אהבה וזוגיות??!!

אהבה וזוגיות??!!

שלום רב - לגבי זוגיות - הבנתי שהצד הדרום-מזרחי שייך לענין. אצלי הצדדים האלה, הם הכניסה לבית והכניסה לחדר השינה. בכניסה לבית בפינה הדרום-מזרחית אין כלום - ובהמשך יש לי תמונות של פרחים על הקיר ומחשב שהוא הקרוב ביותר לפינה זו אך לא ממש. באשר לחדר השינה - יש את דלת הכניסה ומאחוריה מראה גדולה שהמיטה אינה נשקפת אליה. האם המצב הזה אידאלי והאם יש מקום לשיפור? למותר לציין שאין לי זוגיות כבר הרבה מאוד זמן. בתודה מראש.

אהבה ומערכות יחסים שייכים

לדרום מערב ולא לדרום מזרח... מהתאור שלך לא הבנתי כלל את הבית, זה לא מספיק מה שאמרת. לא סיפרת, בפירוט, מה את מבקשת בקשר לאהבה וזוגיות. ספרי, אימי מה את מבקשת.מה המצב קיום? יש מערכת? אין? נגמר? מתי נגמר? מתי היה וכמה זמן? לגבי חדר השינה, זה לא רק המראה. זה המיקומים בכלל והאוירה שיש בו. בקיצור, אין מספיק פרטים כדי לעזור לך

אהבה וזוגיות - פירוט מורחב

שלום רב - אנסה לתאר ביתר פירוט. הצד הדרום מערבי אצלי בבית הן בכניסה לבית והן בכניסה לחדר השינה נמצאים בדיוק מאחורי דלתות הכניסה. כלומר, הפינה הדרום מערבית נמצאת בדיוק מאחורי הדלת. אני לא יכולה לשים שום דבר בפינות האלו בגלל שהדלת פתוחה. באשר לזוגיות: יש לי קשר כרגע שהולך ונגמר (ולא מצידי)- והייתי רוצה לשקם אותו. במידה ולא אוכל לשקם אותו הייתי רוצה שתהיה לי אהבה חדשה. יש לי אבן רוז קוורץ על מתקן מעץ ואינני יודעת איפה בדיוק למקם אותה. בתודה מראש לתשובה.

עכשיו התבלבלתי...

האם בדקת את הכיוונים עם מצפן? קודם הכניסה היתה בדרום מזרח ועכשיו בדרום מערב? בבקשה לדייק. כשאת אומרת כיוון את מניעה אצלי את המחשבה, אי אפשר "לשחק" עם זה. העלי שירטוט בבקשה, אי אפשר להסתמך על המילים, סמני את הצפון בשירטוט במדויק, ציירי את החדרים, דלתותו, כניסה, חפצים וכל מה שנמצא. בקשר לקשר, ואולי בלי קשר, מה עמדתו של בן הזוג? האם הוא רוצה לשקם? מה האפשרויות למיקום שיש לך מבחינת הכיוונים למיקום הרוזקוורץ? ככה, בדרך אגב, אומר לך, שרוזקוורץ לא עושה כלום בלי שאת תעשי...העבודה היא שלך.

למעלה