אהבה וירטואלית...

12אניהיא

New member
אהבה וירטואלית...

האהבה הוירטואלית שלי הסתיימה לפני שנה בדיוק.. אני זוכרת את הכאב כאילו היה אתמול,פשוט התרסקתי. היו חיים לפניו והיו את החיים אחריו, וכלום כבר לא היה אותו דבר.. במשך זמן הוא הפשיט אותי אט אט, קילף כמו בצל שיכבה ועוד שיכבה והגיע לנשמתי...רק היום שנה אחרי אני מבינה בעצם למה הוא כל כך חסר לי...חסרים לי השיחות ההן איתו שלא יכולתי לדבר אם אף אחד אחר, חסר לי המבט שלו דרך מצלמת האינטרנט..חסר לי ההבנה שלו...השנינות החוכמה.. זה כזה מוזר שמאז לא ממש בא לי לדבר עם אנשים כאן..לא מצאתי מישו שיכול להתקרב אליו בכל התחומים.. אומרים שזמן הוא המרפא הכי טוב אבל כניראה זה שהמציא את הפיתגם הזה לא אהב מעולם..ואולי זו בכלל לא אהבה? אולי זו מין תלות? כל כך הייתי רוצה לדבר איתו שוב לספר לו מה עבר עליי בשנה האחרונה, לשמוע מה יש לו לאמר. לראות שוב את עיניו.. לך וירטואלי יקר או איך שקראתי לך כאן אז...בונבון תדע שלא שכחתי אותך גם אם במהלך 10 החודשים האחרונים לא כתבתי ולו מילה אחת עלייך, אתה עדיין עמוק בראשי לבי מחשבותיי רגשותיי. ולא אשקר כשאומר שאני עדיין מחכה לך בלילות מחכה למסר מימך..מחכה לאיזה אות חיים, כי יודעת אני שאתה כאן.

jozefin3

New member
../images/Emo23.gifאת יודעת אניהיא ........./images/Emo13.gif

אהבה וירטואלית, כנראה היא כזו ורק בגלל........ שהיא פשוט שונה, אהבה וירטואלית היא אחרת...היא מלאה במילים היא יפה במבטים, היא שקטה והיא בלי לגעת........והיא כל כך וירטואלית שקשה פשוט------לא להתגעגע אליה!!! כי היא נכנסת למקום מיוחד ואחר... לא כמו כל אהבה, ואולי אפילו יותר מאהבה של לגעת!!! ערב מקסים לך אניהיא

שמים1

New member
אני היא יקרה ../images/Emo23.gif

שאלת שאלה ובעצם ענית עליה בעצמך. אהבה וירטואלית חסרה לך מפני שהיא היתה הזמן שלך נטו עם דמות ערטילאית שהעניקה לך את כל תשומת הלב , את הרכות , את כל מה נעים . מן פסק זמן מהשיגרה , מטרדות החיים , מן חברות מיוחדת שבעצם לא דורשת שום דבר מימך בפועל רק כמה רגעים של חסד , נחמדות ושיתוף. לכן היא חסרה לך . את יודעת , שאפשר לפתח חברות כזו גם בחיים בחוץ , לאו דווקא עם גבר , חברות נעימה עם חברה טובה שתוכל לענות לך על הצורך הזה , למרות שאולי יהיו חסרים כל האלמנטים האחרים שיש בין גבר לאישה , גם אם זה רק וירטואליה. שבוע טוב לך יקרה

למעלה