אהבה וירטואלית

NoamSher

New member
אהבה וירטואלית

שלום, יש כאן מישהי חמודה שמחפשת קשר רציני? שרוצה להתחיל וירטואלית ולהמשיך ויז'ואלית...?

טרבלסי

New member
זאת לא ההתחלה הקלאסית

"ניפגשים" בצ'אט באיזה כינוי מוזר ואז ממשיכים וממממממשיכיםםםםםםםםםםם

בתור אחת שחוותה....

אם אתה שואל אותי.... לא ממליצה בחום רב... אף על פי שכן שמעתי סיפורי הצלחה מרתקים... וכן היה לי כייף לשמוע שאכן יש כאלו שהאהבה הוירטואלית שלהם הצליחה.. אבל למיטב זיכרוני רוב האנשים בעצם החברים היקרים שלי מהפורום...(תקנו אותי אם אני טועה), חוו אכזבות מהאהבה הוירטואלית שלהם, לכן.... כמו שהמלצתי לפני, תחשוב על זה בכובד ראש! ואם עדיין אתה בשלך אז בהצלחה

מסכימה איתך לירי...

היה לי גם איזה ניסיון בזה וזה פשוט מוביל ברוב הפעמים לשיברון לב... עדיף להכיר במציאות לדעתי...

בכל קשר יש סיכויי לשיברון לב

או כאב.. ולא משנה איך מתחיל הקשר.. להגיד שקשר שמתחיל וירטואלית אין לו סיכויי במציאות זה כמו להגיד שזוג שלא גר יחד לפני החתונה אין לו סיכויי להצליח... הכל תלוי באנשים המרכיבים את הקשר וההתאמה בינהם... בהצלחה......

קרוואלה

New member
יודעת מה לירי.....

אני דווקא כן הייתי ממליצה לו לנסות... כןכן יש בזה כאב ואפילו הרבה.... אבל תסתכלי רגע אחורה היה בזה הרבה כייף... תסתכלי קדימה...תראי כמה את אני ועוד למדו מזה... צריך לטעום ממה שאפשר בחיים ולדעת מה הכי טוב וטעים לך! מגיע גם לו להרגיש את ההרגשה הזו...ולקחת בחשבון שיש סיכוי לכאב לב לא קטן!

למעלה