אהבה וירטואלית ??

luviaun

New member
אהבה וירטואלית ??

זה נראה לי רעיון נהדר. אני רוצה לנסות. (פעם ידעתי להתאהב בקלות - אני רוצה לדעת אם איבדתי את זה.) המטרה: להתאהב באשה שלא היה לי המזל לפגוש ו/או אין לי סיכוי להכיר בדרך אחרת. אני לא רוצה לדעת את שמה או כל פרט אחר. החוקים: 1. לא יהיה קשר אחר למעט זה הוירטואלי. 2. הרשות להמציא חוקים אחרים נתנת בזאת ובתנאי שלא יופר החוק בסעיף 1 ו..לא, אני לא עורך דין.

טאKילה

New member
uviaun שלום לך..../images/Emo39.gif

אני רוצה לנסות..פעם ידעתי להתאהב בקלות, אתה רוצה לבדוק אם זה עוד עובד??? אהבה לא מבקשים אהבה באה לבדה ונכנסת ללב. אם יש לך שיטה יחודית לך בהצלחה,נשמע מענין..
ספר לנו על האהבה שתפגוש בדרכיך..

מ ופרעת

New member
חחחחחחחחחחח

טוב שציינת בסוף שאתה לא עורך דין כי זה ממש נראה שאתה כן

נעמולה

New member
זה נשמע רעיון נפלא

אבל המימוש שלו קצת בעייתי... איך מתחילים? מה מחפשים והיכן? ספר לנו אם תצליח להגיע לאיזושהי מסגרת ברורה לעניין הזה... בהצלחה!!!

מה אתה יודע על אהבה ?

אהבה אמיתית
היא אהבה בלתי מותנית אל תתנה את הנתינה שלך במישהו אחר אלא רק בעצמך ! לך עם הלב
והבטן שלך תאהב על מנת לתת
ולא על מנת לקבל תן את הלב ואת כל הרגש דע לחייך - ודע לבכות ודע לפרגן ולתת מחמאות אל תנסה להיות גיבור תגלה הכל ואל תשמור תתמסר תתעלס ותזרום כאילו אתה בתוך חלום כה אמר דג הזהב
מבחן האהבה האמיתית
בוא תחשוב איך אתה מרגיש ב"יום שאחרי" ה"אהבה" ?
האם אתה רץ לחפש את הבאה ?
או שאתה עדיין מתרפק על הנוכחית
ומתפלל ומאמין שהיא תהיה הנצחית ...
ומנסיוני הדל ... בעולם הוירטואלי ... זה קורה המון ... ומאוד בקלות אולי כנראה כי רובנו מגיעים מאותו מקום
ולדברים כאלו אין חוקים ! אין גיאוגרפיה !
ואין דמוגרפיה ! זה פשוט קורה ! זה מתוק !
זה חביב !
וזה גם יכול להכאיב !
נ.ב את משפטי המחץ אני אשמור לכל אהובותיי ומעריצותיי
ובעיקר לאהובתי הנוכחית
בתקווה
שאמצא את הנצחית

כתבת כל כך יפה

ובסוף כל כך התאכזבתי לקרוא שלמרות אהובתך הנוכחית מחפש את הנצחית... אחרי מבחן האהבה. איך? בכלל, זהו המבחן? בוקר שאחרי? ומה עם כל מי שלא מסוגל להרגיש בקלות את מה שהוא מרגיש?

אל תגעו לי באהבה

אותה אהובה נוכחית לא תוכל להיות הנצחית תכן ! גם אני מאוכזב גם אני עדיין בה מאוהב עדיין חושב שהיא מיוחדת וכנראה שהיא לא המיועדת לא יכול אותה להאשים יש דברים שפשוט קרו וקורים
בגלל המרחק והגיל ככה אנחנו אומרים אין לנו שליטה עליהם
ומחווירים האחריות והמוסר הפנימי - הם בגדר חובה בגלל זה אני מוותר כביכול על האהבה הרי תמיד תישמר לה פינה חמה בליבי
די ! אין לי יותר מידיי ציפיות
רק שהמציאות לפעמים עולה על הדמיון קשה להיות דולפין - קשה להיות דרקון ולמרות הכל ולמרות האכזבה נמשיך שנינו הלאה בגאווה הניצוץ
יישאר ואיתו התקווה אשמור לך מקום מיוחד בלב לאהבה הכל מלמעלה זה כבר מזמן נחתם בינינו לא יקרה כלום לעולם
הלכתי לדרכי נודד בעולם
אולי מתחת לים ...

תסלח לי.......

פעם ידעת להתאהב בקלות??? פעם היית רווק??? במקום לחפש איך אתה מתאהב בקלות ולחפש סייברים ורומנים באינטרנט, תחפש איך להשקיע את מרצך באישה שאיתך, בזוגיות שכבר יש לך. נכון שאסור לשפוט אף אדם במעשיו, אבל אתה נשוי שמחפש אהבה וירטואלית. אם כל כך רע לך היכן שאתה נמצא, צא משם ותתקדם ותחפש את הדבר האמיתי גם אם זה יתחיל מהאבה וירטואלית. דע לך שהרגשות הם לא וירטואליים, הם אמיתיים. גם אם תתאהב במישהי בצורה וירטואלית, זה ישפיע על הרגשות שלך עם בת הזוג שלך, עוד לא הכרתי אדם שיודע לסנן את הרגשות שלו ולקבוע לעצמו במי ומתי להתאהב. מעניין אותי כיצד היית מגיב אם היא הייתה מתאהבת במישהו אחר, וירטואלית, שוכבת איתך ורוצה אותו, מחבקת אותך ומרגישה אותו, עוצמת את עיניה ורואה אותו, מחייכת כי נזכרה במשפט שלו מאתמול, מתבלבלת בגללו - וזה רק וירטואלי, אתה זוכר.

sexytoy

New member
אהבתי!

אני גם לא מאמינה שאפשר "לסנן" אנשים" שאפשר להחליט במי להתאהב ובמי לא. הייתה לי חברה שרצתה להיות איתי כל הזמן,והיא אמרה שהיא יכולה "לרסן" את עצמה ולעצור את ה-רגשות שלה כלפיי. כמובן שזה לא הלך... עכשיו אנחנו "נפרדנו" כי היא לא יכולה להיות לידי בלי להתחיל לבכות (כי אני לא ממש רוצה אותה כחברה-בת זוג).

n u l i t

New member
../images/Emo45.gif

רק ש..."לרסן" ו"לסנן"..זה משהו שלומדים. והוא בר ביצוע גם ב.."אהבה"!

sexytoy

New member
זה טוב?

אתה חושב שזה טוב שפעם היית מתאהב בקלות? זה לא רק פוגע בך כל פעם מחדש? לדעתי, אתה לא יכול באמת להתאהב במישהו בצורה הוירטואלית, אתה צריך לראות אותו/אותה, ואז לראות אם יש קשר.

אתה מציע זאת בגלל שאתה נשוי

ואם כןיהיה קשר אחר שעולה על גדר הוירטואלי אתה עלול לחטוף
ולצאת
על ידי אישתך.

quiet3

New member
אין כמוה

סוף סוף משהו שמבין עניין אלו חוקים כמו שצריך אחרת בעצם זה כמו אהבה מוחשית והרי כולנו יודעים שטוב לא ממש יוצא ממנה.... אגב- זה גדול.... מומלץ בחום

למעלה