אהבה בת עשרים

אהבה בת עשרים

ידענו אש ידענו רעם ואהבה בת עשרים ברחנו זה מזו לא פעם אבל היינו חוזרים וחדר זה עודו שומר זכרון ימים יפים יותר עקבות סופה אשר פרחה לה כאן שום דבר אינו דומה לאשר עבר לאשר חומק לאשר הולך איתנו הלאה יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין. אני מכיר את כשופיך את השקרים את הסודות. צריך תמיד לפקוח אין ולהשמר ממלכודות. ובלילות הכי קרים היו ודאי גם אחרים שאת גופך השביעו נחת. הן אחרי ככלות הכל היה לי כשרון גדול להזדקן איתך ביחד. יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין. הזמן שיר אבל מנגן עוד והימים כואבים אך אין מלכודת מסוכנת כשלוותם של אוהבים. אם את רוצה עכשיו לבכות ליבי נקרע עכשיו פחות יש בזהירות עכשיו ללכת. זה קו הגבול מכאן עד כאן כי המשחק הוא מסוכן המלחמה ברוך נמשכת יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך, אוהב עדיין. ז´אק ברל (תרגום: נעמי שמר)

מו שיקו

New member
יופי

חולה על השיר הזה הבאתי אותו לכאן לפני כמה חודשים אבל אשמח אם כל שבועיים הוא יעלה

שיר מקסים...ואמיתי

או כמו שמישהי כתבה לי פעם- מה שחשוב זה מי תמיד ימרח לך את הבייגל כל בוקר בחמאה, כל השאר בר חלוף...

נשית~37

New member
בכל הוא בר חלוף...

למה אתה צריך שימרחו לך את הבייגל? אתה לא יכול לבד?

דימוי מוח, דימוי...

אני יכול גם להרדם לבד, לגור לבד ולראות טלויזיה לבד (אפילו סקס אני יכול לבד חחחח) אבל יותר נעים ביחד.

נגה...

New member
מתוך - שיר ממול

קרוב קרוב יותר נשימתך צפה תחת גשרים ומעל מעברים של גופי. הערגה שכבר מעבר לגוף, מזוקקת מכל הקשרי נכר. אהבתך. אהבתי. את ששבת ולימדת אותי חיים, אימת הפרוד, האכסטזה של הפגישה המחודשת, כשהפה מתמלא כוכבים. הה, ילדת אור תמה, היי מאושרת ולו רק למשך אותו רגע חומק המציין את נצנוץ קיומנו בנהר האפל של הזמן. משה דור

שיר שמזדהים איתו.........../images/Emo168.gif

אחי נהג לשיר אותו בצרפתית כל פעם שהוא מתנגן - דימעה מופיעה.
איש שיחה.

../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

"מכושפה" לחשו לי באוזן.. והערב הבאת את השיר הזה, תודה
מריח לי ערב אהבה....

סו

New member
סמטת בהארי

מחוץ למסגרת אבל עם כל הנשמה של ההיא שסגרה כבר לפני שנים את פינת החמד הזו עם התקליטים הישנים הדיסקים המשומשים והמוכר המתחלף אחת לכמה חודשים כי היא אהבה לבחור אותם תיירים זרוקים כאלה ושתינו היינו משפשפות שם את האנגלית דרך העיניים אגב עוד רכישה זה לא תמיד קל להזכר בך עכשיו כשאת לא לי ולדעת שמספר 9 שיוסי בנאי מבצע זה קודם כל השיר שלך... את הלילה שלך מרגיעים/ נתן אלתרמן את הלילה שלך, שעזבת לבדד שעמד על דלתייך, סחרחר משיאים שנשא את חליי המקודש לך לעד שידע לענות רק בשמך האחד את הלילה שלך מרגיעים, מרגיעים בידי, שנגעו בך, דועך השרב מה יקרו לי חיי, שהיו הדומך את זרה את זרה אל תבואי עכשיו התוגה שעזבת פה גדולה כה ממך באחרון נרותיו-בשביל מי הדלקתים?- כבר עומם המשתה אשר אין לו שילום. רק הרעם אי שם עוד גורר רהיטים רק ענק מחייך ושותק על לא כלום אל תבואי עכשיו ילד מת בחיקי את נשכחת עיני המראה עצומות בחדרי העולם הגדולים, הריקים גם צחוקך יבהל מעצמו סו

פיראט*

New member
זה קו הגבול ../images/Emo66.gif

מכאן עד כאן... כי המשחק הוא מסוכן המלחמה ברוך נמשכת... שתמשך לתמיד, המלחמה הזו... ז´ק ברל ונעמי שמר, איזה צירוף מדהים! שלא יגמר לעולם

למעלה