אהבה אסורה

nir4561

New member
אהבה אסורה

שלום, אתחיל בהצגה עצמית אני בחור בן 32 נשוי ואב ל2 ילדים מקסימים. אני בן להורים גרושים. בעברי הייתי בטיפול אצל מאמנת אישית. עד תחילת השבוע היתה לי מאהבת כשלוש שנים נפרדנו לאחרונה בעקבות הפיכתה לגרושה. מאז ומעולם אני זוכר את עצמי מאוהב במין הנשי ובעיקר במיניות שלו. מאז שאני זוכר את עצמי אני נמשך למין השני ו"מכור לו" דבר שמתבטא ברצון עז לקיים סקס עם נשים. האם כל חיי נועדתי לבגוד? האם אני לא יכול לעמוד בפיתוי? האם אני לא יודע לעשות בחירות ומפחד לקחת החלטות(כמעט בלתי אפשרי היה להיפרד מאהובתי אם היא לא היתה דוחפת לכך היינו עד עצם היום הזה ביחד) נ.ב. לטענת המאמנת אני מוגדר "כטיפוס מרצה" כמון כן מוגדר כבעל חרדת נטישה בעקבות ילדותי.

הגדרות..

המאמנת שלך הגדירה אותך כ"טיפוס מרצה", "בעל חרדת נטישה".. בעצם בנתה לך קופסה שמגבילה אותך..יש לך תירוץ לכל התנהגות ותירוץ לכך שאתה לא משנה מה שמפריע לך..כי תמיד תוכל להסתתר מאחורי ההגדרות המגבילות הללו.. אני לא יודע מה המאמנת שלך עשתה..ואני לא מתכוון לשפוט כי איני יודע.. אך הגדרת אנשים אחרים בהגדרות (במיוחד מגבילות) היא לא אימון..אימון מאפשר.. הגדרות מגבילות.. בקשר לדילמה שלך.. יש משפט שאומר הבגידה היחידה היא בעצמך במי אתה בוגד? במה?.. אמשיך ואשאל אותך את אותן השאלות : האם אתה חושב שאתה"נועדת לבגוד"? האם אתה מסוגל לעמוד בפיתוי? אור ואהבה אריאל

תלתלית3

New member
בגידה

האם נועדת כל חייך לבגוד ? מי שם לך את הגבולות - אתה או אחרים ? איזה מחיר אתה מוכן לשלם עבור הבגידה ? האם אתה יכול לעמוד בפיתוי ? שאלה של הרגל, תלות, אובססיביות, אמונה שלילית, אלו תחומים שאפשר לעבוד עליהם עם מנחה NLP ודמיון מודרך. מה גורם לך להיות במקום הזה ? - אני מבינה שאינך מרוצה ממנו או שזב רק זמני ? האם אתה רוצה באמת להפסיק את ההרגל ? מה הבגידה נותנת או מאפשרת לך שאינך יכול להשיגו בדרך אחרת ? האם אתה מקבל החלטות במישורים אחרים בחייך בקלות אות מתקשה לקבל ? יש סיבות להתנהגותך שאולי אפילו נעוצות בילדותך, עברך, שם כנראה הושרשו האוטומטיים שאתה מתנהל על פיהם. האם אתה מנהל את חייך או הם מנהלים אותך ? מה משמעות המילה "מרצה" עבורך ? יש עבודה נהדרת על חרדות. האם אתה חש כעת חרדת נטישה עקב העזיבה של המאהבת ? מה קרה לך ? מי נטש אותך בילדותך ? מי השאיר עליך אותותיו ? הכל ניתן לפתרון אם באמת תרצה בכך. אני מאמינה שהגדת רק מקבעות אותנו בעוד אנו יכולים להשתנות. זה מאפשר לי כמאמנת/מנחה לאבחן אותך ותו לא ולכוון אותך למקום אחר. בהצלחה טליה

nir4561

New member
בגידה

שלום לך, אין ספק שבמילותייך הצלחת לגעת בלא מעט נקודות בלי לדעת מי אני. אז ראשית אני מאוד אוהב את הבגידה טעמה מדהים. אך יחד עם זאת כואבת ומעייפת. אין לי מושג מה הבגידה נותנת לי חוץ מריגוש מדהים ואני מוצא בה כל מה שאני לא מוצא בנשואים. משהי הגדירה זאת כגן עדן על כל המשתמע מכך. לגבי האם החיים מנהלים אותי או אני מנהל אותם. נראה לי שהם מנהלים אותי.אני מפחד להתאמת עם שום דבר בחיי. מאוד מאוכזב מעצמי. יחד עם זאת אני אדם בעל בטחון עצמי. יש פער עצום בין היותי בחיים האישיים לבין החיים המקוצעיים שם אני הרבה יותר רציונל. דבר שמאוד עוזר לי להתקדם בהם. כמו כן אני אדם מאוד ורבלי ואינטילגנט. בעוד בחיים האישיים אני מאוד אמצוינלי. לגבי חרדת הנטישה אכן מקורה ללא ספק בילדותי. כשהייתי בן שבע וחצי עברתי תאונת דרכים בעקבותה אושפזתי. בבית החולים אמא שלי הודיעה לי שהיא עוזבת את הבית. נשארתי אני ואחי(שהוא מנשואיה הראשונים) לחיות עם אבי. אמי עזבה את אבי לאחר שהתאהבה בגבר אחר. כשיצאתי מבית החולים חזרתי לבית שהיא לא היתה בו. לאחר מספר חודשים גם אחי עזב. לאחר מספר שנים עברתי לגור עם סבי וסבתי. יש לציין וחשוב לציין שאני לא מנותק מאמי. אבל נראה לי שחרדת הנטישה מקורה שם. וכן יש לי בעיה להחליט החלטות לגבי החיים האישיים למשל לא בטוח שהבחירה הנכונה להשאר עם אשתי ולא עם המאהבת היא הבחירה הנכונה. יש בי פחד עצום שילדי יעברו את מה שאני עברתי. וכן אני חש נטישה ע"י אהובתי. כמובן שזה לגיטמי מאחר והיא בחרה להתגרש ואני לא.

תלתלית3

New member
תודה על השיתוף.

נדרש אומץ רב לשתף בפתיחות. אותו מעשה שאמך עשתה בילדותך הותיר בך אותותיו, ואתה למעשה אולי ממשיך בדרכה. נטשו אותך אנשים משמעותיים ואהובים בעודך ילד. המקום הזה משאר פעור. אני מרגישה, שאולי אינך שלם ואינך אתה בכל מקום בו הינך, אינך מאפשר לעצמך להתמסר במלואך. אתה בתוך ובחוץ בעת ובעונה אחת. נוגע לא נוגע בחיים. מאפשר לעצמך להנות אבל לא יותר מידי. אולי חושב שלא מגיע לך ועליך להתגנב כדי לקבל אהבה ? (אמונות מגבילות שהושרשו בך). אני מאמינה, שניתן לסייע לך בעבודה עמוקה על עברך, האמונות שלך, ערכייך, חיזוק משאביך בשיטה של NLP (ניתוב לשוני פזיולוגי - תכנות המח מחדש) ודמיון מודרך, אשר לוקחת אותך למקומות שהמודע לא מודע אליהם. בהרפיה ובניהול דיאלוג עם תת המודע שלך, תוכל לגעת במקמות הכאובים, להיפגש עם מי שהכאיב לך, להוציא ולשחרר, ובעיקר לסלוח. סוג של ריפוי וחיזוק. אחרי שתעשה עבודה כזו לעומק, תגלה תובנות שישנו את חייך, יאירו אותם ויאפשרו לך לראות את הדברים בבהירות, תוכל לעצור ולבחור לאן ללכת, לנתב את חייך למקום שעושה אותך מאושר. תתפלא איך תובנה אחת עושה שינוי גדול. אתה בשלב ההבנה וההכרה כי יש לך בעיה וזה בהחלט הזמן לפתור אותה אם רק תרצה. הכל אפשרי. בהצלחה ואהבה טליה כי מגיע לך אהבה :)

תלתלית3

New member
כל הכבוד על הפתיחות

לצערי כתבתי לך שתי תגובות ושתיהן נחמקו משום מה. אז אקצר ואומר. אתה לא אשם. היית ילד. מגיעה לך כל האהבה בעולם ומאנשים שבאמת אוהבים אותך: משפחתך. תאפשר להם לאהוב אותך. תאפשר לעצמך לאהוב את עצמך ובעיקר תאפשר לעצמך לסלוח. ניתן לעזור לך להגיע לתובנות יפות, שיאפשרו לך לבחור את החיים הנכונים עבורך, לשנות את המציאות שבה אתה חי, לסלוח, לפתוח את הפצע הפעור ולרפא אותו, לחזק אותך. המקום בו אתה נמצא של הכרה והבנה שיש בעיה או קושי בחייך זה גם המקום ממנו נעשה השינוי. תוכל לנהל את חייך. תוכל להתמודד עם קשייך כי יהיו לך הכלים. עבודה עם תת המודע מעלה תכנים ותובנות שיעזרו לך לחיות יותר טוב את חייך ולא מבחוץ. ראיתי דברים כאלה קורים. שום דבר לא מקובע. החיים דינמיים. אתה בהחלט יכול ליצור את השינוי הרצוי לך עם הכלים הנכונים, שתקבל בעבודה על עברך, אמונותיך, ערכייך, הרגליך, התממכרותך, באמצעות NLP ׁ(ניתוב לשוני פזיולוגי - תכנות המח מחדש) ודמיון מודרך. בהצלחה והרבה אהבה טליה

למעלה