אהבה אסורה ומרגשת ...
כן כן , לא טעיתם , זה אני, אותו אדמממם שכל הזמן שלח הודעות בדידות ועצב , והפעם כמו שחיים יבין אומר : מהפך ! לפני כשבועיים התחלתי לעבוד במקום מסויים , פרוייקט חדש מטעם החברה שאני עובד בה (ליתר פירוט ??) על היום הראשון שהתחלתי לעבוד שם ידעתי שהמקום הזה הוא פוטנציאל הכרויות אדיר , הוא מאוד מגוון , עשיר , מלא ראשים עם בלונד על הראש
השער התחיל להיפתח לאט לאט , עד שלפני יומים הוא ממש נפתח עד הסוף , זה התחיל בזה שהתחילה איתי גברת נכבדה מהבטחון שם שבאמת עדיף לכם לא לדעת איך נגמר באותו ערב מהנה
ואחריו איזה פקידה , וכו` .. אבל בכל המקרים לא הרגשתי אהבה מסויימת , תמיד זה היה מין סטוץ של לילה אחד , כי גם ככה זה הטיפוס של האנשים שם , עם כל הקפדנות על הנושא של ההטרדה מינית , אבל איך אומרים , תעשה הכל כל עוד אנחנו לא יודעים !!למרות שלא אהבתי את זה , כי זה לא הטיפוס שלי , אבל מה יש לי להפסיד ?? לפני יומיים , הגיעה מי שתשבור לי את כל המחשבות על המקום הזה !! חבר`ה , אני מאוהב , אהבה אסורה ומרגשת ... במקום הזה , הנושא של הטרדה מינית בעל משמעות מאוד חשובה !! תעשו מה שאתם רוצים , אבל מספיק תלונה ממש קטנה עלייך , ואתה בחוץ !! ראיתי המון בחורות בחיים שלי , אבל פנים כל כך יפות כמוה עוד לא ראיתי .. יש לי הרגשה שהבחורה גם היא רוצה שנהיה בקשר רציני , שהבחורה משדרת על אותו תדר , אבל מצד שני אני לא מרגיש שום התקדמות מהצד שלה , היא בקושי אומרת לי שלום עם חיוך ששובר לבבות ... יש לי מין פחד להתחיל איתה , שלא תתרגם את זה למשהו לא נכון וזה יהפוך למין הטרדה מינית ורק זה חסר לי עכשיו , מצד שני אני לא רוצה להפסיד אותה ולתת למישהו אחר לחטוף אותה ממני , מה אתם אומרים ?? תאמינו לי שהיא שווה השקעה, מושלמת מהכל , ותאמיני לי שהיה כל כך כייף לטעום את הטעם הזה של אהבה , כנה , מתוקה , אמיתית , עוד פעם מחדש שלכם , אדמממם
כן כן , לא טעיתם , זה אני, אותו אדמממם שכל הזמן שלח הודעות בדידות ועצב , והפעם כמו שחיים יבין אומר : מהפך ! לפני כשבועיים התחלתי לעבוד במקום מסויים , פרוייקט חדש מטעם החברה שאני עובד בה (ליתר פירוט ??) על היום הראשון שהתחלתי לעבוד שם ידעתי שהמקום הזה הוא פוטנציאל הכרויות אדיר , הוא מאוד מגוון , עשיר , מלא ראשים עם בלונד על הראש