אהבה ווירוטאלית...

אהבה ווירוטאלית...

אהבה בלתי ניראית רגשות תחושות תשוקות מחשבות מילים עד אין סוף אנו ווירטואלים וכל מה שאנחנו מרגישים ווירטואלי כמו שאהבה ווירטואלית בלתי ניראית כך הרגשות והלב בלתי ניראים ומה שבלתי ניראה מזיק ללב האם לחבק לנשק להתעטף בליל לילה כחול שחור עמוק כשהירח נותן את האור כשהכוכבים מראים לנו את הדרך איך אפשר לאהוב כשזה לא ממשי ? כולי מתאהב בחלומות פנטזיות ללא מילים מחשבות וורודות אפשרי להתאהב במה שלא ניראה האם כמה זמן זה אפשרי להתאהב במה שאין ? לישון בלילות עם מחשבות לעבור את היום בתחושות להביט בשמש לחשוב שזאת את כל אחת ברחוב ניראית זהב לכתוב את המילים לספר סיפורים להפליג למרחקים עודך מספר את קורות חייך אך למי ? לבחורה שלא תראה בחיים ? סך הכל שני צידי מחשב האם אתה בטוח ב100 אחוז מי היא ? האם יש אפשרות להאמין שזאת היא אכן מה שהיא מספרת ? כמה חלומות נוכל לחלום הלילה כמה רגשות אהבות תשוקות נוכל לחלוק הלילה? מין הסתם אתה מאוהב הלב תפוס חזק אך חשבת לרגע שאתה מפספס את החיים ? כמה זמן תוכל לישון לבדך ללא מילים כמה זמן תוכל לחבק את עצמך בנחמה כמה זמן תוכל להחזיק מעמד עד שהכל יתפורר ? ואיך תוכל לאהוב מי שלא לצידך חולקת רגעים קשים ? אהבה ווירטואלית רגשות סוחפים הגיע הזמן להתעורר לחיים לחלום חלומות של אמת להתעורר כשהיא לצידך מלטפת מחבקת לעלות את ההר ברגעים קשים כשהיא מקדימה אותך סוחבת עם חבל לחלוק איתה רגעים יפים חיוכים מבטים נישלפים כשאתה לפניה מפזר עלי שושן וורד לאחוז בידב חזק לעולמים ואיתה לצעוד לנצח נצחים להעלות במדרגות איתה לשמיים לטייל בין הכוכבים לגלוש על צבעי הקשת בזרי פרחים וכשהיא לצידך באמת להרגיש שייכים בלעדיך היא כלום בלעדייך הוא כלום השלמה של שני חצאים נפש אחת שמשלימה חלקים נשמה אחת שמחברת את החיים ולומר אנו אוהבים בטוב וברע נצעד עכשיו אסתכן למענך במפולת שלגים אסתכן בשבילך ברעידת אדמה לא לתת לאף אדם לקטוף את הפרח שלך בשבילי זאת אהבה מציאותית להיות אחד בשביל השני

נכון אבל ..

אהבה וירטואלית היא אהבה מיוחדת במינה היא אהבה שמתבססת על אמת כנה אהבה שחוץ מהלב והנשמה לא אפכת מכלום רק ממה שהיא מביאה אהבה וירטואלית היא אהבה מפנקת ושלמה נכון , אולי לא קמים בבוקר מחבקים את האהובה אבל הולכים לישון עם חיוך לאחר שקוראים מכתב או מסר עם הקדשה או שיחת טלפון בו אתה שומע את הקול הנכסף . אהבה וירטואלית היא אהבה ממש כמו אמיתית אתה יכול לריב ולכעוס אתה יכול לאהוב ולסלוח אתה יכול לעשות אהבה אתה יכול לאחל בהצלחה וכמו בכל אהבה אמיתית , אתה גם יכול להיפרד ואפילו להתגעגע מחדש ...

איך...

הוא יכול ללכת לישון עם חיוך כל פעם שהלב משתוקק שוב אלייך ? איך מיוחדת במינה אם כל לילה הוא רוצה אותך ? איך אפשר לאהוב את האוויר ? איך היא מפנקת אם היא כזאת כואבת ? איך אפשר לעשות אהבה כשגופים לא מתמזגים הריי אתה לא מרגיש כלום מלהתנות אהבים ווירטואלית ? ומה הטעם אם לאהוב ולהרגיש לסלוח לכעוס להיפרד לחזור לתפוס את הלב שלך עמוק בפנים מה הטעם להתאהב במה שלא יהיה שלך לעולמים ? מה הטעם בכל זה אם שום דבר לא ממשי ? הרי את כל זה יכול להאמץ על בחורה אמיתית ולקבל את הנאות החיים ולא לבזבז זמן על מחשבים אהבה ווירטואלית עם כל הכבוד לעולם לא תתקרב לאהבה אמיתית אני לא חושב שכדאי להתעצבן לבכות להיות עצוב לא להכיר בחורות להיות לבד עם המחשב לריב להתגעגע ובלי הגזמה להקריב בשבילה יותר מידי וכל זאת בשביל משהו לא ממשי אם כבר אתה מוציא את המיטב שבטוב נוציא אותו על המיוחלת המיוחדת שאיתה תחלוק חיים האמת אם תרצו או לא תרצו אם תמשיכו באהבה ווירטואלית תמצאו את ליבכם קר כל החיים ליבכם יהיה לבד לא ימצא נפש תאומה וכשיגיע היום יש כאלה שיתחרטו על אותם ימים אני כבר הפנמתי הבנתי ... ובזכות המילים שלך קיץ נתת לי להבין משהו שלא הבנתי בחיים נתת לי להבין את התשובה האמיתית למה אני פה והיא עדיין שם וביני לבינה לא יקרה כלום בחיים... אשליות

למעלה