אהבה וכסף

שרית66

New member
אהבה וכסף

אני גרושה בת 50 ויש לי בן זוג כבר שנה וחצי אנחנו לא גרים יחד אבל מאוד אוהבים המצב הכלכלי שלו מאוד טוב ושלי על הפנים מסיבות שלא תלויות בי הוא חי ברמת חיים גבוהה אני בצמצום רב הוא משלם אם אנחנו מבלים. האם אתם חושבים שהוא צריך גם לעזור לי מבחינה כלכלית היה מאוד מתאים לי אם היה משלם לי על נסיעות למשל כשאני באה אליו אני לא מסוגלת לבקש אבל הוא גם לא מציע למרות שהוא מודע למצבי מה דעתכם? שרית

maybesure

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo23.gif

דעתי ששניכם קצת "תקועים": לך לא נעים לבקש ולו לא נעים להציע...... מגורים יחד היו פותרים 3/4 מהבעיות: כלכלה משותפת ואחזקת בית אחד במקום שניים אבל אם זה ממש ממש לא אפשרי-אז פשוט להעלות את הנושא. לראות איפה אפשר להיעזר בו מבלי לתת לו להרגיש מנוצל, והכוונה ממש ממש לצרכים אלמנטריים שמכבידים על קיום הזוגיות. שתזכו לזוגיות מהנה וחסרת דאגות

g u r a

New member
../images/Emo45.gif

אתם אנשים מבוגרים ובוגרים.. ולאחר שנה וחצי של מערכת יחסים אתם אמורים לדעת לאן נושבת הרוח. אם הנסיעות אליו מקשות עליך, למה שלא תאמרי לו פשוט..אם לא יבין את הרמז- אז תאמרי לו ! נכון- מסכימה איתך, קשה כשלאחד יש ולשני אין,,ועוד יותר קשה לבקש. אבל את מכירה אותו הכי טוב.תמצאי את הרגע הנכון והמילים ותעלי את הנושא,ואולי הפתרון יותר פשוט וקל ממה שחשבת..

למה שלא תגידי לו לאסוף אותך

אתם ישנים יחד? הבעיה שאם תראי לו שאת נזקקת הפחד שהוא לא יעריך אותך מספיק כי בסך הכל אלו נסיעות באוטובוס או אין לי מושג איך את נוסעת אליו. ואם תגידי לו שאת זקוקה למעט עזרה איך לדעתך הוא יקבל את זה? הלו אתם כבר שנה וחצי יחד והוא אף פעם לא הציע לעזור לך זה לא נשמע טוב. את חייבת לשוחח איתו על זה כי נשמע שזה מפריע לך מאוד

למעלה