אהבה היא כמו...

לורה..

New member
אהבה היא כמו...

אהבה היא כמו גלידה...אם מחזיקים בה יותר מדי היא נמסה. אהבה היא כמו מלחמה... קל להתחיל,קשה לסיים. אהבה היא כמו שמיים...בלי גבולות. אהבה היא כמו סבון...אם מחזיקים בה חזק מדי היא מתחמקת. אם האהבה היא פשע...אז כולנו אסירי עולם. אהבה היא כמו אש... היא יכולה להיות חמה ונעימה אך היא יכולה גם לשרוף ולהרוס. אהבה היא כמו טנגו...צריך שניים כדי לרקוד אותה. אהבה היא כמו מקלחת...רטובה. אהבה היא כמו ירח...או שהיא מתמלאת או שהיא מתמעטת. אהבה היא כמו סיגריה...בלי אש היא לא נדלקת. אהבה היא כמו מכונית...צריך דלק כדי שתעבוד. אהבה היא כמו שמפניה...תוססת עד הסוף. אהבה היא כמו פאזל...לוקח הרבה זמן להרכיב אותה. אהבה זה כמו נשיקה צרפתית...גם מי שלא מדבר צרפתית יכול לדבר אותה. אהבה היא כמו אוטובוס...אם לא תופסים אותה היא בורחת. אהבה היא כמו נר...לפעמים מטפטף ואפילו שורף,אך לרוב אם יודעים איך הוא גם מחמם את הנשמה והלב.

לורה..

New member
אהבה היא...

אהבה היא ביטוי מילולי לתמצית החיים. אהבה זה ללמוד לתת,ולשמוח לקבל. אהבה מעוורת את העיניים מהדברים הרעים והשנאה מעוורת את העיניים מהדברים הטובים. חיים ללא אהבה שווים ל-גוף ללא נשמה. *האהבה אינה מבוססת על התבוננות זה בזו אלא על הסתכלות לאותו הכיוון*

אם כך אז/

אין לי אהבה . אין לי חיים . אין לי נשמה . -- מי שרוצה ויכולה , רווקה . להעיר אותי . לעשות לי תחיית המתים . מוזמנת : [email protected] / חבל שאי אפשר לפרסם כאן טלפון ופלאפונים . להתראות .

למעלה