אהבה ונשיקה ראשונה

אהבה ונשיקה ראשונה

הנשיקה הראשונה שלי והאהבה של חיי 25/04/04 היה זה בערב 31/12/75 אי שם בבסיס ברפידים הרחוקה האיש שאהבתי מאד, אבל ברחתי מהאהבה אליו , עמד לעזוב לחו"ל הוא הציע לי נישואים ברגע הראשון שעיניו נחו על פני , הוא אמר את תהיי אשתי, בואי נתחתן , ותיסעי איתי שנה לחו"ל בתפקיד, אני ילדה בת 18וחצי שלא נושקה עדיין ולא היה לי חבר בכלל , לא חוותי קשר עם בחור/גבר מבולבלת עניתי , אבל אני לא מכירה אותך, הוא ענה תכירי ,יש לך שנה שלמה להכיר , רק את ואני בארה"ב לא אני אתחתן רק עם משהו שאוהב , אני רוצה להתחתן פעם אחת בחיי , אם לא נסתדר , שנחזור נתגרש הציע, אמרתי לא ,אני רוצה אהבה אחת שתמלא את חיי , לא רוצה משהוא בספק הגורל גרם לנו לעבוד בצוותא 3 חודשים אחרונים שלו בבסיס כל הזמן הייתי הולכת ונופלת והוא היה מרים אותי מהקרקע התחמקתי מלהיות בקרבתו, וידעתי שאותו אני אוהבת מאד, אבל גם שזה לא מעשי . התחמקתי מהחברה שאיתם עבדתי . ביליתי שם נהדר כמו קוץ שפורח במדבר פרחתי וצחקתי , הוא ראה את השינוי , רצה בי מאד ואני המשכתי להתחמק מנוכחותו . הוא חזר לסגור עניינים בבסיס , לצאת להכשרה לחו"ל בגלל ערב סילבסטר לא היו כרטיסי טיסה כל החברה שנשארו בבסיס המרוחק קבעו להפגש בחדר בערב היינו קבוצה של טכנאים ו2 בנות , עופרה המקסימה שידעה הכל ואני , הטכנאית היחידה בבסיס. בידיו היה מכתב מחברה שלי , תקבלי אותו אם תבואי בערב לחדר שלי, אני מביטה בו מבולבלת , מסמיקה כולי ,חבילה צוחקת שלי , כך קרא לי , תבואי בערב עם כולם נרים כוסית לחיים גם לשנה החדשה וגם להצלחה שלי הגיע הערב , היה קר מאד לקחתי מעיל ושמתי פעמי לחדר של המפקדים, הם היו 4 ראשי צוותים שחלקו חדר. כל אנשי המעבדה היו שם, צוחקים ומנחשים מי ייתן למי נשיקה בחצות , הושיבו אותי לצידו, מסתבר שכולם ידעו על האהבה הנסתרת ששנינו טרחנו להסתיר, לברוח ממנה, לחפש אחרים במקום אמרו נו... אתה תיתן סוף סוף נשיקה לנסיכה שלך, ידוע לנו שמאוהב בה אתה

אהבה ונשיקה ראשונה - חלק שני

שהגיע חצות החשיכו את החדר, הוא התכופף לעברי חיפש את שפתיי הרכות והאדומות , מצא מעיל דובונית ריק אני התכווצתי בפנים , כולם היו בטוחים שהיתה נשיקה כי הייתי סמוקה ככלנית ואדומה כסלק, רק אנחנו ידענו מה קרה הוא הביט בעיניי , הייתי בטוחה באהבה שלו אלי עיניו הבריקו ואמרו כמה הוא אוהב וחושק בי . הגיעה קריאה דחופה , יש לצאת לתיקון בשטח , התארגן צוות ליציאה לתיקון בשטח , השאר התפזרו לחדרים נשארנו רק עופרה והחבר שלה, ואני והאיש ההוא הוא התקרב לחש , עכשיו תתני לי לנשק אותך, אבל אני לא יודעת איך, כי אף פעם לא נישקתי בחור או נער, אמרתי מגמגמת ועיניי מושפלות , הוא חבק אותי תמימה שלי, חבילה צוחקת שכמוך ,לכן כך התחמקת ממני , אני הייתי בטוח שליפיפייה כמוך היו מאות מחזרים , עכשיו אני מבין את הרתיעה שלך ממני בעדינות התכופף לקח את פני בשתי ידיו ונשק לי עצמתי את עיניי שלא יראה מה קורה בהן הגוף רעד ורטט כמעט התעלפתי מהתרגשות הוא השכיב אותי במיטה והמשיך לחבק אותי וללטף אותי שמתי את ראשי בחיקו , חיכיתי לזה , לאיש שיאהב אותי הוא המשיך לנשק את פני בעדינות , ללטף את גופי ככה נמשך העניין חצי לילה בקשתי ללכת לחדרי לישון, מחר יום עבודה רגיל, הייתי מבלה תמיד עד 4 ישנה עד 7 וקמה ועובדת כל היום לעולם לא נעדרתי ממיטתי בלילה הבנות ידאגו, הוא ליווה אותי לחדרי והמשיך לחבק לנשק היה קר בחוץ ונצמדתי אליו מתקשה להיפרד יודעת שממחר רק בעוד למעלה משנה אזכה לראותו שנית , תראי אני עוד בארץ, אנחנו נפגש לא מוותר עליך כל כך מהר אמר , נדבר בטלפון .רוצה לקרר אותי, צחק ואמר, הוצאת אותי ממיטה חמה לקור של המדבר , היינו נשארים במיטה שלי כל הליל , אני שפחדתי שיתפתח מעבר לזה ,לכן בקשי לחזור לחדר נצמדתי אליו מבולבלת,לבסוף נפרדנו בנשיקה ארוכה , הוא הלך לישון ואני נכנסתי למיטה

אהבה ונשיקה ראשונה - חלק שלישי

כל הלילה שנותר ההתרגשות שגעה אותי הייתי חסרת מנוחה , בבוקר באה עופרה, נסיכה שלי קומי , שמה יד על מצחי היה לי חום גבוהה , ממש קדחתי מחום, מלמלתי שטויות קומי טיפשונת אמרה , אקח אותך לרופא , עזרה לי להתלבש, לא הבנתי למה הובילה אותי לחדר של הבחור, הוא עוד יישן , העירה אותו , החברה כבר היו במעבדה הבאתי לך חולה קשה לרפא אותה , אתה והתעלולים שלך ככה להפיל נערות תמימות , תראה היא קודחת הוא קם עטף אותי בידיו לקח אותי למיטה שלו וכיסה אותי, לה הוא אמר ואמר תחפי עליה במעבדה אני אלווה למעבדה בדרך לשדה , אני טס עוד שעתיים . הוא דבר על לבי, חבק ונישק בעדינות, כחולמת נישקתי חזרה אבדנו זמן יקר במחבואים ובמשחקי חיזור מטופשים למה לא אמרתי לי כן, שהצעתי לך להתחתן איתי היה לנו קל יותר עכשיו , היינו הולכים יחד , יוצאים מהמדבר לחו"ל בכיתי בידיו , רעדתי כעלה ברוח , הוא עטף ברכות הנה ידעתי טעמה של אהבה , בכדי לאבד אותה וכל חיי מחפשת את האהבה שהוא הביע אלי אז בסיני הרחוקה ברכות בחושניות אך לא במימוש אהבה לבסוף נפרדנו בנשיקה ארוכה הוא למטוס ואני לעבודה הניסיונות לדבר בטלפון עמו לא צלחו, סידורי ההתארגנות לנסיעה גרמו לטלפון שבור , הוא עצמו לא ידע מה לעשות עם רגשות האהבה העזים אליי שהתפרצו החוצה דווקא ביום האחרון בבסיס, ובעוצמה שלהם בשיחת טלפון לביתו, לרוב ענתה אמו ,ואז אמרה לי בערב אחד קפוא הוא נמצא עם ידידתו בירושלים , ידעתי על מי היא מדברת , היא היתה מהבסיס,ידידה קרובה שלו שהיתה מורה חיילת בבסיס את לא מבינה קטנטונת ,שהוא לא רציני כלפייך , זה משחק שלו התעוררתי, לב כאב מאד , והעדפתי להתנתק ממנו הוא התקשר אני בא לראות אותך בבסיס , אין צורך אמרתי , אתה משחק בי הוא התנצל על אי ההבנה שנוצרה, הבטיח הסבר שיבוא לבסיס הוא חזר עוד פעם לפני הנסיעה , אני כבר עבדתי במקום אחר הוא התנצל על המשחק בטלפון, אמר שלא אהב כמו שאהב אותי ואני אמרתי פגעת הפסדת , קח את עצמך , תחשוב יכל להיות אחרת, אם את היית אומרת כן היינו יחד . הייתי שמח להיות אהובך ובעלך שנפרדנו ברך אותי שלא אהיה לבד ושאמצא אהבה , ידע שיש לי קשר עם אחד החברים שלו , שהיה בא למעבדה וחיזר אחרי לקראת העזיבה של ידידה שלו את הבסיס , באה להיפרד ממני היא אמרה שהוא כותב מחו"ל ומתגעגע, מאד אוהב אותי , שיכתוב אלי בקשתי , אשמח לקבל את מכתביו ,

אהנה ונשיקה ראשונה - סוף דבר(חלק4)

אכתוב לו ענתה לקחה פרטים שלי מספר אישי ודואר צבאי שלי היא לא ידעה שאני עוזבת את הבסיס, גם אני לא ידעתי, זה נעשה תוך שבוע ראיון במטה והופ הגיעה ההעברה מהיום להיום , תוך 24 שעות עברתי המכתב מצא אותי בבסיסי החדש , בת יחידה עם 40 טכנאים סביבי מחוזרת ומושכת , מוקפת בהמון גברברים שרוצים בחברתה . ואכן הגיעו המון מכתבי אהבה סוערים וחושקים בי הוא חזר לארץ לקראת יום ההולדת שלי ובעקבותיו ארוסה נפגש איתי בביתי , היה האיש היחיד שנכנס אלי הביתה, לקח אותי לים ספר לי את החדשות , נפרדנו בידידות , ונסע חזרה לביתו בצפון למחרת שוב התופעה של החום הגבוהה למשך 4 ימים כל הרגילה שלי הייתי המיטה קודחת ואבי רותח על הבחור נגמרה הרגילה חזרתי לבסיס אבל האהבה בערה בתוכי את הלב נעלתי להמון שנים , לא מאמינה יותר באהבה מחפשת אותו במחזרים אחרים מתעוררת והרומן נגמר מאחר והיינו באותו תחום נפגשנו לעיתים קרובות הלב שלי פעם , נעצר לרגע רק למשמע שמו נוצר הקשר מחדש , דרך אדם שלישי שהביא ד"ש ממנו ביקשתי לשוחח , אמר אני באזור בקורס , בואי נפגש שם היו עוד מפגשים של שיחות ארוכות , האהבה נותרה מתוקה ובלתי ממומשת , הצלחתי לצאת ממנה רק בעקבות מפגשים האלה איתו . דברנו על מה שהיה ועל מה שצריך להיות בעתיד אצל שנינו סגרנו מעגל של אוהבים בכדי לפתוח מעגל של ידידות שנסגר שנסע לחו"ל אשתו בקשה לחזור לארה"ב לא הסתדרה בארץ , הוא היגר עמה לשם. הוא היה נשוי, אוהב את אשתו האמריקאית ,בעיניו תמיד הייתי הנסיכה הקסומה שבקש לנשק לה ,מצא דובונית ,ללא החבילה הצוחקת שהתכווצה מפחד, הנשיקה הראשונה שלי הוא לא שכח לעולם , נכנסה עמוק ללבו לא מזמן עיינתי שוב במכתביו ויש שם המון אהבה שפוספסה כל חיי חיפשתי את האהבה שחוויתי עמו באותה תקופה רחוקה אהבה חושנית ראשונית , מלאה בעוצמה ,ואור בעיניים

זה סיפור אמיתי לא פנטזיה

מקווה שמצא חן בעיניכם זו אכן הנשיקה הראשונה שחוויתי בחיי הכל אמיתי לחלוטין , מצטערת שלא נסעתי איתו אהבתי וזכרתי כל חיי את זו האהבה אין לה תחילף כי היא לא מומשה לעולם הכל נשאר אפלטוני בלבד

vaselius

New member
נסיכונת, נשארתי ללא נשימה ../images/Emo25.gif

קראתי בשקיקה כל מילה ומילה הסיפור נוגע ללב הכתיבה שלך כה יפה ומיטיבה לגעת בנשמה יש לי דמעה בעין שאחלוק איתך

ואסילי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

איש מיוחד שכמוך אחבק אותך ברכות
אנגב את דמעתך בנשיקה רכה
אני הורדתי המון דמעות שנה הסתגרתי ,עבדתי, ובשעות הפנאי בכיתי ואחר כך המשכתי לחיות אבל הרגש במקפיא

SigiWigi

New member
אני נמצא כרגע...

שלום במקרה הגעתי לפה היום קראתי את הסיפור שלך - את ההתנסות שלך, החסרתי פעימה בליבי ודמעה מעיני ! אני נמצא כרגע בשלב כמו שנמצאת בו פעם... באהבה.. שאולי תתממש אי פעם, אבל כנראה שלא... בין הנשיקה הראשונה בגיל יחסית מבוגר (20) עם בת אדם שגורמת לי לסיחרור בראש - לבין אהבה שלא תתממש לעולם וחד צדדית אני בעצמי לא מבין מה הקשר הישיר בין הסיפור שלך למצב הנוכחי שלי -מבולבל מאוד ולא יודע לשים את האצבע על המקום הנכון- SijiWishi

למעלה