אהבה וגורל

גליגל5

New member
אהבה וגורל

הי יאיר אני גלית נולדתי ב30.5.1977 בשעה 8 בערב בחיפה ויש לי אקס שמו חן מרום נולד ב4.2.1977 (יליד טבריה לצערי איני יודעת שעה)יש ביננו קשר שלא ניתן להסביר אני מרגישה שאנחנו צרכים להיות יחד משהו ביננו צריך לקרות חווינו 4 חודשים מהממים יחד ואז הוא נעלם כיאה למזל דלי בטענה שמרגיש אליי הרבה אבל לא אוהב ושאני דורשת יותר מידי והוא לא חווה מערכת יחסים רצינית אחרי הפרידה ביננו ניסינו לחזור אך הבעיה שהו מפחד מיחסים רציניים מפחד להקשר טוען לרגשות חזקים אליי אך לא אהבה עם זאת לאחר שאני החלטתי לעזוב ולהמשיך הלאה אחרי חודשיים חזר אני לא הגבתי כ"כ ואז קרתה פגישה גורלית בין ההורים שלי לבינו באיזו שהיא חנות. ואז הוא שוב התקרב אבל גם שמר על מרחק ועצמאות אני יודעת שהוא רוצה אותיושנהיה יחד בסוף אנימרגישה שאנו צרכים להיות יחד אבל קשה לי עם ההעלמויות שלו ועם הפחד שלו בביחד הזה. אני באמת מאמינה שאנו צרכים להיות יחד כאלו אנו הנפשות התאומות ומשהו גורלי חזק צריך לקרות ושהוא אוהב אותי רק מפחד מה מראים הכוכבים לגבינו? מתי תהיה נקודת תפנית חזקה ? האם אני צריכה לנתק איתו כל קשר? האם אתה רואה עתיד לשנינו יחד ? כי אני מאמינה שזה זה בבקשה חזור אליי

גלית

את מרגישה שזה זה. יופי ! אבל הוא כנראה לא מרגיש ככה. האם את מוכנה להתאמץ עבור מישהו שלא מוכן להתאמץ כלפיך? הוא גם לא מסתיר - אמר לך במפורש שהוא לא אוהב, למה לשאול את הכוכבים?

לא הכל קשור לאסטרולוגיה

רק אתם תחליטו אם יהיה קשר או לא,ולא הכוכבים. בקצור, נסי לכבד את רצונו, ולא לכפות עליו את דעתך, כמו שאמרו לך בדיעה הקודמת. אם זה צריך להיות - זה יקרה.

למעלה