אהבה וירטואלית

תודה על התשובה

אני אתחיל דווקא בסוף. כמובן שאני מדברת על הניסיון האישי שלי כשכתבתי מה שכתבתי על גברים ישראלים, על איזה ניסיון בידיוק אני יכולה לדבר אם לא על הניסיון האישי שלי? והאמת היא שאני גם מדברת על ניסיון של נשים אחרות שיצא לי לדבר איתן או לקרוא דברים שכתבו.
וייתכן שלך היה יותר מזל ממני. כי זה באסה לגור במדינה אחת ולחשוב או לדעת, שאהבה מחכה לך רק במדינה אחרת, אם בכלל.
וכן, היית לי אהבה במדינה אחרת פעם, וזאת הייתה אחת האהבות הכי משמעותיות, אם לא הכי משמעותית, שחוויתי.
יצא לי להכיר מישהו דווקא לא מזמן, שזה התחיל כקשר וירטואלי, אבל לצערי זה לא המשיך מעבר למספר פגישות, כי הוא לא היה מעוניין להמשיך. זה אותו אחד שכתבתי עליו למעלה. וכן, בשיחות עוד לפני שנפגשנו, הרגשתי שאני הולכת ומתקרבת אליו.
אבל מה שמעניין זה, שדווקא הוא היה מוכן לדבר הרבה לפני הפגישה, אני זאת שדחפה להיפגש, ואחרי זה, הוא לא נתן מספיק זמן להכיר. לא מובן לי כ"כ מה עבר לו בראש, לא מרגישה שמספיק הכרתי אותו בשביל להבין מה עבר לו בראש.
לגבי הבחור מחו"ל- זה נשמע לי הזוי מה שהוא כתב, וגם אם כן, אני לא בטוחה שזה מתאים לי כל העניין הזה כרגע, של קשר טראנס אטלנטי. כשהחיים שלי הם כאן. יכול להיות שאם היינו מכירים במפגש לא וירטואלי, הייתי מוכנה לתת לזה יותר צ'אנס. אבל עצם העובדה שאנחנו גרים כ"כ רחוק אחד מהשני, זה מתסכל. ואולי יש לזה גם סיבות אחרות, כמו עצם העובדה שאני פגועה עדיין מהבחור האחרון שיצאתי איתו.

רוצה להוסיף רק...

שהוא כתב לי (הבחור מחו"ל, אלא מי...), שיר ממש יפה. הוא תמיד כותב לי משהו יפה, וכשאני קמה בבוקר זה נחמד לי לקרוא את זה. עכשיו ממש בא לי לבכות ממה שהוא כתב לי, מרוב שזה מראה לי כמה הוא בחור רגיש.
רק עכשיו העזתי לקרוא את זה אבל. בגלל שאני לא יודעת מה לעשות איתו.

אענה שוב בחלקים..

אני חושבת שאהבה מחכה לנו בכל מקום , לא רק בארץ אחרת.
יכול להיות שנפגעת וזה מובן שישארו צלקות, החוכמה היא לדעת להעביר אותן כחוויה שלילית נקודתית ולא להשליך את זה על קשרים עתידיים שכמובן יכולים להיות מדהימים גם בארץ וגם מחוץ לה.

אם את אומרת שלא מתאים לך קשר מרחוק בשלב זה בחיים , אז בעצם ענית לעצמך, אל תמשיכי אותו.
כי בגדול הוא שולח לך שירים ואולי מראה נכונות למשהו רציני , אבל את איתו בקשר כי כיף לך שלמישהו אכפת, וכיף היחס החביב, וכיף שיש מישהו שמתעניין. אבל את שם כי אין לך כח לסיים את זה, לא כי את באמת רוצה להמשיך ולהתקרב.... ולכן עדיף לך להיות כנה איתו כבר בשלב זה למרות שזה מבאס.

חלק נכון, חלק פחות

בהתחלה הייתי איתו בקשר באמת מתוך רצון להכיר, רק ביום יומיים האחרונים, הבנתי שלמעשה קשה לי לראות בזה משהו שיכול להתממש, ונראה לי שגם הוא יודע את זה.
לגבי מה שכתבת שנפגעתי- זה נכון שנפגעתי, אבל את לא במקום שלי, ואני חושבת שזה הכי לגיטימי בעולם שאני אוציא את זה החוצה.
אם ההתנסויות שהיו לי בחיים גרמו לי לחשוב שגברים ישראלים רבים הם חארות, אז זה מה שאני חושבת נכון לעכשיו, וניחא. תאמיני לי שאני רוצה יותר ממך, שיוכיחו לי שאני טועה, וגם אם יש חארות, מספיק שיהיה אחד שיהיה טוב אליי. זה כבר יפצה אותי. לא צריכה יותר מאחד האמת.

למטבע יש שני צדדים...

הודעתי לו שלא מתאים לי הקשר הזה, כשאנחנו לא יכולים להיפגש בגלל המרחק (פעם שנייה כבר). ובמקום להגיד שהוא מבין וסבבה, הוא המשיך להתכתב איתי.
כנראה סתם מתכתב איתי משעמום, ולפעמים גם נחמד לו לדמיין שיש לו מישהי, אז הוא משליך את זה עליי.
לא נראה לי שהשלתי אותו כפי שכתבת למעלה, נראה לי יותר שהוא חשב שיהיה לו נחמד לחיות באשלייה הזאת. ונראה לי שעדיף לי לא לענות לו, כי הוא יודע למשוך אותי לשיחה שאין לה שום מטרה בעצם.

אוקיי, יכול להיות שהוא קלט שאת לא בעניין אבל עדיין..

נחמד לו להתכתב איתך ....

למעלה