אהבה בבעיה

משקשק

New member
אהבה בבעיה

היי חברים. רציתי לשטף אתכם בבעיה קשה שאני נמצא.ואין לי מושג איך אני מתמודד איתה.יותר נכון בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה?זה התחיל לפני 3 חודשים לערך.הכרתי אותה בפיסבוק.היא גרושה ואם לילדה בת 10.האמת שהי התחילה איתי.יצאנו ואף הייתי אצלה בבית.יצא לנו פעם אחת לעשות סקס.ולא יותר מיזה.אבל זה לא הבעיה כרגע.אני מאוד נימשך אליה רגשית ואף אני מרגיש שאני מאוהב בה.אבל אני מרגיש שמבחינת הכל קר אצלה לגבי.אני עוזר לה הרבה בכל מיני דברים.אני מרגיש שזה עושה לה טוב והיא גם אומרת לי כל הזמן.אתה נותן לי ביטחון אתה משרה עלי רוגע.כיף לי איתך.אבל אין לי מושג עם זה בא מדרך ניצול או לא.אף פעם היא לא יצא לי לנשק אותה בפה.אם זה נשיקה זה מיוזמתי וגם אז רק על הלחי.אני מרגיש שהיא קרה אלי..היא גם זרקה לי רמז כזה כמה פעמים.אני ממש לקחתי את זה קשה.ואף רבנו.לא היתי איתה בקשר שבועים.זה היה שבועים של גהינום.למרות שהפרדה הית מיוזמתי.ואז כתבתי לה שנחזור היא לא ענתה..ואז לאחר יומים קיבלתי מימנה הודעה שהיא רוצה שאני יעזור לה במשהו ומש הענינים התגלגלו ושוב חזרנו לקשר,אבל אין זה לא מתקדם לשום מקום.כל פעם אני יוצא מימנה מאוכזב ופגוע.לפעמים היא מסטלבטת עלי זה ממש פוגע.מה שאני יודע שאין לה אהבה או חבר.אבל בהחלט יש לה קשר ידידותי עם כמה גברים ואני בינהם..היא עברה חיים לא פשוטים אכזבות רבות.ואין לה הרבה אימון..אני חושש שאני מאוד התאכזב מימנה בחיים.ואין לי כח שוב לריב איתה אז אני שומר הכל בפנים..ולא מראה לה.בקיצור יש לי תחושה שאני רק כלי עזר בשבילה וזהו!! איך אני מקדם תקשר הזה שהיא תתאהב בי או תתגעגע אלי.אף פעם לא קיבלתי מימנה מחמאות או משו..הכל כזה מאורפל..אשמח ליעוץ מה עלי לעשות תודה

שלום

תן לה הרבה דיבורים יפים כמו דאגה כנה והתעניינות רגשית אישית וכנה, ועשה אתה דברים מעניינים. כך לאט תתקרב אליה ותביע לה את רגשותיך. ככל שהיא טובה ונחמדה אליך, היא כנראה יותר אוהבת אותך. אם היא חשובה לך, השקע בה בתוך התחום שבו תוכל ליצור אתה קשר, לא כדי לשכנע אלא כדי לשמוח שנתת לה הרגשה טובה, ואולי אז היא גם תפתח אליך רגשות.

משקשק

New member
תודה על תשובתך

אבל נראה לי שמבחינה חיצונית.אני לא מושך אותה.כי היא קרה אלי.ורק מדברת.על זה שאני יבוא איתה לסידור הזה והוא.ושהיא בבית ואני יבוא כשמשעמם לה.בקיצור יש מצב שעם מילים חיבה הערכה כבוד עזרה נתינה ועידוד יש מצב לגרום לה להתאהב ולהמשך אלי?

תשובה

גם אם היא נמשכת רק קצת, תוכלו להיות חברים כי האופי חשוב יותר. אהבה היא החשובה ולא המאוהבות. אל תנסה באופן מלאכותי להשפיע עליה, אלא היה טוב אליה כדי לשמוח שאתה גורם לאדם שאתה אוהב להרגיש טוב. תן לה הרבה דאגה והתעניינות כנות. גם אם תהיו פעם רק ידידים, טוב ואולי זה גם יהפוך לחברות. אם תאהבו, אולי בעתיד תיווצר גם התאהבות.

רואה 6 6

New member
אתה צודק בכל מה שאתה אומר.

עכשיו,קום ותעזוב את הגיברת.אין שום הצעה ממשית לגרום לה להתאהב בך ואין שום הצדקה שתישאר הנדי מאן שלה.

משקשק

New member
קשה לי בלעדיה.

נפרדתי פעם אחת לשבועיים.והם היו שבועים של גיהנום

רואה 6 6

New member
חלק מהרגשה הרעה בעת פרידה קשור בכאב שנוצר

מהניתוק.
חלק אחר קשור ברחמים עצמיים.אחד מהגורמים ניתן לניטרול ומכאן להקלה משמעותית וקיצור הזמן להחלמה. נחש איזה מהם...

האם אני היחידה..

שחושבת שסקס זה המצב הכי אינטימי מקרב ששי אנשים יכולים לחוות..?

נשמע היא מנצלת אותך, אתה אחד מכמה, אמרת בעצמך, ואי אפשר בכח לעשות כישוף בשביל שהיא תפתח אליך רגשות.

חשוב שתעשו תיאום ציפיות מהקשר הזה, כי אתם רואים אותו מאד אחרת ולכן אתה זה שיוצא פגוע כל הזמן ואילו היא נהנית.

כנראה היו לה תקופות קשות , חד הורית שלא היה לה קל ולכן מסיבותיה שלה היא לא מחפשת קשר רציני כלל.

אם זה מתאים לך, אז מצויין, תשאר איתה אבל תבין שזה ישאר ככה, בשליטתה.

אם זה לא מתאים לך כי אתה רוצה משהו שהיא לא יכולה לתת, קח את עצמך וצא מהקשר הזה.

השורה התחתונה היא שאת לא יכול לשלוט על רגשות או רצונות של אחרים, אבל יש לך יכולת לשלוט על מה אתה בוחר לעשות בחייך בשביל למנוע מצב בו אתה נפגע - תעשה מה שנכון.

אם אתם שוכבים

היא כנראה קצת נמשכת. בלי משיכה לא הייתם מצליחים ליצור קשר גופני קרוב וליהנות ממנו. אל תמהר למגע, פתח אתה קודם את הדיבור ואת הרגש. את המגע צור כמחוות רגש בעיקר. אם היא לא נחמדה אליך בכלל, אולי היא לא מחבבת אותך ואז אין מה להיות ביחד.

למעלה