אהבה בעצם החיזור

אהבה בעצם החיזור

אני רואה אותו כל יום גם הוא רואה אותי זה המצב בו אנחנו נתקלים האחד בשניה בשיא הכושר סתם כך בחדר הכושר אני אומרת נו איך לא, אני גלויה בפניו אבל מצד שני הוא רומז לי שלהביט בי בלי שום חשיפה גם יכול לגרום לו לאהבה אני מתחבטאת בין הנפש והגוף הגוף שרוצה לגעת והנפש שרוצה לדבר הוא רואה הכל גם כשאני מהר מתקפלת ובורחת משם אחרי שעת כושר דואגת להסיט את המבט שלא יגיד היא שלי עכשיו הוא לא מוותר הוא דואג לנעוץ בי את עניו אני חושבת שהוא מרגיש את מה שאני מרגישה אבל שנינו נהנים ומתעלסים עם החיזור שבאויר נמצא אהבה בחיזור לראות ולרצות לגעת אבל הוא עוד לא שלי ואני לא שלו אולי בפעם הבאה נחליט שנינו שצריך כבר את השלב של שפת הסימנים לשפה המילולית בנתיים עד לסרט הבא אהנה לי בצפיה לחיזור הבא יוניתוש

הוא הזמין לריקוד ..

מבחינה בו בקצה של החדר ... הוא רק נכנס וכבר התחיל האור ... יש בו מעין הילה מסויימת שמקיפה אותו ... גורמת לי להרגיש מאוהבת העינים שלו מביטות בי עכשיו .. מרגישה את הדם עולה לי לאט לאט מסמיקה מרגישה קצת נבוכה .. הוא מתקרב .. שואל אם אפשר לשבת ליד .. והכיסא פנוי .. מחכה רק לו .. שיבוא הוא מתישב ומביט בי , מהרהר מזמין עוד כוס של יין .. ושואל גם אותי .. ואני שותקת .. מהופנטת לא יודעת מה קורה לי .. הוא מזמין אותי לריקוד ... ברקע מוזיקת סלסה מלאה תשוקה וחושניות לשמא .. ורק אני יושבת מאובנת , לא יכולה לזוז .. אז הוא בא מתקרב לפני ... מנשק אותי בעדינות על קצה של האף .. ואחר כך הנשיקה הופכת להיות קצת יותר תובענית כן ,, מצליחה סוף סוף להרגיש קצת חופשיה .. התאהבתי בו .. או יותר נכון התאהבתי בצורה שלו .. ;-)

מאמאמיה איזה תיאור שרון

אותו הגבר בשינוי אדרת רק שישאל אם לידי אפשר לשבת בלי לחשוב פעמיים אפנה מקום רק שיבוא וישב ואחר אראה לו הממממממממ איך סלסה אני רוקדת B-) את ענקית יונית

יוניתתתתתתתתתתתתת!!!

למה את משגעת אותי? עד שאיתרתי את המיקום של ``המילניום``, עד ששיננתי את פרטי לבושך שם, הנה את כבר עברת אל מכון הכושר.... את באמת חושבת שארדוף אחרייך כל החיים?? :cool: נ.ב.שמח שמצב רוחך מרומם עד כדי כתיבה על חיזורים....

חחחחחחחחחה ארבל

האמת היא שאני מאוהבת בחיזור הוא מחזר אחרי כל החורף במכון הכושר אחר כך עוברים לבריכה האמת, חוששת להתקרב לך תדע נשוי אנא ערף, עדיף לא להתקרב אבל מה האמת? בן 27, נראה לך נשוי? לי לא, לה כן, סתם ח`רפנתי דרך אגב אני היום יונית האדמונית כל כולי שיער אדוםםםםםםםםם חחחחחחחחחה

חחחחה ארבל יונית האדמונית

צבעתי בטח צבעתי לאדום, קרחת???? לא מתאים כל כך מתוקה מדבש קרחת לא מתאים. האמת ארבל, מחר אני שוב במספרה, לא מוותר מזה אדמונית??? ביקשתי להיות אדומת שיער. אחר כך, אוהו אחר כך, תהיי אהבה. יאלה צ`או במבינו. תהיי פגישה היום לא תהיי תהיי לא תהיי תהיי? טוב נראה אולי? ביייייייייייי

למעלה