אהבה אסורה.......

*rinat*

New member
אהבה אסורה.......

אנשים יקרים מה שאני כותבת פה הולך להיות ממש ארוך וזה קרה לי לפני 3שנים אני לא סיפרתי את זה לעולם לאנשים אבל עכשיו יש לי את הצורך לשחחר מעלי את הסיפור הזה בקשה תקראו הכל ותנסו לא לכעוס ולהבין אותי: טוב אז ככה למדתי ביסודי ** ***** שזה גם הרחוב שלי עכשיו מאחורי הביצפר הייתה לנו שכונה טוב היה לנו בכיתה ילד ערבי שהוא היה גר צמוד לביצפר והחלון של החדר שלו היה לשכונה שלנו קיצור נגיד שקוראים לו יוסי אז ליוסי הזה היה אח ששמו אודי עכשיו יוסי היה יושב איתנו בשכונה והיינו מתנהגים אליו מאוד רגיל הוא היה כמונו עכשיו אח שלו אודי היה מתחיל לעבור הרבה דרך השכונה והיה מסתכל עלי עכשיו כל הבנות בשכונה לשלי היו דלוקות עליו הם היו אומרות שהוא חתיך וכו´ טוב אני הייתי רואה אותו והיינו נתקעים במבטים כאילו עומדים ומסתכלים אחד על השני ואני הייתי נגעלת ממנו תמיד הרגשתי כי יש בו משהו באופן המבט שהוא היה מביט עלי אבל אל רציתי להשלים אם זה קיצור עבר כמה זמן ויוסי בא אלי ביציעה שאודי רוצה שאני יצא איתו אמרתי לו לא. ואמרתי לו שלא התקרב אלי ביכלל קיצור הוא ל וויתר והוא ראה אותי בשכונה שלי וקרא לי וביקש שאני יבוא איתו סיבוב לא רציתי אבל הלכתי איתו איך אני זוכרת את זה ישבתי בקצה של הספסל ונתתי לו לשבת בקצה האחר כי רק ככה הסכמתי לדבר איתו קיצור התחלנו לדבר והבנתי שיש בו משהו שמושך אותי אליו אבל גם אז לא השלמתי אם זה אלא דחיתי את זה

*rinat*

New member
המשך..... בבקשה תקראו הכל

ככה הוא היה בא לשכונה לשי ואומר לי בואי סיבוב היית הולכת איתו והוא היה מבקש את הטלפון שלי עד שניכעתי אחרי רבה זמן ונתתי לו קיצור אניממש מקצרת הוא התחיל להתקשר בלי לשים לב למה אנ הולכת הייתי מתקשרת אליו נפגשת איתו וכו´ ואז השכונה שלי הצחילו לראות כי מתפתח משהו ואז הם היו עושים לי סרטים על זה שאנייעזוב אותו וכו´ לא הקשבתי להם וגם החברות קיצור התחלתיח להתרחק מכולם נהייתי חברה שלו והם לא עיניינו אותי כי הייתי רק איתו כל הזמן הזה היה ממש בלאגן קיצור הם התחילו לאיים עלי שהם יספרו לאמא שלי וכל מיני כאלה ותמיד הייתי מתחחנת מהם שלא יבקשו אח

*rinat*

New member
סורי חברה יש עוד המשך

רי זה הם אמרו שיש שכנה בשכונה שמתכוונת לספר לה קיצור אז התחלתי לפחד כבר ואמרתי להם שאני יתחיל להתנתק ממנו וזה מה שלא עשיתי והייתי אומרת להם שהתנתקנו אבל זה לא היה נכון ואז אני לא זוכרת איך אבל התגלה לאמא לשי זה הייתה השכנה שסיפרה לה אז אמא שלי דיברה איתי ואמרה לי להתנתק ממנו מהר לפני שזה מתגלה לאחים שלי ולאבא שלי כי הם יהרגו אותי אז אמרתי לה טוב חושב שהתנתקתי? יפה לא!! המשכתי ללכת איתו אח´´כ זה נודע לאבא שלי כי תיראה מה היה אמא שלי לקחה לי את הטלפון שלי ביגלל שאז לא היה לאחותי פלאפון אז כאילו שבעלה יהייה איתה בקשר שהיא בעבודה עד שהוא יקנה לה אז לא הייתה לי ברירה ונתתי לה עכשיו היה לאודי הזה חבר שהיה

*rinat*

New member
עדיין ממשיך

מטריד אותי בטלפון אז שהטלפון היה אצת אחותי אז הוא התקשר ואמר לה שהוא ערבי ושהוא אוהב אותי ושהוא בן 18 ושהוא יחטוף אותי אז אחותי אמרה לו טוב תעזוב אותה אז הוא אמר לה בחייים אני לא יעזוב אותה גם אם יעברו 10 שנים אני ימצא אותה ויחטוף אותה ואתם לא תמצאו אותה בחיים אני יקח אותה לכפר היא תגור איתי לנצח. קיצור אמא שלי מה זה נלחצה כי הוא היה רציני אז היא ערבה את אבא שלי הם הזהירו אותי לא להתקרב אליו שוב והם גם מנעו ממני ללכת לשכונה אבל הייתי הולכת בכל זאת וגם הייתי עדין הולכת איתו הימים האלו היו נוראים בשבילי היה לי סדר יום כזה בית ספר הבייתה ואם זה ללכת לאן שהוא אז אמא שלי הייתה מבררת כל צעד שלי וכל החברות שלי התנתקו ממני לא שמעתי מאף אחת מהם קיצור יום אחד שחזרתי מהבית ספר הוא ראה אותי וניכנסנו לכניסה שלו ודיברנו פתאום אמא שלי ניכנסה לשם אם החברה הכי טובה שלי אני לא יודעת איך הוא הרגיש שמישהו בא והוא לקח לי את היד והתחיל לרוץ במדרגות ואמר לי לשתוק כי לא הבנתי מה הוא עושה (אני יכולה להגיד אפילו מה לבשתי באותו היום) קיצור אני לא הבנתי מה הוא עושה ועזבתי לו את היד ונעצרתי והוא אמר לי רינת בואי אמרתי לו לא עד שראיתי שאמא שלי ניכנסה אם אותה החברה הכי טובה קיצור הם לקחו מעלית ובזמן שהם עלו איתה אני ירדצתי מהר במדרגות ורצתי הבייתה בבית חיכה לי אחי ואמא שלי ניכנסה כמו רוח סערה התחלנו לריב אני והיא אחי התעצבן תפס לה את היד והם יצאו מהבית ונעלו עלי הם היו בדרכם לבית שלו הם הלכו אליו הבייתה ואחי קרא לחברים שלו שחיכו לו למטה קיצור הם עלו אליו הבייתה ואחי הרביץ לו ואמא שלי אמרה לו שהוא חוזר איתה אלינו הבייתה ואומר לי שהוא לא אהב אותי ושאני סתם הייתי בשבילו כלום ושהוא לא רוצה לראות אותי בחיים הוא באמת בא אלינו הבייתה אני זוכרת אייך ישבתי שם בשלום מסתכלת לים והוא יושב בכורסא הבודדת ומסתכל לרצפה אמא שלי התחילה לדבר ואני רק בוכה פתאום היא אמרה לו נו תגיד המ שאמרת לי בבית שלך מה שהוא עשה זה נימנע מלהגיד עד שהיא לחצה עליו והוא קם ואמר לי "רינת תיראי אני אוהב אותך מעולם לא אהבתי ככה אבל את יהודיה ואני ערבי המשפחות שלנו לא יתנו לנו להיות ביחד בחיים אני תמיד יזכור אותך ואת האהבה שלי אליך ותדעי שהמשפחה היא הדבר הכי חשוב בחיים" אמא שלי הייתה בהלם ואני רק בוכה הוא הסתובב והלך אל הדלת ויצא........ ואז התחיל הבלאגן בבית הצרחות המריבות רציתי להתאבד נשבעת לך שחשבתי על זה אני זוכרת שמתי את הראש על המעקה בחלון והסתכלתי על הריצפה ואמרתי אני עולה וקופצת לא יודעת איך היה לי את הכח להתמודד אם זה. מאז לא ראיתי רחוב כל הבית לא דיבר איתי אח שלי לא הסתכל עלי אבא שלי לא דיבר איתי ואמא שלי הייחידה שניסתה לדבר איתי הייתי מסתגרת בחדר אם הזיכרונות המוסיקה וארבע הקירות לא היה לי אם מי לדבר כל החברות שלי לא היו איתי בקשר אלו שניסו להתקשר אמא שלי הייתה אומר תלהם שאני מתה ושלא ינסו להתקשר יותר. בסוף כיתה ז´ חודשיים לפני הסוף ההורים שלי העבירו אותי בית ספר אני לא ישכח את זה ניכנסתי לכיתה שאני לא מכירה שם איש אף אחד הייתי שבורה לבד ותוהה מה אני עושה בחיים האלה ניכנסתי לשם ולמדתי הייתי בדיכאון לא דיברתי אם אף אחד הייתי לבד אבא שלי היה אוף אותי כל יום מהבית ספר ולא מדבר איתי וככה הוא גם היה מסיע אותי אין זה היה סיוט אי אפשא להסביר את זה מרוב שהעולם כל כך קטן... היו שתי בנות שהתחברתי איתם ומה מתברר שהם מכירות את האודי הזה ואז הם תמיד היו אומרות הוא מסר לך נשיקה אהבה שהוא לא שוכח וכל מיני כאלה שלא נתנו לי להתגבר. השנה נגמרה את כל החופש הגדול במקום לבלות אם חברות ביליתי לבד אם עצמי במשחבות אם דמעות שבורה לא מדברת אם אף אחד אחותי בידיו ק ילדה אז הייתי תמיד אם הילד מצאתי שם מקלט בקיצור בכיתה ח´ הכל היה ככה אותו הדבר אותו המצב לא רציתי לראות איש לא להתקרב לאיש הייתי רק בוכה אף אחד מהבית ספר החדש שלי לא הבין מה קורה לי איזה מין ילדה אני לא הסכמתי להם להתקרב אלי לא רציתי שידברו איתי יום אחד בבית ספר מחוץ לשער את מי אני רואה.... כן אותו..... לא

*rinat*

New member
חלק אחרון

יכלתי לעמוד בזה ישר התחלתי לבכות הוא ניגש אלי ואמר לי שהוא אוהב אותי ושהוא לא יכול לחיות בלעדי אמרתי לו שאין ברירה שיניח לי רעדתי מפחד שאני לא יתפס שוב הוא הלך והיה לי יותר רע וקשה אחרי זה התברר לי כי מיד לאחר מה שקרה הייתה לו כבר מישהיא חדשה אז ביכלל רציתי למותתת הרגשתי שכל העולם בגד בי הייתי בוכה ומתפללת לאלוהים שיסלח לי מה זה עזר כיתה ח´ נגמרה לה והיה חופש גדול איך שהוא שירן שהיא שכנה שלי (שירן הכיתה שליהרזההזאת) אז הייתי הולכת איתה כאילו היא הייתה מוציאה אותי בכוח מהבית וגם אמא שלי ביקשה שאני יצא גיא שניתיים לא ראיתי מה זה יציאה ורחוב המקום היחידי שהייתי מסכימה ללכת איתה אליו זה לים שם הייתי נרגעת שוכחת את הכל מכאן באה גם האהבה שלי לים עד שיום אחד פגשתי אותו שם הוא ביקש לדבר איתי ומה שהיה לו להגי ד זה שהוא אוהב אות וכו´ עם דמעות בעיניים אמרתי לו שאני לא רוצה לדבר איתו בחיים שתינו עומדים אני זוכרת את זה עמדנו ליד המים השעה הייתה אולי שש הוא עמד מולי יורדות לו דמעות וגם לי ואני מנסה להסביר לו שלא נוכל להיות ביחד בעוד שהוא מתעקש שהוא לא יכול בלעדי הוא ביקש שניפגש בליילה שם ב9 אמרתי לו טוב ולא הגעתי..... אחרי כמה חודשים הכרתי מישהו בים זה היה הפעם הראשונה שהסכמתי לבחור להתקרב אלי העברנו מספרי טלפון ועשיתי את זה בתקווה שזה ישכיח אותו ממני אבל זה היה הטעות הכי גדולה . הוא גילה שאני יוצאת אם משיהו (קראו לו שי)אז הוא התחבר אליו והשי הזה לא ידע כלום עלי ועליו קיצור הוא הסתבך איתו היה בלאגן הוא לכלך עליו אין לי מושג מה הלך שם לפעמים אני חושבת שהכל היה תרמית בקיצור השי הזה נתן לי להבין שקר אני יכולה להציל אותו מהמצב הזה וביקש ממני לדבר איתו (שי כבר ידע את כל הסיפור כי סיפרתי לו) אז אמרתי לו שלא יבקש את זה ממני כי אני לא יוכל לעמוד בזה אז אחרי זה המצב באמת נהייה גרוע עזרתי אומץ התקשרתי אליו לא יכלתי לדבר התקשרתי שמעתי את הקול שלו וניתקתי אולי איזה חמש פעמים עד שלבסוף אמרתי לו שזאת אני הוא היה המום הוא לא הבין כלום אמרתי לו שאני רוצה לדבר איתו וקבענו להפגש בים בשעב 9 לא הלכתי. ואחרי כמה ימים העיניין אם שי ואיתו הלך והחמיר אז התקשרתי שוב ואמרתי לו שנאי רוצה להפדגש איתו אז הוא קצת כעס ואמר לי שהוא חליכה לי ושהוא לא יבוא סתם ואני לא יהייה קיצור אמרצי לו שיבוא והוא בא ניפגשנו התבלבלו לי המילים לא ידעתי מה אני עושה באותו הרגע לא אמרתי לו ביכלל על השי הזה הוא ביקש את הטלפון שלי אמרתי לו שאני לא נותנת לו אותו אז הוא ביקש שאני התקשר אמרתי לו טוב חזרתי הבייתה אין לי מושג מה ניכנס בי אבל התקשרתי דיברנו 5 שעות!!!!!! יודע מה זה???? דיברנו על הכל קיצור הוא אמר לי שהוא אוהב אותי כמו אז ושהוא מתגעגע ושהוא מוכן להלחם נגד כולם אמרתי לו שגם אני אבל שאני לא יוכל להלחם נגד אף אחד אז הוא ביקש ממני לא לעזוב אותו בקיצצור גיא חזרנו בסתר אף אחד לא ידע אבל ממש ממש אף אחד היינו כל היום מדברים בטלפון קיבלתי חשבון בפלאפון 5000 שקל אמא שלי ניתקה לי אותו ד´´א. היתי מתקשרת אליו דרך טלפון ציבורי היה לו בזקרט אז הוא אמרלי את הקוד וככה הייתי מתקשרת אליו היינו נפדשים במקום קבוע לא היינו יוצאים ככה זה נמשך שמונה חודשים של חברות שכל הזמן הזה לא הרגשצתי שמחה היה לי רע הייתי עדין במצב על הפנים כי כבר רציתי להפרד ממנו ואז פחדתי לאבד אותו וגם פחדתי שהכל לא יתפוצץ וזה יוודע להורים שלי ואז הייתי מתה.....בקיצור גיא הגעתי למסקנה שאני צריכה לגרום לו לשנוא אותי הייתי מתחילה להתנהג אליו בזילזול אין ניסיתי להיות אחרת אבל זה לא עזר לא התקשרתי אליו שבוע שלם והיה לנו הרבה דברים שאני לא יספר לך גיא הייתה לנו אהבה שאי אפשר לתאר את האוצמע שלה הוא היה מתחיל להגיד לי שהוא יחכה לי שאני יהייה בת 17 וששניינו נברח ונגור ביחד ונתחתן והדברים האלה הלחיצו אותי כי הוא הסתכל על העתיד שאני עוד הייתי תקועה בין העבר להווה בסוף לא התקשרתי אליו שבוע ועד שהיה לי אומת להתקשר ולהגיד לו זהו אז הוא שם שיר במשיבון כאילו אני לא יודעת איך השיר הזה כל כך התאים כאילו הוא ניכתב עלינו אז ככה זה היה לא היה לי איך להיג אותו עד שדיבנו והשלמנו ואח´´כ ביכלל התחלתי לריב איתו על כל שטות ועשיתיא ת זה בכוונה וזה כאב לי לעשות את זה היינו רבים כאלה ריבים ששניינו היינו בוכים והייתי כזאת רעה אליו אבל לא הייתה לי ברירה הייתי מתקרבת לשי הזה בכוונה והוא היה מתעצבן הוא רצה להרביץ לו פעם אחת ביגלל זה בקיצור הייתי רבה איתו כמו שאמרתי לך ואז הוא התחיל לשלוח לי כל היום הודעות לפלאפון של אי לוו יו וכו´ עד שחטפתי עצבין התקשרתי ענתה לי בחורה וביקשתי אותו היא העבירה לי ופשוט פתחתי עליו הכל צעקתי עליו וביקשתי ממנו שיניח לי הוא אמר לי אם מי אתה אז אמרתי לו אם האלוהים שלי ותעזוב אותי קיצור החלפתי מס´ פלאפון והוא לא ידע אותו וככה זה נגמר. היינו נפגשים פה ושם השנה הזאת שאני כבר יותר בוגרת ויותר החלטית הוא התחיל לשלוח את אח שלו שיחפש אותי והוא ביקש לדבר איתי לא רציתי ואז זה התחיל להיות ממש לוחץ אח שלו היה מאחורי כל מקום שהייתי הולכת אליו והוא היה בא אלי ודוחף לי את הפלאפון לאוזן שאי ידבר איתו כבר ניכנסתי להסטריה כי ראיתי את זה ככה הנה השתקמתי בחיים ועכשיו הוא בא להרוס לי את הכל... לא הייתי דרך אחרת אמרתי לאח שלו שנאי יפג איתו בככה וככה ובאמת באתי הוא בא דיברנו הוא רצה שנחזור אמרתי לו שזה לא ילך שיעזוב אותי יודע מה הכי מצחיק שהמקום בו היו לנו כל הזיכרונות שייך לו עכשיו כאילו הים.. כן הים יש שם מסעדה שהוא הבעלים החדשים שם רואה איזה עולם מוזר . קיצור הוא התעקש שאני ירשום את הטלפון שלו ושאני יחשוב על הכל ויתקשר אליו אמרתי לו טוב הייתי מתקשרת פעם בשבוע במטרה להגיד לו ביי לא הייתי מסוגלת היה יום לפני כיפור והבטחתי לעצמי שעד כיפור אני סוגרת עינין התקשרתי אליו יום לפני כיפור והשד יודע מה היה לא הייתה לו בטריה השיחה נותקה ולא אמרתי לו מאז

J-סיקה

New member
רינת האכזבה שלך כל כך ברורה !!

אבל ויש אבל גדול הקלפים היו פתוחים מההתחלה ולא יכולת לצפות להרבה הפתעות כן האהבה היא עיוורת ובמקרה כמו שלך גם כואבת אני מקווה שהזמן שחלף באמת העביר את הכאב והפצעים נרפאו לא סיימת או כן ולא הבנתי מה קורה עם זה בסוף ??? זה הגיע ליותר מזה היו דברים בגו´???

*rinat*

New member
לג´סי

נכון הקלפים היו פתוחים מההתחלה ולא חשבתי שזה יוכל להתגלגל ככה לא תיארתי לעצמי שככה הכל יהייה... מה שיש לי להגיד פה זה שסבלתי המוןואני מדברת על משהו שממש קשה לי לספר עליו זאת הייתה ממש אהבה יש יותר מידי זיכרונות עכשיו אנחנו לא ביחד ציינתי את זה שרציתי להגיד לו יום לפני כיפור ומסיבות אליו ואחרות זה לא יצא אז אל התקשרתי. חודש שעבר ראיתי אותו הוא היה בתוך אוטו הוא הסתכל עלי במבט המתגעגע שלו היה לי קשה להביט עליו המשכתי ללכת ואני לא יכולה להעמיד פנים שלא קשה לי עדין ושלפעמים אני לא מתגעגעת אבל אין מה לעשות הוא ערבי ואני יהודיה שבאה מבית מסורתי ומאמין זה לא הולך ביחד...

shooki11o

New member
יש דברים ניסתרים. . .

לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנארים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר (וכדאי) לא לדעת הכל.

לא מסכימה

אנשים.... נכון שלפעמים מותר ורצוי לא לדעת הכל... יחד עם זאת כשעושים משהו צריך לחשוב על התוצאות... ורינתי את ידעת מה יהיו התוצאות!!! לדעתי כל אחד אחראי לגורלו ובמקרה שלך את אחראית לכל מה שהיה מצטערת אם זה ישמע בוטה אבל אין מה לעשות פשוט תשלימי עם העובדה

*rinat*

New member
אני יודעת שטעיתי... ../images/Emo10.gif

מי כמוני יודעת עד כמה טעיתי אני לא עוצמת עין בליילה, לא לפני שאני מריצה את כל הסרט הזוועה הזה שעברתי ומנסה להבין לפעמים גם מתקשרים דברים אם הזמן, לפעמים אני תוהה האם זה ילווה אותי למשך כל חיי??? האם לספר את זה שלידה או ליד שיהייו לי בעתיד... המון שאלות תמיד נשארו פתוחות לפעמים אני מנסה לחשוב מתי אני יצליח לשכוח אותו לחלוטין לא להזכר במבט הנוקב והמבלבל שלו אותו המבט שגרם לי לחזור אליו שוב ושוב לצוף על פני חלום שהכל יהייה בסדר ממש סיפור מהאגדות רק שהסוף כאן היה מר וכואב....

למעלה