אהבה בין ידידה

orrsnet

New member
אהבה בין ידידה

שלום חברים וחברות אני מבקש ממכם עזרה שבדרך כלל אני עוזר לאנשים אחרים הבעיה שלי היא נקראת אהבה בין ידידה לפני כ3 חודשיים הכרתי מישהי והיא מדהימה מכל הבחינות כולל הסקס שהוא כרגע פחות חשוב היא עזרה לי בדרך שלה להתגבר אל אהבה מחדש אחרי שהתגרשתי החזירה לי ללב מה שלא היה לי הרבה זמן ואני מודה לה אל זה כמובן הבחורה שעליה אני מדבר מההתחלה היא אמרה לי שהיא רוצה קשר ידידים הסכמתי איתה ואיכשהו אצלי זה התגבר יותר ויותר כל פעם שאני איתה או מדבר איתה בטלפון ובאינטרנט יש לי פרפרים והרגשות מדהימות בגוף ומאז שאני הכרתי אותה רזיתי המון כ15 קילו היא החזירה לי גם שירים שהייתי כותב והפסקתי ורשמתי חדשיים אחרי שהכרתי אותה וזה כיף ההרגשות האלו אז אתם בטח שואלים נו מה הבעייה פה אז הנה הבעייה הגדולה זה שאני מאוהב בה אתם כבר יודעים הבעייה היא שאני לא מקבל חזרה או שככה אני מרגיש נכון שאנחנו מתחבקים ומתנשקים בפומבי . כל פעם שהקשר מתחזק היא אומרת שהיא רוצה שנהיה רק ידידים ואז אנחנו שוכבים שוב היא לא אוהבת מחויבות ואני יכול להבין אותה היא אומנן בת 21 ואני 29 הגיל פה לא ממש משנה היא רוצה להיות חופשיה ואני נותן את כל החופש האפשרי כי אני לא רוצה ללחוץ אליה ואו להפחיד אותה בקשר אבל כל פעם שהיא אומרת לי את זה אני נחנק מדמעות ובקושי יכול לדבר אני יודע שאני אדם רגיש וגם היא אני מזל גדי והיא מזל סרטן אני מראה לה המון נוכחות אם זה במתנות סתמיות או שולח לה מוניות בכדי שאני רק יראה אותה היא מדהימה וכן אני מרגיש כלפייה דברים שלא הרגשתי בעבר לאחרונה היא אמרה לי שהיא רוצה לתנזר מסקס אמרתי אין בעייה כי אפשר לאהוב גם בלי סקס הרי אני התנזרתי מסקס כ3 שנים ולא קרה לי כלום אז אין לי בעייה לאהוב מישהי ללא סקס כיש דבר הרבה יותר חשוב מסקס זאת אהבה ואמינות ואכפתיות האמת הדבר שהכי מפחיד אותי שאני יאבד אותה וזה אני לא רוצה יש לי רגשות בשבילה יותר היא אומנם בחורה דתיה לשאבר וזה לא מפריע בכלל אני תומך בה במה שהיא מחליטה ויעזור לה בכל מה שתבקש היא לא אוהבת הפתעות ואו מתנות ובמתנות שנתנתי לה היא אומרת כמובן תודה ואומרת דיי אבל אני רוצה לפנק אותה בכל הדבר האפשרי ומעבר

מריוס זכריה

Member
מנהל
כדאי לכבד את רצונה ולא לעשות רק מה שמתחשק לך

אתה רוצה לפנק אותה בכל דבר אפשרי ומעבר... יפה מאוד. אבל זה לא מה שהיא רוצה. היא לא אוהבת הפתעות ומתנות. היא אוהבת חופש. אתה לא תוכל לקשור אותה אליך, וחבל שאתה מנסה, כי זה רק ירחיק אותה. במקום זה, נסה לכבד את רצונה. אל תרוץ אחריה, ותן לה לבוא אליך כשהיא רוצה. אמנם, גם זה לא יבטיח לך את אהבתה לנצח. אבל תמיד חשוב לכבד את האחר, בעיקר כשאוהבים אותו. כשאנו מכבדים את האחר, אנחנו מכבדים את עצמנו גם, וכשלא מכבדים את האחר - אנחנו גם לא מכבדים את עצמנו.

wedplan

New member
לנהוג בחוכמה

שלום חבר, ראשית מזמין אותך להסתכל על ה"יש" : יש בחורה שרוצה איתך קשר, גם אם קוראת לזה ידידות. יש בחורה שיש איתה סקס, גם אם הוא בא והולך. יש לך רגשות אליה. מה אתה באמת רוצה מהקשר הזה? מה אתה צריך לעשות כדי שזה ייקרה? מה אתה מוכן לעשות בשביל שזה ייקרה? יניב אורבך מאמן עסקי ואישי נייד 0507460048

מלודי6

New member
אתה רוצה אהבה וזוגיות בריאה או

אהבה חד-צדדית וכאב? היא לא החזירה לך את השירים. אתה זה שהחזרת לעצמך את היכולת לכתוב אותם, ברגשי האהבה אליה. אתם לא ידידים, אתם יזיזים. עם ידידות לא מקיימים יחסי מין. כתבת "היא רוצה להיות חופשיה"; "היא לא אוהבת מחויבות ואני יכול להבין אותה היא אומנם בת 21 ואני 29 הגיל פה לא ממש משנה". איזה ניגוד ותירוץ במשפט אחד. אתה באמת חושב שהגיל לא משנה? הרי יש ביניכם פער גילאים וכן הגיל הצעיר שלה נותן מענה לאי-רצונה למחויבות והצורך שלה בחופש. אהבה וזוגיות אמיתית לא יכולות להתקיים ללא יחסי מין. תפסיק להשלות את עצמך. ברור שאתה יכול לאהוב ללא סקס, אבל האם היא אוהבת אותך? האם היא רוצה אותך? האם היא יכולה להעניק לך את מה שאתה רוצה? הרי אתה לא רוצה אהבה ללא זוגיות. אחרת, לטווח הארוך, תקבל רק כאב מאותה אהבה ולא שמחה. אם היא לא אוהבת מתנות, אז זה יכול לאפיין שני דברים או שהיא טיפוס שקשה לא לקבל, ויודע יותר לתת או שהיא לא אוהבת אותך במובנים שאתה רוצה, ולכן, כל קבלה ממך גורמת לה תחושה של מחוייבות כלפייך. אני מהמרת על ה"או" השני. היא לא רוצה אותך כפי שאתה רוצה אותה. שחרר אותך ואת עצמך מכבלים בעייתיים. אותה שחרר לחופשי להנאות הגיל הצעיר. ואותך שחרר לפתיחה לחיי אהבה וזוגיות בריאים. כל טוב, מלודי

seeyou

New member
"מפחיד אותי שאני יאבד אותה"../images/Emo12.gif?

אתה לא יכול לאבד דבר שאין לך. היא לא שלך-לא בעבר-לא בהווה ולא בעתיד אתם רק ידידים(יזיזים) לפי החשק שלה יש סימנים שהיא כבר בחיפושים אחרי יזיז חדש("לאחרונה היא אמרה לי שהיא רוצה לתנזר מסקס ") מצד אחד טוב לך כרגע? תמשיך בלי תיכנונים -בלי ציפיות מצד שני- חיפוש אחרי "אהבה" כםי שאתה חולם- לא תניב פירות בעתיד הקרוב (לא שאני נביא או קורא בנס קפה אלא מכיר את המציאות.) יוסי

אייבורי

New member
אין מה לעשות, גדי וסרטן לא מתאימים

במיוחד כאשר הגבר מתנהג כמו בן 16 מאוהב, תלותי ורודף בלתי נלאה. בתכלס, היא בת 21 שמצאה ידיד נחמד וזיון טוב, אבל אין שם פרפרים מבחינתה.

jedi1

New member
jesus christ

נראה שאם היא תחליט א אתה תגיד א אם היא תגיד ב אתה תגיד ב ותישאר עם הז ביד תשמע עדיף שלא תחשוב על איך אתה מאבד אותה תהנה מהרגע תפתח עמוד שדרה וחוץ מזה היא רק בחורה ואתה תהיה גבר!!!

נומלה

New member
היא בת 21

החיים לפניה. הטיול של אחרי צבא לפניה. לימודים לפניה. אתם בכלל לא באותו מקום. אתה אוהב אותה? אתה צריך לרצות שהיא תוכל לפרוש כנפיים ולעוף. אם לא עכשיו אימתי? אתה לצערך במקום אחר.

czar

New member
הי, פסט, בוא כנס

אל תכעס, אבל נראה שהיא יותר בוגרת ממך. סלח לי אבל אתה מתנהג כמו ילד קטן, מולח תמנות ומוניות ואתה לה לה ליל לה רגיש ובוכה.....תגדל קצת..........אתה בן 29, אתה לא מתבייש שילדונת חמודה בת 21 עושה יציבות יותר מאשר אתה מסוגל או תהיי מסוגל?! עוד משהו קטן, אל תכעס: - אתה על סף הכפייתי לראייתי - מי שכותב שירים צריך לקחת קורס בפיסוק וסיום משפט בנקודה.

למעלה