אהבה, באמת?!

Megie

New member
אהבה, באמת?!

אהבה זה הרגש הזה כש.. ממ..לא מפסיקים להתרגש ו.. יש פרפרים בבטן..וקצת נעלם התיאבון ויש מן ערפל ורוד מסביב לראש ואנחנו הופכים להיות שוב ילדים שלא ממש יודעים מה ואיך לעשות ועוד שיצא נכון וקיים מן חשש ואי ודאות למה מצפה לנו ותהיות אינסופיות לרגש מהצד השני...וכל זה לרוב קיים-אפילו אם זאת הפעם המי-יודע-כמה שאנחנו מתאהבים...

איך אתם יודעים לפענח את מהות הרגש? כלומר, מתי אתם מבינים שזאת בעצם באמת אהבה?

תנסו להזכר בפעם הראשונה שהתוודתם על האהבה שלכם מול בן זוג, מישהו שאיתו גם ידעתם מאוחר יותר שזאת באמת הייתה אהבה..איך זה התנהל?

מה לדעתכם ההבדל בין "הדלקות..", "התאהבות" ו"אהבה" ?

ולסיום... מה הדבר הכי גדול שאתם עשיתם כדי להביע את האהבה שלכם?

שיהיה לכולנו סופ"ש מדהים ומלא באהבה

מגי

שלום

אהבה רגש משמעותי יותר מהתרגשות פשוטה. פירושו רצון במערכת יחסים, בדרך-כלל בגלל תחושה הערכה חזקה. חברתי הראשונה הייתה פסיכית וניזוקת מוח, והקשר היה לא טוב אבל אהבתי אותה. התאהבות היא התרגשות פשוטה מתכונות חיצוניות יחסית באדם. אהבת חיי הייתה עובדת השמה שלי שלא רצתה אותי, וכחלק מניסיוני ליצור אתה קשר דאגתי לה כשחלתה ושאלתי למצבה.

אני מזהה את הרגש מיד, אין לי אף פעם ספקות של "מה זה"
פשוט מזהה.

אני אחת שלא יודעת לשתוק, כשיש בי רגש, אני אומרת , לא אכפת לי כלום חחח התכונה הזו יכולה להיות מזעזעת, למזלי, מעולם לא נתקלתי

בסיטואציה לא נעימה. ( עדיין )

הדלקות - משיכה זמנית, מהירה, מיידית ,שנעלמת.
אהבה - רגש חזק, מכיל, לטווח ארוך, שלא מחוייב להיות לבן זוג, יש אהבה כמע לכל דבר שנמצא בחיינו.
התאהבות - אהבה לאדם אחד, שכובש אותנו ואנחנו נתפסים עליו מכל הבחינות.

המון דברים, מחוות בלתי נגמרות... זה מה שהכי כיף

סופ"ש מושלם לכולם !!!!

Megie

New member
מקסימה

אני ההיפך, מאוד קשה לי לחשוף רגשות בהתחלה..אני רומזת קצת בכל הזדמנות, ואז בשלב שאני מרגישה איזשהי קרקע יציבה-זה יוצא..וכשזה יוצא..אין לזה מעצורים, אני כבר לא שומרת כלום בבטן

אבל האמת, הלוואי והייתי יודעת לחשוף בלי להסתתר, זה היה מקל עלי המון בחיים..

שבוע מדהים!

תשובות

אתם יודעים לפענח את מהות הרגש? כלומר, מתי אתם מבינים שזאת בעצם באמת אהבה?

מתי מבינים שזו אהבה? ברגע שאת בטוחה בה, ברגשות שיש לך מולו, ברגש שלו כלפייך. שאת יודעת שהוא רוצה להיות איתך, לידך, ליגוע בך ולכבד את מי שאת כי זו את, על חסרונותייך ועל יתרונותייך.
את יודעת אהבה כשאת מרגישה "בבית", מלאה ברגש של שייכות, רוגע, של דאגה אינסופית למישהו, ברצון לגרום לו להיות מאושר מבלי לעשות חשבונות כלשהם,
את מתרגשת כשאת רואה אותו (או הוא אותך, כמובן), כל העולם יכול לחכות - את איתו. את מרגישה אהובה, רצויה, שלמה ומכילה.

תנסו להזכר בפעם הראשונה שהתוודתם על האהבה שלכם מול בן זוג, מישהו שאיתו גם ידעתם מאוחר יותר שזאת באמת הייתה אהבה..איך זה התנהל?

פעם הראשונה על אהבה אמיתית או התאהבות? כי אהבה אמיתית קורת פעמים ספורות בחיים, לדעתי. זה משהו קצת יותר גדול ועצום ממשיכה, תשוקה ורגע קסום,
זה משהו רוחני בלתי מוסבר, זה קשר שאת לא יכולה אף פעם להסביר את המרכיבים השלמים שלו לסיבת ההתחברות ביניכם.
אבל אם אנסה להזכר שניה, אני זוכרת אהבה ראשונה, רק שלא התוודתי בפניו עליה, הייתי צעירה פעורה, ראיתי בזה סוג של חולשה. (למרות שידעתי שגם אני מוצאת חן בעיניו).
בהמשך, במקרים אחרים, ידעתי שזו אהבה ברגע שראיתי שהוא לא יוצא לי מהראש ושאני רוצה להיות רק איתו.

מה לדעתכם ההבדל בין "הדלקות..", "התאהבות" ו"אהבה" ? עניתי סעיף קודם (-:

ו
לסיום... מה הדבר הכי גדול שאתם עשיתם כדי להביע את האהבה שלכם?

פה את שואלת מישהי שאין לה מחירים באופן כללי כשהיא אוהבת, אני משקיעה הרבה מאוד באנשים שאני אוהבת ומחבבת באופן כללי.
אני טוטאלית.
זו מילה רחבה שאפשר להכניס בה הרבה מאוד דברים/דוגמאות אבל זו המילה לדעתי שמגדירה אותי כשאני בקשר זוגי.
אין "אני ואני והרצונות והצרכים שלי" יש "אנחנו".

Megie

New member
מדהימה!

כמה שאת מזכירה לי עצמי, לרגע חשבתי שאני כתבתי את זה... וואו, התחברתי לכל משפט, לחלוטין!

שיהיה לך שבוע מדהים!!!

למעלה