אהבה ג'

אהבה ג'../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

אהבה ג' זה קשה מאוד להגדיר אהבה, אבל אני חייב לעצמי, להבהיר את אהבתי , לפרט אודותיה. לפני הרבה שנים, כשעוד חשבתי שיש לי הרבה זמן כדי להגשים את כל חלומותיי, כשעוד עדיין נעלתי את הנעל ההיא שהתאימה לי בדיוק כפי שאני אוהב, כפי שחשבתי שאני צריך להראות, קרה לי מקרה, שלספר אודותיו אני חפץ. רציתי לנסוע מכרמיאל לקריות, לא היה שרות, ועצרה לי מונית עם ילדים בפנים, הציע לי מחיר מוזל בגלל שהוא צריך לקחת את הילדים לבית ספר מיוחד. הסכמתי, ועליתי. כשהגענו לבית הספר המיוחד, ירדתי מהמונית כדי לנענע את אבריי. ופתאום מצאתי את עצמי על גבעה המשקיפה על נוף ירקרק אדיר ביופיו. עמדתי שם מהופנט, סורק במבטי כל עץ כל שיח, כל פרח, כל פרי, כל מה שהתנוסס, כל ציפור, כל ........ כל בכל, אפילו תנועת האוויר ראיתי, וכאילו הנשמה שלי התחילה לרקוד לפני, אמרתי שצריך ליהנות מזה כמה שיותר, לפני שנהג המונית יחזור. ופתאום, בעודני עומד כך, משהו מוזר נדחף לכף ידי, רך עדין, זחל באיטיות לתוך כף ידי. ואז ראיתי אותו, ילד קטן עם שורט וסנדלים, הביט עליי מלמטה למעלה, בחיוך קטן, וחזר להביט יחד איתי אל תוך הנוף שרקד לנגד עינינו. כמו זרם של מים חמים שידל את כל גופי, צמרמורת חנקה את גרוני ואת כל כולי. כך סתם שנינו עמדנו, ידו בתוך ידי, והמילים מאושר, נפעם, מתרגש כושלות ושוב כושלות בלהתקרב כהוא זה מלתאר את הרגשתי אז. ואז קראה לו מישהי, נו בוא כבר אין זמן, ואני בלבי אמרתי, למה למה מה איכפת לך שיישאר עוד קצת, ואז היד הרכה נשמטה לה מתוך ידי, נעלם לו, ואני נשארתי מול הנוף המרקד. אזה טיפש אני, אף פעם לא היה לי ילדים, כלב או חתול, ציפור...........טיפש. אז לפעמים, כלומר בחלק מהמקרים, כשאני אומר אוהב אותך, אני מתכוון לכך שאני זקוק שהיד שלך תשאר בתוך היד שלי, תשארי לידי כתף אל כתף, ושאני מידע אותך כי נוכחותך לידי מרגשת אותי עד כדי כך שאני לא שולט בהתרגשות שעוברת בגופי וחונקת את גרוני. באהבה ממני.

or1

New member
סייח יקר ../images/Emo24.gif

עד לכאן באתי כדי לומר לך .. כשאני אומרת אוהבת את כתיבתך, מתכוונת שכתיבתך נוגעת ומאד מרגשת !!! שבת שלום לך ולחברי הפורום
OR1

סייח יקר!!!

מילים של אור כתבת לנו. ואם לא היו לך אף פעם ציפור שיר חתול או כלב, אמממממ הרי יש לך גחלילית. מייד עפה עד לעץ המועדף עלי קוטפת לך עלה מיוחד ומריח מרסיסי הלילה ומביאה לך אותו עד לחדר. שולחת לך שקית של כוכבי זוהר רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
ריגשת אותי עד מאוד.......... סייח

כאילו הייתי איתך, שם, באותו המקום, ובאותה השעה, מביטה איתך בנוף עוצר הנשימה, זה שהישרה עליך שלווה ואהבה, והיד שהאחזה בידך, הייתה ידי הקטנה. גם אם מעולם לא היו לך ילד או ילדה אל תחוש לעולם כאילו אין לך אהבה אדם מיוחד אתה, של לב רגיש ונשמה אוהבת אותך על שאתה......אתה

*pank

New member
עכשיו אתם להבין

זו לא אשמתי אני להתאהב בסוס.

ניקו 45

New member
סייח ../images/Emo24.gif

סייח ... מעבר לכתיבתך הנפלאה והמושלמת . הסיפור נוגע עמוק עמוק בפנים , בפנוכו שלי . לא אכחיש שהצלחת לגרום לי להזיל דימעה . יפה כתיבתך ומרתקת . תודה

renee

New member
סייח יקר ../images/Emo140.gif

כתיבתך נהדרת. אני קוראת ומרגישה כאילו אני שם איתך. התפעמות הלב מנוף עוצר נשימה והאושר הסוחף אותך ממגע ידו הקטנה של ילד בידך הגדולה, (או אולי זה ההיפך?) מוכרים לי היטב. ודע לך,זה אפעם לא מאוחר לגדל כלב, חתול, ציפור או.... וכן, היא יודעת שלפעמים כשאתה אומר "אני אוהב אותך" אתה מתכוון שאתה זקוק לכך שידה תישאר בכף ידך ו.... מכבדת אותך בכוסית של מרלו
מאותו הבקבוק ששלחת אלי.
תודה לך!

תודה לך אשה מקסימה

שמחתי לרגש אותך בדרכי שלי מתוך עצמי. שיהיה לך כייף, ואני לוגם מהיין ששלחת לי עם פרח ביד. שיהיה לך יום אחלא.

שירן41

New member
סייח יקר אהבתי../images/Emo23.gif

אהבתי את כתיבתך, מאד מרגשת,שולחת לך שיר:- הזמן עובר/שלמה גרוניך הזמן עובר ואנחנו יחד הזמן עובר ואנחנו קרובים יותר חברים באים והולכים פלוגות קמים ונופלים תינוקות נולדים הופכים אנשים הזמן עובר ואנחנו יחד ראינו כבר הרבה דברים יפים נסענו לבקר את ההורים אין עוד ילדים שהיו בריאים את מנסחת חוזים אני חותם ומסכים זמן עובר עלינו יחד וכל כך מהר זמן עובר ואת מקשיבה לי זמן עובר ואני מנגן פסנתר זמן עובר ואנחנו יחד הזמן עובר ואנחנו קרובים יותר מסיבות באים מפלגות יורדות חתיכים תופסים חתיכות והכי ניפלא........... זה לישון ביחד חולמים ביחד את החלומות ובאויר בונים שני ארמונות את כול כך יפה שהבוקר בא נוספות אותיות מתפרקות מילים אני רק בתחילת הדרך אנחנו עוד לומדים זמן עובר ואת מקשיבה לי זמן עובר ועוד יש לי הרבה מה לספר.
לך נשיקות שולחת

שירן 41.23 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

קיבלתי את הנשיקות שלך במיוחד ההיא הגדולה, וקיבלתי את השיר ששלחת לי. ואת יודעת מה הכי כייף לי, זה שאני כותב טקסטים ממעמקי נפשי, אני משתף ובסוף אני מקבל המון נשיקות ופינוקים. זה אושר. שולח לך חיבוק ענק ושיהיה לך יום כייף מאוד.

*pank

New member
../images/Emo8.gif לפאנק אין זמן לקנא

בגלל זה היא דוגלת באלימות כל מי לנשום על סייח רוקד מעלה אותה על המוקד.

למעלה