אהבה וזוגיות

אהבה וזוגיות

אהבה - גומעת מרחקים אהבה - מרקיע לשחקים יחסים מיוחדים יחסים כל כך שונים זוגיות מלאה ממלאת בשמחה זוגיות נפלאה ממלאת את הנשמה יחסים נפלאים מלאים בריגושים ליחסים מושלמים כמעט ולא מגיעים אהבה כה זכה אהבה טהורה אהבה נפלאה כנה וישרה זוגיות של חדווה היא דבר כה נפלא מביאה את האדם להרגשה מדהימה אהבה היא טובה גם ללב לנשמה אהבה היא נהדרת אך לא לתמיד נשארת יחסים חמים מלאים בריגושים יחסים מיוחדים מעצימים את החיים נאחל פה לכולם ימים של שלווה אהבה זוגיות ונשמה משלימה

לאאאאאאאא

"אהבה היא טובה גם ללב לנשמה אהבה היא נהדרת אך לא לתמיד נשארת" חשבתי שאנחנו ההוכחה שהמשפט הזה לא נכון..........

רוצה לדבר על זה??...../images/Emo13.gif

ילדים זה האמ-אמא של האינטרס.. תסכים איתי שלפחות ההולדת שלהם היא 100% אינטרס.. יודע מה?...גם ההמשך לא פחות.. וזה ממש לא סותר את זה שאנחנו אוהבים אותם אהבת נפש..

אתה יודע מה מסכים איתך אבל....

אתה בא לומר לי שאתה מחכה ליום הולדת שלך לראות איזה מתנה מגניבה הילדים קנו לך? אני משער שלא אז מבחינתם יש אינטרס בטוח..אבל מבחינתך???

שלי 9

New member
טלה הוא לא התכוון ליום ההולדת שלהם

הוא התכוון להולדה שלהם,להבאתם לעולם..:)

shefil

New member
../images/Emo218.gifמישהו מוכן להסביר לי ...

מה זאת אומרת ילדים הם אינטרס?????????????????

שלי 9

New member
זה מה שאתה חושב? שאין קשר

בין אהבה לזוגיות..אמממ..משפט לא פשוט, אהבה היא אחד המובילים המרכזיים ליצירת זוגיות..כמובן שלא רק(בנוסף לאהבה צריך התאמה במסוגלות הזוגית,בסיס ערכי וחשיבתי משותף , ציפיות דומות מהחיים ויכולת להסתדר יחד) , ..אבל אבל איך אפשר בלעדיה?? תגיד שאני רומנטית מדי..תגיד שאני נאיבית ..תגיד מה שאתה רוצה..אבל להגיד שאין קשר בין אהבה לזוגיות זה כמו להגיד נניח..שאין קשר בין רעב ל..אוכל..:)) ~ דעתי ~

shefil

New member
כן נכון ....

יחד עם זאת באיזה שהוא שלב ברוב המקרים האהבה נגמרת והזוגיות נשארת וזאת מתוך הערכה וכבוד ו....

שלי 9

New member
זה לא שהיא נגמרת כמו שהיא משנה את

אופיה..וזה אגב תהליך טבעי לגמרי

תראי דבר פשוט

לכל גבר או אישה יש רשימת "מכולת" של מה הוא רוצה בבן זוג זה לא אינטרס??? רעב ואהבה אי אפשר להשוות כי לחיות בלי אוכל את לא יכולה בלי אהב את יכולה! ואם תסבירי לי איך "אהבה היא אחד המובילים המרכזיים ליצירת זוגיות" הרי את רואה מישהו בפאב שני משפטים ואת נותת לו מספר...(טלפון..תתרגעי) ואז זה ממשיך בדייט מיטה חופשה..איפה פו הקשר לאהבה??? הרי נתת לו מספר ויצאת איתו בגלל המראה שאהבת בגלל המשפט המוצלח אולי בגלל עוד כמה דברים אבל לא בגלל שאת מאוהבת בו אז זוגיות נוצרת לפני אהבה

שלי 9

New member
ממש לא מדוייק..וזה הולך ככה

נכון שברמת הקיום אפשר לחיות ללא אהבה ואנחנו לא נחדל להתקיים פיזית אם לא תהיה לנו אהבה (מדובר על חיינו הבוגרים ולא על הילדות), אבל איזה קיום זה יהיה זו כבר שאלה אחרת.. לגבי הערתך על ההיכרות בפאב, מה הקשר בין מה שכתבת לבין המשפט שלי שאהבה היא אחד המובילים המרכזיים ליצירת זוגיות? מה שתארת בפאב זו סיטואציה שגרתית של היכרות ראשונית, מה בינה לבין אהבה?? ומי בכלל קשר בין זה לזה? ולגבי הערותיך בנוגע למראה החיצוני.. אז נכון שהמראה הוא מרכיב ראשוני חשוב בדינמיקת החיזור..אבל אם זה מראה ללא שום תוכן לא נראה לי שזה ישרוד..

shefil

New member
ולחזק..

ישנה ההיכרות הראשונית אבל מה שיחזיק את הקשר מאוחר יותר זו אהבה ושאר הדברים יחד

אולי בגלל...

שאני קצת יותר מבוגר ממך אולי בגלל שיש לי יותר נסיון ואולי בגלל שאני יודע שאין ביטוח לכלום. חושב שאהבה זה מושג קצת נדוש קצת לא נכון ושאר הדברים שכתבת...אחד מהם זה אינטרס שמשאיר זוגות יחד.

shefil

New member
כנראה שאני בוגרת לגילי .....

תקרא 2 שורות מעלה ולוכל לראות שאמרתי אהבה נגמרת לעיתים וזוגיות נשארת בהתבסס על כבוד הערכה והנה הוספת אינטרס....

למעלה