אהבה בצל הפחד

• פותח הנושא yoly
  • פורסם בתאריך

yoly

New member
אהבה בצל הפחד

השבוע סיפרה לי ידידה על אהבתה המיוחדת, התלויה ועומדת מול הפחדים. אהוב ליבה משרת בשטחים, ובכל פגישה לא מדברים על הפחד אבל הוא מה זה מוחשי... וכל הזמן השאלה היא האם זו פגישתינו האחרונה? האם צריך ממש להפרד? הוא אמר לה בפעם האחרונה, למשל, שתדעי שאלו השעות היפות ביותר בחיי! וזה מאוד מצמרר לפני חזרתו לשרות! איך לעודד אותה? מה אומרים על אהבה כזו בצל אם כל הפחדים?

pantterra

New member
יולי יקר/ה

הלוואי והחיים שלנו היו כל כך פשוטים וסכנת המוות הייתה מרחפת עלינו רק כשאנחנו/חברינו/אוהבינו נמצאים בשטחים... לצערי, לצער כולנו, אני מניחה סכנת המוות מרחפת מעלינו בכל רגע נתון... לכן, עצתי לך/לחברתך ובכלל לכולם הוא לחיות את רגעי האהבה תמיד כאילו אילו הם רגעי האהבה האחרונים שלא יחזרו, זה דורש המון אנרגיה, אני יודעת... אבל זה שווה!!! אני יודעת על מה אני מדברת... ד.

yoly

New member
ובכל זאת זה שונה...

אינני חושב שהסכנה העכשווית בשרות צבאי, דומה לסתם פחד מפגישה אחרונה. המצב הבטחוני קשה, ומעציב. ייתכן, שהאהבה נבחנת דווקא בשעות כאלו, אבל המבחן אינו שכלי, והחשש מפגישה אחרונה הוא רגשי מאוד!

pantterra

New member
אני מתעקשת..

היי שוב. לא אוותר, לא אסכים להכניס את האהבה לשיגרה, לא אתן לזה לקרות... קורים דברים, כולנו יודעים, שאיננו בטוחים בשום מקום בו אנו נמצאים, זו הקלות הבלתי נסבלת בה אנו לוקחים את הדברים הכי משמעותיים בחיים שלנו והופכים אותם לשיגרה, קמצנים בהענקה של רגשות ומגע. כשאני אוהבת, כל יום הוא כמו היום האחרון עלי אדמות... כך אני עם בן זוגי כבר 10 שנים, ולא משעמם לרגע (אני גם לא מרגישה מותשת נפשית או פיזית)... ד.

yoly

New member
ד. חמודה...

אסור שתהיה שגרה. כאן, שגרה זה רע, וזה ממש הכי כיף לשמוע על זוגיות שנמשכת 10 שנים, ואהבה שיודעת רגעים נפלאים כמו גם ימים לא קלים, שאי חמדה ויהי לבבך אוהב כך לעד!

blue love

New member
yoli...

אין לי מושג איך אפשר לעודד את החברה שלך... אבל הפחד שאולי זו הנשיקה האחרונה...החיבוק האחרון..הריגוש האחרון... גורם לאהבה שלהם פשוט להיות עצומה כל כך!... אולי פשוט לאמר לה שזה יחלוף...עוד זמן קצר והוא יהיה בבית...לתמיד! העלת נושא כל כך מיוחד ורגיש .. blue

למעלה