אהבה = דיאטה

mesty

New member
אהבה = דיאטה

אני מזמן לא מידה 44-48 מה לעשות אני 52 חושבת את עצמי לסקסית אני גבוה. אני אני מרגישה מאוד קרוב לעניין של "תעשי דיאטה בשבילי?" מה אני אגיד לכם קשה לי מאוד לעשות דיאטה, אני נהנת לפרקים לעשות ספורט, בשבילי ההרגשה של אחרי היא מדהימה!! אבל לא יוצא לי להכיר אף אחד שרוצה אותי, אני בחורה נאה בפנים, וחמודה, אבל מעיק אלי מאוד שלא יוצא לי להכיר אני מכירה מאתרי הכרויות אבל זה מסווה לדבר אחר לגמרי והוא לא משהו שאני מחפשת

אל ייאוש../images/Emo23.gif

מסטי מתוקה שלי גם אני אותה מידה כמוך, מודה זה לא תמיד קל.. אבל האם את באמת באמת אם היד על הלב יכולה לדמיין עצמך אחרת... זאת את!!!! ומי שאת זה הדבר הכי יפה בעולם וביום שבאמת תקבלי ותאהבי את עצמך מכל הלב בלי שום היסוס לא ירחק היום שיבוא גם החצי השני שלך אני מאוד מאמינה בזה... חייבים להאמין בנתיים קבלי
ענקי והמון המון הצלחה יש הרבה בחורים בחוץ... ולא כולם אוהבים מידה 38 תזכרי את זה... אסור לנו להיות עם גבר שמוכן להיות איתנו אנחנו צריכות להיות רק עם גבר שרוצה להיות איתנו

gal33

New member
אהלן, זה לא שאני הוכחה נגדית למה

שאמרת, אך בכל זאת. היום אני +- בגודל שלך, ולבד, אבל דווקא כשהייתי עוד עשרות רבות של ק"ג היו לי קשרים משמעותיים וארוכים בחיים. כמו כן, הרוב המוחלט של החברות שלי, הן חבורה של כוסיות (לא סובלת את המילה הזו, פשוט רציתי להגיד שהן חבורה של רזות שחיות על החסה) בין מידה 36 ל- 42 בתקופות השמנות שלהן, ורווקות... שגם הן תוהות "אז איפה איפה הם, הבחורים ההם עם הקוקו וה..." אז יקירתי, זה לא שיש לי פתרון קסם, ולצערי אין לי
ב-
אך ללא ספק אהבה - ממש, אבל ממש לא, שווה דיאטה. לחיי האהבה
גל

navige

New member
אני רק רוצה לתת לך ../images/Emo24.gif

אני גם לא הכי רזה בעולם מידה 44 והייתי פעם בערך כמוך, אני פשוט כלכך מבינה מה את מתכוונת אבל גם היום שאני עדיין שמנמנה אין לי מישהוא רציני ודווקא שהייתי + - כמוך היו כאלו שחשקו בי העסק הוא בעצם מה שאת מפגינה כלפי חוץ ,אם תאהבי את עצמך , את תשדרי את זה כלפי חוץ ואל תתביישי במראה שלך . אז קחי את החיים בחיוך ואל תתני ל"צרי מוחין" לפגוע בך... אני מאמינה שלכל אחד יש את החצי השני שלו ואת עוד תמצאי את שלך !!!

השמנה

New member
גל יקירתי...

אני נאלצת להסכים עם כל מילה שלך!! סתם... לא נאלצת, עושה זאת בכיף..מתוך בחירה...ואהבה.... ובנוסף, כאישה יודעת שמגיע לה, ויודעת מה מגיע לה, היא גם מקבלת בהתאם... ואני אנסה להיות יותר ברורה, כמו שאפשר לשים לב אני קצת לא מאופסת... גם בגלל השעה, וגם בגלל הערב המטורף שעבר עליי.... אישה תחשוב שבלי דיאטה לא תהיה לה אהבה - זו בדיוק המציאות שתיווצר לה בחיים.... ולהפך!!!! אז לא רק שאהבה לא שווה דיאטה, היא בכלל לא מצריכה דיאטה מלכתחילה נשיקות

למעלה