אהבה וגעגוע

אהבה וגעגוע ../images/Emo23.gif

מוקדש ל: דני , חן ושרון
אהבה וגעגוע
לכם אנשים יקרים שולחת אין ספור געגועים עם המון אהבה וחיבוקים ומאחלת לכם בריאות ואושר בחיים ולכל הסובבים אתכם אהבה גדולה ואיתנה נמצאת כאן בשבילכם עם חיבוק גדול עבורכם שתרגישו טוב ונפלא ושיהיה בליבכם את מלוא האהבה שבוע טוב לכם חברים ושיהיה בחייכם הרבה שימחת חיים וכמובן מוקדש לכולם : לגחלילית , אופה ,
פנינת חן , גלי ,
קסם , טומי ,
קונן , pank ,
יודע ש.. , עליזה 22 ,
חונה לרגע , שילה 1 ,
סימן כתיבה, שמי , זהרי
ולכל מי ששכחתי עימכם הסליחה שולחת לכולכם שפע של אושר , אופטימיות והמון שימחה

שבלו...................!

מגיע לך דוז פואה ממני וגם כן מל'אן תלפ'ים נשיקות.......... יופי של שיר,רק חבל שזה לא בדיוק בשבילי.....!

קונן !!!!

לא לא בדיוק בשבילך בסוף השיר רשמתי לכולם וגם שמך שם. תודה על הדוז פואה - תשלח אותם ממני לאורויזיון . תודה על המחמאה לשיר.
ודרך אגב אפשר בקיצור לקרוא לי שבלולה.

פנינת חן.................!

אם את רואה מישהו מכאן בדרך תגידי לו או לה שפתחתי במחסן ביתי קליניקה לדיקור מחטים טוניסאי..... אני חייב להתאמן על מישהו,נמאס לי לרדוף אחרי החתולים בחצר.....!

קונן אם אגיד לך שרק כעת

באתי ממרינה (מעבודה) אתה תמין לי? ואם אגיד לך שאני מנדבת לך את מרינה למחסן תמורת סבטלנה אתה תמין לי? ידעתי ידעתי שאף אחד לא יאמין לי טוב הולכת לבדוק את השטח של המחסן אז לילה טוב או בוקר טוב לא חשוב מתי תקראו העיקר שיהיה טוב לכולם

שבלולנית

שיר יפה כתבת. אבל לא הבנתי למה הוא לא מוקדש גם לי לא אוצה ששמי יהיה כתוב רק בסיום כדרך אגב או הבטן
רוצה בהתחלה לה. רק טוב!!!

לגחלילית

השיר מוקדש לכולם , סליחה אם רשמתי אותך ואת השאר בסוף ... מבטיחה להביא לך משהו רק בשבילך , שתרגישי יותר טוב
בשבילך

שבלולה...!!!

ידעתי שתעשי במכנסיים איך שגיברת מינהלת תכנס לכאן.... בחיי ספר התורה שאני מה זה עצבני עכשיו.... אם לא תכתבי לי שיר,אני אגלה כאן שאת ממצא ארכיאולוגי....שאת מרוצה מחיי הנישואים שלך.....!

אני אני

הצחקת אותי קונן . ועשיו ברצינות ... אני אוהבת להעניק שירים ולשלוח בחזרה אבל ממך אני גם מצפה חחח אני צוחקת ... ועכשיו בגלל שביקשת כה יפה אני ארשום משהו אבל חכה ותראה....

ועוד משהו קונן

להיות מרוצים מחיי הנישואים זה לא ממצא ארכיולגי פשוט שמחפשים טוב אז מוצאים . ושמשקיעים בקשר בהדדיות זה עושה את הנישואים להרבה יותר מאושרים . שיהיה לכולם זוגיות טובה , אושר והמון אהבה

שבלולה............./images/Emo24.gif

אני לא יודע למה את רומזת,אבל אני נשבע לך שאני משקיע בזוגיות שלי עד אין סוף. אני למשל לא כמו בעלה של האופה שלנו שלוקח אותה בערב להריח שוורמה....... אני למשל לא מתקמצן ואפילו קונה לזוגתי גלידה. את יודעת מה זה בשבילי להכניס היד לכיס בשביל גלידה ? ועוד בשביל מי.....!

קונן

אז למה אתה לא מפרגן גם באנשים אחרים שמאושרים ודרך אגב , חשבתי שאתה משתמש בכרטיס אשראי לשלם לגלידה לא חשבתי שיש לך כסף קטן . ודרך אגב , אם אתה קונה לזוגתך גלידה לפחות היא ב5 טעמים עם קצפת אגוזים תותים פיצפוצי שוקלד וגלידה , או סתם .. ואם כבר תזמין את כולם , הרי בסוד ... אני יודעת שהגלדיריה השכונתית היא שלך .

שבלולה..............!../images/Emo24.gif

תגידי לי,את השתגעת...? שאני אקנה גלידה בטעמים שונים....ועוד עם קצפת....? אדיוס סנטוס....למה מה קרה. אני ניגש למוכר,מבקש גלידה הכי פשוטה בגביע הכי קטן.... קוטם את גביע הגלידה מלמטה,וכך יש בידי עוד גביע גלידה קטן,שאותו אני ממלא ונותן לזוגתי.....!

קונן שמעת מה אמרה שבלולנית???

כמחפשים טוב גם מוצאים! אממממ נשמע מעניין השאלה מה קורה כשלא מוצאים? ומה הכוונה במחפשים טוב??? אממממ מעניין, כשאשוב אנסה לחשוב על הדברים הללו. בינתיים אני בטוחה שקונן וסבטלנה ואולגה יחשבו על משהו רק טוב!!!

שבלולה את לא יכולה לעשות לי דבר כזה

אני כל הזמן צמודה למשושיה של גחליליתוש באשר תלך,אלך אחריה, איך איך הצלחת לעשות מעשה שכזה,ולהפריד ביני לבינה? הולכת לחפש דבק שני חומרים על מנת שלהבא לא יצליחו להפריד בין ידי למשושיה של גחלילית
וחוץ מזה לגבי השיר שלך הוא יפה אהבה וגעגועים תמיד הולכים יחד

פנינושקההההההההה

הסירי דאגה מלבך! איש לא יכול להפריד בינך ובין משושיי. שולחת לך שקית של כוכבי רוגע רק טוב!!!

פנינת חן ../images/Emo23.gif

את כאן כפנינה אמיתית .
לא ניסיתי להפריד בינך לבין גחלילית ואם חשבת , אז אני מצטערת .
בכל אופן שולחת לך חיפוש נעים ולמצוא רק את הטוב ביותר ושיהיה לך מלא אושר ואהבה קסומה ולא להתבלבל בין אף אחד , שהוא יהיה בשבילך הכי מיוחד
ובנינו ... גם במקומות הכי לא צפויים אפשר למצוא את אהבת חיים ואולי הוא נמצא סביבך ,ואולי על הסוס לבן יקח אותך , הוא מחכה בשבילך שיהיה לך שבוע מלא אהבה , ובינך לבין גחלילית לעולם לא אעשה הפרדה אצלכם זה דבק מגע .

תודות עם מלא אהבה וגעגועים ../images/Emo24.gif

תודה רבה מכל הלב
עם מלוא האהבה והגעגועים
מאחלת לכולם יום מלא אהבה
עם ניצוצות , חיבוקים
נשיקות ושימחת חיים

למעלה