אהבה ארוכה ומייגעת..

Shoogy Boo

New member
אהבה ארוכה ומייגעת..

אוקי יש לי בעיה קצת נדושה והחלטתי שאני צריך לדבר עליה קצת איתכם ולשתף אתכם. אני אוהב מישהי כבר שנה וחצי, משהו בסגנון, והדבר הזה די כואב לי. פעם התוודאתי בפניה שאני אוהב אותה והיא הייתה עצבוה לשמוע את זה כי היא לא רצתה לפגוע בי וזה די פגע בקשר הידידותי שלנו. אני לא יודע מה לעשות. הילדה ממש מקסימה, וזה ממש קשה לנסות להפסיק לאהוב אותה, אם זה בכלל אפשרי. יש לי חבר שאני די מקנא בו כי יש לו יותר סיכוי לדעתי לצאת איתה וזה די מפריע לי. מצד אחד, אני רוצה שניהיה חברים באופן הרומנטי אך היא לא מרגישה כלפי את זה. מצד שני אני רוצה שניהיה לפחות ידידים כי בן אדם כמוהה אסור לפספס. אני פשוט לא יודע מה להחליט, האם האהבה שאני מרגיש כלפיה צריך לזרוק אותה לפח ולשכוח מהעניין כי אין לי סיכוי (והסיכוי הוא ממש קלוש)? ולתת לידידות לפרוח? או להיאבק עד הסוף אפילו שרמות קנאה שמובילות לתסכול ומיני-דיכאון? המצב שלי מבאס.. במיוחד הקנאה שלי לאנשים אחרים זה הורס אותי. לפחות אני רוצה להיפתר מהקנאה. אתם מוזמנים להגיד מה אתם חושבים. תודה, לילה טוב.

oferyosi

New member
אני חושב שאתה לא צריך להיות ידיד שלה

אם אתה באמת מרגיש את מה שאתה אומר.. עזוב סיכויים. תהיה איתה גלוי ופשוט - כולל שתסביר לה שאתה לא תוכל להיות ידיד שלה - כי להשאר ידיד במצב כזה זה להסתפק בפירורים.. ולמה לך ??? כמובן שאתה לא יכול לכפות את עצמך על הצד השני.. אבל אם היא לא מעוניינת - ואתה נשרף מבפנים (מה שלא אמרת אבל אני בטוח שזה ככה) - תתנתק ממנה ! אז אחת מהשניים יקרה - או שהיא תשאר בניתוק , או אם יש לה משהו כלפיך אולי היא בכל זאת תרצה לצאת איתך. אם היא תשאר בניתוק - לפחות תצא מזמ עם הזמן. אם תשאר בקרבתה ככה - רק תמשיך לסבול...(מניסיון)....

אני חושבת שכרגע לא יכול להתקיים ביניכם

אף אחד מהמצבים שאתה מתאר. אתם לא יכולים להיות בקשר רומנטי כי היא לא רוצה, אתם לא יכולים להיות ידידים כי אתה רוצה אותה לקשר אחר. אני מאמינה שאתה צריך קצת להתרחק. תסביר לה למה אתה מתרחק, בכדי לא לשרוף גשרים. אבל תתרחק...

Shoogy Boo

New member
תודה רבה

אני אקח את מה שאמרתן לתשומת ליבי. אך עדיין, היא לומדת בשכבה שלי ואני אראה אותה כמה פעמים ביום עם עוד כמה חברים ובמיוחד עם ההוא שאני די מקנא בו. יש לכם משהו לעזור לי בשביל להתגבר על הקנאה?

אם תאפשר לעצמך להמשיך הלאה תראה שתרגיש

הרבה יותר טוב. הכאב של הקנאה יהפוך לאט לצביטה, עד שיעלם
.

תגובה

שמור אתה ידידות טובה והשקע בה במעשים טובים ובדבורים טובים. עזור לה כשצריך, עשה לה דברים נעימים לה והצע לה, איך להרגיש יותר טוב. אז יהיה לה יותר נעים אתך, ואולי תרצה להיות אתך יותר.

למעלה