אהבה אסורה ומרגשת ...

Adammmm

New member
אהבה אסורה ומרגשת ...

כן כן , לא טעיתם , זה אני, אותו אדמממם שכל הזמן שלח הודעות בדידות ועצב , והפעם כמו שחיים יבין אומר : מהפך ! לפני כשבועיים התחלתי לעבוד במקום מסויים , פרוייקט חדש מטעם החברה שאני עובד בה (ליתר פירוט ??) על היום הראשון שהתחלתי לעבוד שם ידעתי שהמקום הזה הוא פוטנציאל הכרויות אדיר , הוא מאוד מגוון , עשיר , מלא ראשים עם בלונד על הראש :) השער התחיל להיפתח לאט לאט , עד שלפני יומים הוא ממש נפתח עד הסוף , זה התחיל בזה שהתחילה איתי גברת נכבדה מהבטחון שם שבאמת עדיף לכם לא לדעת איך נגמר באותו ערב מהנה :) ואחריו איזה פקידה , וכו` .. אבל בכל המקרים לא הרגשתי אהבה מסויימת , תמיד זה היה מין סטוץ של לילה אחד , כי גם ככה זה הטיפוס של האנשים שם , עם כל הקפדנות על הנושא של ההטרדה מינית , אבל איך אומרים , תעשה הכל כל עוד אנחנו לא יודעים !!למרות שלא אהבתי את זה , כי זה לא הטיפוס שלי , אבל מה יש לי להפסיד ?? לפני יומיים , הגיעה מי שתשבור לי את כל המחשבות על המקום הזה !! חבר`ה , אני מאוהב , אהבה אסורה ומרגשת ... במקום הזה , הנושא של הטרדה מינית בעל משמעות מאוד חשובה !! תעשו מה שאתם רוצים , אבל מספיק תלונה ממש קטנה עלייך , ואתה בחוץ !! ראיתי המון בחורות בחיים שלי , אבל פנים כל כך יפות כמוה עוד לא ראיתי .. יש לי הרגשה שהבחורה גם היא רוצה שנהיה בקשר רציני , שהבחורה משדרת על אותו תדר , אבל מצד שני אני לא מרגיש שום התקדמות מהצד שלה , היא בקושי אומרת לי שלום עם חיוך ששובר לבבות ... יש לי מין פחד להתחיל איתה , שלא תתרגם את זה למשהו לא נכון וזה יהפוך למין הטרדה מינית ורק זה חסר לי עכשיו , מצד שני אני לא רוצה להפסיד אותה ולתת למישהו אחר לחטוף אותה ממני , מה אתם אומרים ?? תאמינו לי שהיא שווה השקעה, מושלמת מהכל , ותאמיני לי שהיה כל כך כייף לטעום את הטעם הזה של אהבה , כנה , מתוקה , אמיתית , עוד פעם מחדש שלכם , אדמממם

yulia_tb

New member
תגובה...

כנראה ראית אותי! סתאאאאאאאאאם!!! אני עדיין לא עובדת, אבל בכל מקרה למה אתה לא עונה לתגובות שלי!! בכל מקרה, מזל טוב!!!

Adammmm

New member
תגובה לתגובה :)

ליוליה היקרה דבר ראשון תודה על היחס , זה באמת נחמד מצדך דבר שני , זה עוד לא מזל טוב :( אני צריך לדעת לאן לפנות : או לקחת סיכון ולהתחיל איתה או לרדת מהנושא , ולכבות את כל אש האהבה שיש בי ולחזור לתרדמת החורף שלי ... מה עושים לדעתך ? ומצטער שלא עניתי לך מקודם , אבל תראי את ההודעה כבר עכשיו , תשלחי לי מייל עם שיטה אפשרית לצור איתך קשר און-ליין (איי-סי-קיו , טלפון , משהו ... ) שלך אדמממם

kukula

New member
אדםםםם, הכל תלוי בגישה

קראתי את ההודעה האחרונה שלך באיחור קל - פעם ראשונה בפורום הזה :) ההודעות שלך כל-כך כנות ואמיתיות ופשוט נצבט לי הלב לקרוא אותן...לכן גם מאוד שמחתי לקרוא שמצאת מישהי שרוממה את רוחך ונטעה בו ניצנים של אהבה חדשה. אדםםם, אם לא תנסה לא תדע. תתחיל לגשש בעדינות ואם היא מעוניינת היא תאותת. אם לא - תעצור. חבל לסטות מהדרך עוד לפני שבדקת האם היא חסומה או פנויה למעבר...

iritz

New member
תגובה לאדממם

הי אדם בתור בחורה שנראית טוב, אם לא תתחיל איתה זה לא יקרה תאמין בעצמך ומקסימום תקבל לא כתשובה, עדיף מלהתייסר באיך למה וכמה

למעלה