אהבה בסכנה

טל2347

New member
אהבה בסכנה

היי שמי טל
ורציתי לשתף את כאבי לאהבה שנושא עימי כבר 10 שנים אני גרוש בקשר(מבחינת כבר לא) עם גרושה לה 2 ילדים אני ללא ,קשר שלאורך זמן עם עליות וירידות קשר שהיתה בו אהבה ענקית עזה מכל הבחינות
אני קורא לה אהבת חיי ,אהבה היחידה בחיי שלא משנה מה היה בסוף היינו חוזרים
בתקופה האחרונה התווכחנו על סתם עניין שמבחינת גרם לניתוק תוך שהיא בתקופה קשה עם אביה שנפטר לאחרונה
אני מבחינתי נתתי לה מרחב וכשניסיתי לשאול לשלומה לא נענתי חזרה לפני כשבוע נודע לי על מות אביה
בכוחות אחרונים ובכאב הלכתי לנחמה כשהגעתי היתה קרה ולא נתנה לי להתקרב אליה לאחר שהלכתי הבנתי שמשהו לא טוב קרה שאלתי למה נענתי שחזרה לגרוש שלה
חרב עליי עולמי אני כשבוע לא יודע את נפשי
היא הייתה כל עולמי אין ולא היתה לי אהבה כזו
לי נראה שהחזרה לגרוש היא נכונה לגמריי כי הם נפרדו לאחר 20 שנה של מרירות
אך לשאלתי חזרה ואמרה שכן
אני אוהב אותה אוהב בכל ליבי
כל דרך שניסיתי לפנות אלי ה שללה את דרכי אליה
אני חסרעצות שבור ומנותץ עברתי ימים ולילות של גהנום עד כדי חוסר יכולת לתפקד
מקווה שהיא יודעת שומעת או קוראת אי שם
אני קורא לה בכל ליבי רק לתת לי לדבר אליה מוכן לשאת בכל אבל איני יכול לשאת את טעם הפרידה הזו
ליבי נקרע איני מעביר דקה ללא מחשבה עליה אני אוהב אותה וכשאומר אוהב אותה מכוון שמוכן למות בשבילה
מאלפי הודעות ששלחתי לא נענתי אפילו לאחת
אני פוחד פוחד עד מוות לדעת שכן היא איתו ואיני עוד רצוי בליבה
איך יכול להיות שנתק של שבועיים ממני הביאו אותה לחזור אליו
א אתה שומעת או מכירה את הסיפור וזו את רוצה לומר לך סליחה אני מצטער כי טעיתי טעות ענקית
בשיר שכתב אהוד מנור נכתב השיר נקרא סליחה ומביע את רגשותיי ואת מה שנותר לי לומר אליה :
לא יודע מה לומר ,לא רציתי להכאיב
את היום שכבר נגמר אין לי דרך להשיב
הסירי כעס מליבך ונסי למחול
לו היית את כף ידך
על צוארי מניחה,לא הייתי עוד מתבייש
שביקשתי סליחה.
איש חכם היה נשמר ויודע שתלכי.
איש טיפש עם לקח מר מקווה שתסלחי
זכרי לי חסד נעוריאת אמונתי
כאן מולך מוטלים שברי,בואי ואחי אותי.

קשה קשה לי ואיני יודע היכן אשים נפשי מוכן לעשות הכל כדי לזכות שוב בליבה

שלום

אהבה לא ממומשת דבר קשה, אבל אפשר להתגבר עליו. אותי אהבת חיי לא רצתה והיא עובדת השמה שטיפלה בי לפני 20 שנה. חשוב לדעת לאהוב את עצמנו הכי הרבה ובשביל זה לעסוק הרבה בדברים שאוהבים לעשות, ואז יקל לנו להתמודד עם חוסר אהבה מאחרים. אולי תוכל לשמור אתה על ידידות, גם זה טוב.

אם זו אהבה של פעם בחיים והריב היה זניח

הגיע הזמן להפשיל שרוולים ולהתאמץ קצת. יכול להיות (ואני רק משערת) שהיא חזרה לבעלה ממקום של רגע חולשה שהוא ידע לנצל.
אם אתה עדיין בקשר איתה או מסוגל להתקשר אליה - תעשה את זה.
קח את הדברים מהרגע שלפני הריב הזניח ביניכם ותקדם את מה שצריך לקדם, ושבטוח אתה יודע לקדם כי אתה מכיר אותה בהתנהלות זוגית.

לא מובן מדוע היא שללה דרכך אליה, אני מנסה לחשוב שאולי זה באמת בגלל הריב שהיה ביניכם וראית אותו כזניח בעוד שהיא בעצם לא.
אם תהיה לרגע אובייקטיבי, נסה לבדוק איפה בריב הזה לא היית בסדר ומה צריך כדי לתקן מולה.

Megie

New member

מקווה שבסופו של דבר הכל יסתדר בצורה הטובה ביותר בשבילך..גם אם זה יקרה איתה וגם אם בלעדיה

למעלה