אהבה וירטואלית

avi10011

New member
אהבה וירטואלית

הי לכולן עברתי על ה"חומר" בפורום הזה ואינני מבין על מה מדובר, לא אהבה וירטואלית ולא נעלים... אני מודה שאני "אולד פשן" לא כל כך מסתדר עם כל המונחים החדשניים צ'ט, מסנג'ר, אס אמ אס, טי טי גי וכיוצ"ב. אבל אני טוב ב"מכתבים" אני מוכן להפריח "אהבה" וירטואלית עם כל אחת, הגיל הצבע המטען הצורה אינם חשובים לי אני מחפש אחת עם ראש מיוחד ואינטיליגנטי כזו כפית וזורמת. אני מוכן לשוחח על כל נושא שבעולם ובעיקר על אהבה ו"מסביב" אני מבטיח תשובה לכל אחת יהיה כף - מבטיח אבי

שלום לך אבי../images/Emo24.gif

תראה יותר אולד פאשיין ממני לא נראה לי שיש... אבל אכן יש דבר כזה אהבה וירטואלית.....וגם אני נפלתי לצערי
ולבסוף גם התאכזבתי.....אומנם אני לא יודעת אם הייתי חוזרת על זה שוב אבל בהחלט הייתי מאוהבת!!!אם כל זה שאני מהבחורות הפרקטיות שמילים יפות לא ממש קונות אותן ונפלתי, אז ככה שלדעתי אכן יש דבר כזה. השאלה הגדולה היא האם זה דבר כדאי????

avi10011

New member
ללירי ולאחת שאוהבת

נחמד לקבל התיחסות, אבל כמו שכתבתי בהודעה, הכל כאן "מסביב" ואני מחפש את העיקר... "אחת שאוהבת" תודה עבור ההתיחסות גרמת לי להסמיק ואני עברתי מזמן את הגיל הנאיבי... ללירי, על אף שיש לי אינטיליגנציה מה זאת גבוהה, (אני מרשה לעצמי לעיתים רחוקות טפיחה עצמית על הכתף, זאת לא פלצנות...) לא כל כך ירדתי לסוף דעתך. אני ביקשתי "ידידה וירטואלית" בחיוב...ואת כותבת כאילו גם את "נפלת" למלכודת הוירטואליות בשלילה??? אז למה לניות נגטיב, ומה שהיה היה, בואי תנסי אותי אולי אביא אותך למחוזות שעדין לא ביקרת (בכף...) אם תצאי מתוך הנחה שאת בסביבה וירטואלית לא תיפלי, רק תהני... אבי

לירי..אני הייתי מנסה...

הבחור סליחה אבי צודק..אם את יודעת שזה וירטואלי..והוא מציע לך ידידות וירטואלית נקיה..אין מקום ליפול..תאום הציפיות נעשה... תנסי נשמע נהדר... בהצלחה לכם...

הבחור נשמע ממש חמוד../images/Emo140.gif

הוא לא מציע כלום מעבר לידידות ורטואלית..לירי מה יש לך להפסיד

לא לשכוח לשלוח הזמנות...

אם ייצא משהו כמו חתונה אני רוצה אחוזים מהצקים.. :) סתאם נשמות רק אושר ואושר.. אהבה ושימחה

לא לשכוח לשלוח הזמנות...

אם ייצא משהו כמו חתונה אני רוצה אחוזים מהצקים.. :) סתאם נשמות רק אושר ואושר.. אהבה ושימחה

ransky 2111

New member
אהבה ויירטויאלית

אולי קצת אזכה לאהבה מכם, אולי תילחו לי מסר, אני מאוד מחכה למכתבים, אני גם רוצה לאהוב. מ.ר.

למעלה