אהבה בכל גיל

האחת2222

New member
אהבה בכל גיל

אני אישה רווקה בת 35 (נראית די טוב לגילי) התאהבתי בגבר בן 30 שנראה צעיר ואף מתנהג כצעיר (מייחס חשיבות לבילויים והרפתקאות) הכרתי אותו במועדון בתחילה ראיתי אותו כסטוץ אך לאחר אותו לילה פיתחתי רגש כלפיו מאותו הזמן יוצא והוא מגיע אליי פעם בשבוע למטרה אחת ביום שישי האחרון פתחתי את ליבי בפניו ואמרתי שהוא מוצא חן בעיני ("אני דלוקה עלייך") והוא כמשוב אמר "שהוא גם שמח שהכיר אותי" 1.האם ליחס את המשפט למשהו רגשי ?, אציין שלמעט פעם בשבוע אני לא משוחחים בטלפון 2. האם אני מבזבזת את מחשבותיי לשווא בתקווה שהוא יפתח רגש כלפי? אני כל כך מתביישת בשאלות הללו שכן אני יודעת שכך מדברות ילדות אבל אני פשוט משתוקקת לאהבתו אשמח לקבל תגובות טובות או רעות תודה מראש

nate2000

New member
מעניין ביותר...

בפורומים אחרים סיפרת סיפור שונה לגמרי....

nate2000

New member
קבל קישור

בעיקרון אתה יכול להיכנס לכרטיס שלה ולראות שם. בכל מקרה הנה הסיפור.

אני לא רואה סתירה

שם היא סיפרה על קשר אחר ששרוי בקשיים. כאן היא סיפרה על יזיזות שיש לה עם בחור צעיר ושאינה מתקדמת לשום מקום. ההבדל היחידי הוא בגיל. פעם היא בת 35 ופעם בת 36 (כנראה שהיא בת מעט פחות מ 36 ).

nate2000

New member
לי נראה מוזר משהו....

אולי זה לא סותר אחד את השני ויש לנו בחורה טיפל'ה מתוסבכת

אתיחס בכל זאת

תראי, הפרש הגילאים בינכם הוא לא נורא, אם רק היית אומרת שהיחסים בינכם הם נפלאים. אך תיארת מצב אחר. אני יכול לבטא רק את דעתי האישית ואין לי טלפתיה ולא כדור בדולח. הבחור שאת יוצאת איתו מעוניין רק לשכב איתך ותו לא. תיארת זאת בעצמך במילים עדינות. קראת לזה "מטרה אחת". את בעצמך ראית בו סטוץ, רק שבלב שלך (משום מה) חל שינוי. למה לדעתך השינוי חייב להתקיים גם בלב שלו ? ואם כן, היכן הביטוי לכך ? לאמר "אני שמח שהכרתי אותך" לא מבטא שום רגש רומנטי ושום כוונה לעתיד משותף. הוא בא אלייך פעם בשבוע, גומר והולך. חד וחלק. שיחת הטלפון היחידה שלכם היא חד שבועית ויש להניח כי היא מתקיימת רק כדי לקבוע את ה "פגישה" הבאה. (מה שכינית "מטרה אחת"). המפגשים שלכם נסבים אך ורק על יחסי מין. הוא לא מסנוור אותך בשקרים רומנטיים ואל בהבטחות שווא. הוא לא משאיר לך שום מקום לספקות. הייתי אומר אחרת אם למשל היית מספרת שאתם יוצאים, מדברים בטלפון, נפגשים לקפה מסתובבים קצת ברגל וכו'. מניסוח שאלתך עולה כאילו את מבקשת שמישהו יעזור לך לצבוע את המציאות בורוד... מה שיש לך זה יזיזות גרידא, ועם זה לא מקימים משפחה ולא משק בית משותף. יתכן מאוד שבתחילת ההיכרות רצית יזיזות, אבל מבחינה רגשית את פשוט לא בנויה לכך. את נקשרת רגשית דרך המגע המיני. אם זהו אכן העניין, אז כדאי לך לעזוב את הבחור בהקדם כי זה עלול להיגמר רע וכואב.

תשובה

אתחיל בחלק החשוב ביותר של ההודעה שלך. לדעתי, אין לך מה להתבייש בשאלות שלך. הן טבעיות והן נכונות מאוד בעיניי. שאלות לגבי אהבה וזוגיות, רצון באהבה וזוגיות והספק והפחד מפגיעה אינן יחודיים רק לילדים או לילדים, אלא משותפים לכולם בכל עת. לכן, אין לך שום סיבה להתבייש. טוב מאוד ששאלת וטוב מאוד שאת חושבת ומנסה להבין את המצב בו את נמצאת. לדעתי, יש כאן קשר מיני שזו מטרתו. הרי, כך הקשר הזה התחיל. את נמצאת בשלב בו את מתחילה לפתח לבחור רגשות. ואילו הבחור, מצידו, מעוניין, לדעתי, רק בסקס. שאם היה מעוניין ביותר מזה, הוא היה מתנהג אליך אחרת. תשובתו למה שאמרת היתה כללית ולא מחייבת. הרי, מביך ולא נעים לשתוק במקרה כזה ולכן הוא אמר שגם הוא שמח להכירך. מה גם, שזהו לא שקר. הוא יכול להיות שמח בגלל הסקס הטוב שיש בניכם. זהו משפט שנראה לא ברור ומבלבל. אבל, אפשר להבין ממנו די הרבה על אי כוונותיו, לפחות במצב הנוכחי. לדעתי, הוא לא מתכוון לקשר רציני. אם הוא יהיה מעוניין בקשר רציני, הוא ישתנה את התנהגותו. דבר אחרון: גם גברים שמחפשים בילויים והרפתאות יכולים לשדר משהו שעושה חשק רומנטי לצד השני. במקרה זה, השדר מטעה. המון בהצלחה.

smartblonda

New member
../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהמיקלדת:))

הבחור רואה בקשר קשר מיני בלבד מאחר ואופי ההכרות היתה כזאת,ז"א למטרת סקס בלבד.

האחת2222

New member
יישור ההדורים

אכן כתבתי בפורום אחר על כך שהייתי בקשר עם גבר בן 42 ושם ציינתי על אי יציבותו. נכון הייתי באותו הזמן בקשר עם שינהם. מבחינה הגיונית ומתוך פשרה ללא אהבה הייתי עם הגבר בן ה-42 אך מבחינה רגשית לא ניתקתי קשר עם הבחור בן ה-30 הלא רציני כביכול. אשתף אתכם במשהו........... שדווקא במקום ההגיוני (42 ) היה בילבול ואי בהירות........(אדם שלא עומד במילותיו) אילו במקום הרגש (30 ) האמת (אדם צעיר שאכן נהנה ותו לא) מקווה שיתמזל מזלי בקרוב ואחזור אליכם עם סיפור חדש על אהבה חדשה לא מסובכת וקשר טוב תודה למי שהתיחס ונתן לי משוב

הזוייה

New member
פעם אמרתי שאם אפשר לקחת מאחד

את הסקסאפיליות והמיניות שלו והמשני את הדינאמיקה והקסם האישי שלו, הייתי מקבלת אדם מושלם.בגלל שיש לנשים נטייה לחפש את הצד הרגשי וגם מסתם סטוץ יש קראש לא ברור שלגברים אין אותו בכלל חוץ משחרור היצרים, גומרים והולכים. אי אפשר לרקוד על כל החתונות, בגיל שלושים וחמש מחפשים להגיע לנחלה להיות עם אדם שמכבד ומעריך אותך, דואג לך וממלא אותך ומקנה לך ביטחון. לגבי סקס, זה משהו שכמו שהוא עולה בתרועה הוא יורד בתקיעה, תרתי משמע והופך למשהו שולי אם אין לו אספקטים אחרים כגון הדדיות, שיח ענייני והתחברות לעומק האדם. מעבר לכך, לטעמי מגיל שלושים אין בכלל הבדל בפער הגילאים. אם היה מדובר על גבר בן עשרים וחמש ואישה בת שלושים וחמש הייתי מרימה גבה בלתי מסודרת בעליל.

תגובה

אם הוא משוחח אתך, נחמד אליך ונעים אליך, ואם הוא משוחח אתך באופן רגשי נעים ומתחשב, אז הוא אוהב אותך וכדאי שתשארו ביחד. יתכן שיש מעט רגש, שיתפתח אחר-כך. כדאי להיות עם אדם שאוהבים, גם אם אוהבים רק קצת וגם אם הוא אוהב רק קצת.

אתה פשוט חי בסרט.

אם בנאדם מדבר אליך באופן נעים ומתחשב זה אומר שהוא אוהב אותך?!

תגובה

ככל שאדם יותר טוב ונעים אלי, סביר שהוא יותר אוהב אותי. אנחנו מביעים אהבה במעשים טובים ובנתינה, וזה המדד הכי טוב לכמות האהבה אלינו. אמנם יתכן שהוא מזיף ומרמה, אבל אפשר הרבה פעמים להבחין ולהרגיש כמה הוא אמתי, ואם מכירים אותו שהוא ישר יודעים שלא ירמה.

ואמנם

לא התכונתי לסתם נמוס שנעים בין אנשים, אלא אם הוא נותן אהבה במלים טובות ובמעשים טובים: מחמאות, ברכות, עזרה, תמיכה, התענינות וכולי.

חמודה...

לפי דעתי את נופלת לתהום ממנה יהיה לך מאוד קשה לצאת אח"כ. הבחור הזה לא משחק איתך משחקים ולא מסתיר כלום. הוא רוצה לבוא...ל@#$ וללכת. חד משמעית. ללא ספק את מבזבזת את מחשובתייך לשווא. קשר שמתחיל ככה בד"כ גם נגמר ככה וזו המטרה היחידה שלו. שלחי אותו לחפש את הסטוצים שלו במקום אחר ואת תמשיכי בחייך אחר החיפוש בעקבות קשר אמיתי ונכון. בהצלחה

אמרת לו שאת דלוקה עליו

הוא אמר לך "אני שמח שהכרתי אותך". זה מזכיר לי פרק מחברים, שהם דיברו על להגיד "אני אוהב אותך" ולקבל בחזרה "גם אני אוהב לבלות איתך זמן". נראה לי שאם הבחור בא אליך פעם בשבוע למטרה אחת וחוץ מזה אין ביניכם תקשורת (במה בדיוק התאהבת? נדמה לי שבאינטימיות ובקרבה, את בקושי מכירה אותו), וחוץ מזה גם אמרת לו שאת מתחילה לפתח אצלו משהו והוא החזיר לך תשובה מתחמקת כזאת (בטח שהוא שמח שהכיר אותך, את סקס זמין בלי שום מאמץ) ובנוסף לכל זה את גם יודעת שהוא בחור של בילויים והרפתקאות וסטוצים ולא זוגיות רצינית - אז למה את ממשיכה לבזבז את הזמן ולהמשיך בסיטואציה הזאת שרק תוביל אותך לתסכול והרגשת ריקנות? סטוצים זה טוב רק אם שני הצדדים מחפשים סטוצים ולא משהו אחר, לפחות אחד עם השני. אבל כשלצד אחד לא מתאים זוגיות והצד השני מתחיל להתאהב - אין שום טעם להישאר במצב כזה, זה רק יפגע בך בסוף. "משתוקקת לאהבתו" - נדמה לי שאת משתוקקת לאהבה כלשהי ופשוט מחפשת אותה במקום הלא נכון.

למעלה