אהבה וזוגיות

העניין הזה של הטוהר ../images/Emo141.gif

אנשים לפעמים קצת אובססיביים עם העניין הזה של הטוהר. פנטזיה לא יכולה לסבול קצת לכלוך, אהבה - כן. אולי זה ההבדל העיקרי ביניהן.

שלי 9

New member
צודק..האהבה היא לא סטרילית..

יש בה גם אזורים לא נקיים..מוקשים..(זה מאפשר לנו להתעמת מולה ומול עצמינו,וזה משהו שתמיד מעניין) היא מאוד לא חד מימדית..ממש כמונו בני האדם..

תגיד אתה מכיר את ההבדל בין אירוטיקה

לבין סקס מלוכלך??? באירוטיקה משתמשים בנוצה.... בסקס מלוכלך משתמשים בכל התרנגולת! ואיש יקר אני חושב שהפנטזיות שלנו של רובנו זה על זוגיות מדהימה

קוקוריקו ! ../images/Emo124.gif

בוא נגיד, שכבר פגשתי כמה אנשים, שהפנטזיה על זוגיות מדהימה הפריעה להם לבנות זוגיות טובה.

magic40

New member
משהו על זוגיות מדהימה-מ../images/Emo30.gif../images/Emo13.gif

כך כלשונו לא נגענו. זוגיות מהממת… (כדאי לקרוא עד הסוף !!) היא: מה אתה עושה? הוא: סתם יושב וקורא ספר שנקרא "חיים אחרים" היא: מה היית עושה אילו אני מתה מחר באופן פתאומי? הוא: (מגרד בפדחתו) הייתי מתאבל. היא: הרבה זמן? הוא: המון זמן! (ניגש ומחבק אותה בחום) היא: למה? הוא: (רציני) כי אני אוהב אותך והאובדן יהיה גדול מאוד. היא: (עם חיוך על פניה) איזה יופי! ותגיד...היית מתחתן שוב? הוא: לא, אני לא רואה את עצמי מתחתן שוב, never !! היא: (בהבעת פנים עצובה) למה לא? אתה לא אוהב להיות נשוי? הוא: כן אני אוהב להיות נשוי. היא: אז כן היית מתחתן שוב. הוא: (מגרד שוב את ראשו)טוב, אולי אחרי שהייתי מעבד ומעכל את האבל במשך שנתיים לפחות ושוב יהיה טעם לחיים הייתי מתחתן שוב. היא: תגיד, אז היית ישן איתה במיטה שלנו? (מחייכת בשובבות) הוא: סביר להניח. היא: אז היית מחליף את התמונה שלי שליד המיטה בשלה? הוא: (ברצינות תהומית) לא, הייתי שם את שתי התמונות. היא: תגיד, היית משאיר את הדובי שאני אוהבת לחבק לפעמים שאתה במילואים או בחו"ל? הוא: כן, למה לא, מה הוא מפריע לי? גם אני אוהב לחבק אותו ולהריח את הריח שלך, זה עושה אותי…(מחייך בביישנות) היא: תגיד... היית עושה אהבה איתה במיטה שלנו? הוא: (לוגם באיטיות מן הקפה ומקמט את מצחו) סביר להניח שהיינו מגיעים לזה באיזה שהוא שלב...כן. היא: בטח היית זורק את כל ה- lingerie הסקסי שלי? הוא: (מסתכל עליה, בוחן את הגוף) לא, לא חובה, למה את שואלת? היא: אתה בטח תלך איתה לשוק כל יום שישי, כמו שאנחנו אוהבים ללכת? הוא: רק אם היא תסכים ! היא: בטח לא תרצה לאכול איתה במסעדה שאנחנו אוהבים ? הוא: (חובט על בטנו) אני חושב שעד אז אני אשמור על דיאטה יקירתי ! היא: ותגיד... היית משחק גם איתה גולף? הוא: כן, רק אם זה גולף ולא משחק אחר…(מגחך להנאתו) היא: היית נותן לה את מקלות הגולף שלי? הוא: לא, מה פתאום ? השתגעת ? היא: למה ??? הוא: היא שמאלית. היא: ???!!! (מסתכלת עליו בתמהון..) הוא !!!!! SHIT:

סיסמא קדושה

לפעמים נראה לי שהמשפט "אהבה לילד טהורה" הוא מעין פרה קדושה, בדיוק כמו המשפט "טובת הילד" הכ"כ שגור כאן בפורום. הרבה מאוד הורים אוהבים את ילדיהם. הרבה מאוד הורים "משתמשים" בילדיהם בכדי לחפר על חסכים אישיים שלהם, הרבה מאוד הורים יסתדרו עם הילד בתנאי שהוא יעשה מה שהם רוצים, הרבה מאוד אינטרס יש גם בהורות - לא בטוחה מה טהור כאן.

נחובשק....

תשמעי אני מדבר על מה שנחשב "נורמלי" אהבה לילד היא אהבה אחרת יותר נקייה פחות אינטרסנטית...

למעלה