אהבה בערבה 01X03

חח ממש אהבתי את הטוויסט!

אני אמביולנטי כלפי מריסה, מצד אחד אני מרגיש אליה רחמים מצד שני אני מרגיש כלפיה גאווה משום שאני רואה איזה קשר טוב היא יצרה עם ג'ק. ואני ממש מופתע שלא ניפו אותה, חח הבנות עומדות להיות מאוד מופתעות. קורטי כרגיל נשארה מלכה, למרות שבפרק הזה בקושי הראו אותה. מריה עשתה טעות ענקית, WTF?! היא הולכת שתי דקות לפני ההצבעה של הבנות לג'ק ומעצבנת בכך את הבנות, לדעתי זו טעות. סה"כ פרק נחמד, מצפה בקוצר רוח לפרק 4.

maya567

New member
נטלי ../images/Emo47.gif

הבחורה כל כך סתומה שזה קורע! הרג אותי כשהיא אמרה שלראות אבוריג'ינים בערבה זה 360 מעלות ממה שהיא רגילה בדר"כ
בנוסף, היה די ברור שלא יעיפו את מריסה, על-כן הטוויסט היה במקום (ומאד צפוי מבחינתי). חוץ מזה, אני עדיין לא מצליחה להזכר מאיפה JD רוברטו מוכר לי כל כך!

מטר9

New member
מה זה משנה מאיפה?!?

הוא הרבה יותר חתיך מהאוסטרלי הזה...

maya567

New member
זה כזה מוזר

בדקתי ב-IMDB והוא לא עשה שום דבר שאני אמורה לזכור אותו ממנו, and yet, אני זוכרת אותו מאיפשהו. סטריינג'

Yaki J

New member
ברור שאת זוכרת אותו- השם ג'וליאנה

אומר לך משהו? עוד בטרם זווגה הג'וליאנה עם פטריק השחום, היא צומדה לרוברטו לתקופה לא קצרה, וזאת כמובן בטרם נזרקו שניהם לכלבים לטובת המטיפה הנוצרייה הכושית המעצבנת וההוא עם השיער האפור ושיני הארנב (לא סובל אותם).

Yaki J

New member
גם תמיד היה לו את קטע הקאלט בסוף

המהדורה שוא היה מוסר ד"ש לאיזו עיירה שכוחת אל בארה"ב. הוא מאד מזכיר את האל ספארקס מ"הכי גאים שיש", לא?

maya567

New member
ידעתי שהוא מוכר לי!!

הוא בהחלט היה סופר מגניב עם ג'וליאנה. בכלל חדשות הבידור הדרדרו מאז שהיא ופטריק הוחלפו, ושיערה הבלונדיני והזוהר הוחלף בחום כהה ודי אומלל. ערוץ הבידור הדרדר. אולי כדאי לייבא את הערוץ של TV GUIDE. ג'ף וארנר שם (וג'ואן ומליסה ריברס
). ולי הוא לא ממש מזכיר את האל ספארקס. שהדיבורים עליו בקונטקסט של ערוץ E מביא לי געגועים לטוק סופ המצויינת. עוד הוכחה להדרדרות הערוץ.

Yaki J

New member
וג'וליאנה נהייתה גם אנורקסית! מה זה

הרזון החולני הזה? מה גם שהיא, המטיפה וקריסטין ביץ' מככבות עכשיו באיזה קמפיין ביגוד לוולמארט או משהו כזה, שאני משוכנע ש100% שאמני הפטושופ שיפצו את האף של ביץ' שמה. אני אחפש אותו אעלה.

maya567

New member
אני דווקא אוהבת את וויץ'

ואני בהלם שאני לא זוכרת מה היה האליאס שלה לפני זה (נדמה לי אמנדה משהו, משהו עם מ' בכל מקרה). הכי אני מתגעגעת למליסה - האישה והבוטוקס (והקולג'ן וההזרקת שומן בשפתיים, וההגדלת חזה והאמא המטורללת עם הבוטוקוס, והקולג'ן...). חוץ מזה, את המטיפה אני לא מסוגלת לשמוע (אני עושה חיקוי די טוב שלה, חבל שאי אפשר לצרף קבצי אודיו
), וג'וליאנה תמיד היא אנורקסית - פשוט הראש שלה גדול אז זה לא היה נראה עד כדי כך חולני.

Yaki J

New member
ןןנדה. אבל לפניה היתה איזה חמודה

מחדר החדשות שפרשה ואותה אהבתי יותר (או אהבתי נקודה. קריסטין ביץ' הזאת היא יותר מדי גיא פינסית בהתלהבות שלה מכל מיני כוכבים ששהתה במחיצתם דקה וחצי)

Yaki J

New member
חולה על נטלי ../images/Emo47.gif ועל מרי ../images/Emo68.gif

אז נכון שמריסה הכי מתאימה לו, אדריאן היא על תקן הכלבה השחורה, מריה סתם סתומה וקורטני היא הכי אינטלגנטית שם - אבל מרי ונטלי עושות את התכונית. גוד, הן כאלו צפונבוניות שזה לא ייאמן. ממש "החיים הפשוטים" meets "הישרדות". אבל הפרק הבא (שבו כפי שיכולתם לראות בפרומו הן מתמודדות מול נשות ערבה אותנטיות) הוא הכי קורע.

maya567

New member
יקי, חשבון הבנק שלי מודה לך

הסיבה היחידה שיש לי ללכת לעבודה בשבת בלילה זה אהבה בערבה, 8 כללים פשוטים, פחות ממושלמת וקלי ריפה.

Yaki J

New member
אני חולה על ריפה. הבעיה היא שאני כל

הזמן מדמיין את טד מקגינלי בנישת הנשואים פלוס שלו ומחכה כל רגע שהוא יבגוד בהופ.

Guy K

New member
מה זה אהבה בערבה?

משהו אוסטרלי או שסתם אני לא מכיר?

מטר9

New member
יש את זה ביס וויקאנד...

זה על בחור אוסטרלי (קאובוי אם תרצה. רק אוסטרלי) שצריך לבחור את אהובת ליבו מבין 12 בנות מפונקות (ברבריות אם תרצה. רק מפונקות). מעיין הרווק עם טוויסט. אני עייף, לילה טוב.

למעלה