשה שזה לא קורה.
במיוחד שאיתו זה כן קרה.!

שלום

זה לא מה שמעיד על אהבה, מעשים טובים ומלים טובות מעידים על אהבה. אולי לא מתחשק לך לשכב אתך, אולי היא לא מרגישה צורך לזה בתקופה הזאת בחייה. תן לה את הזמן. נסה להתקרב אליה לאט במגעים מתוך אהבה מצד אחד ובנתינת אהבה מצד שני.

למעלה