אהבה אפלטונית

lmatan1

New member
זו בהחלט אהבה אפלוטונית../images/Emo91.gif

אבל אם אתה מתעקש אנחנו נמצא מי שיתקע אותך בכבוד רב.

אמיר96

New member
תראה

אני מעריך את ההצעה הנדיבה שלך אבל יש לי איתה רק בעיה אחת, שאני לא הומוסקסואל. נסה את מזלך במקום אחר.

PmodQ

New member
בעניין זה בדיוק ../images/Emo54.gif

ובעניין זה בדיוק ואילו רק בכדי לחזק את מסקנותיך (ואני מקווה שהדבר מובן שכאשר אני מבקר את התנהגותך, אני למעשה מבקר את התנהגותי שלי גם כן)... אני לא לחלוטין משוכנע כיצד יש להגיב לאחר שפלוני פוצח בדיון עם פלוני אחר, ובמהרה מתברר כי השני אינו בקיא בנושא כלל... אפשר לטעון שיש לסיים את הדיון בו במקום, כי הרי לא יוסף דבר לידיעותיו של הראשון, והשני לרוב (כפי שהמקרה הוא כאן) אינו מעוניין לדעת יותר אלא לחזק את טענותיך הדוגמתיות. ושוב נשאלת השאלה (ואת עצמי אני אמשיך לשאול, את שאלה זו בדיוק) מדוע נמשך הדיון עוד ועוד?

Grimsom

New member
לשם שמיים?

אני חושב שלא צריך לחפש תוכלת לדיון מחוצה לו. הדיון, במובן זה, מספק את סיבת עצמו - הרצון לשמור על קשר, לא להתנתק מאחר (השאלה היא באמת האם מכל אחר), והרצון להישמע, לא פחות מלשמוע. מרגע שנוצר, לדיון יש קונטוס משל עצמו.

XCLASS

New member
זאת הסיבה??

כשקראתי את כתבי אפלטון בהתחלה חשבתי שהוא מדבר על אהבה בתור חיבה למישהו כחבר. כנראה שטעיתי....

lmatan1

New member
תימני זה אחי../images/Emo99.gif אקסלס

שמע אני לא וידע למי הוא הוא, בשבילו זאת אהבה נקודה, אהבה היא כל מה שאתה רוצה נקודה,

למעלה