אהבה אסורה.....התייעצות....

אהבה אסורה.....התייעצות....

שלום לכם , אני בת 28 נשואה כבר X שנים , לאחרונה יצא לי להכיר אדם מדהים ומצאתי את עצמי בתוך סחרור ושכרון חושים.... ואני מרגישה מאוהבת גם במובן השלילי של העניין , כלומר נמצא בראשי כל הזמן ומפריע בשגרת חיי ... ההרגשה הינה עילאית והרסנית כאחד ועם זאת איני מוכנה לוותר עליה ........ ייעצו לי חברי המלומדים שחוו והרגישו ( כי זר לא יבין )- איך "נוחתים" לעזאזל??

elena20

New member
את מה את רוצה שנייעץ לך לבגוד? אם את רוצה

מישהו אחר ולא בעלך, תתגרשי.

mbongares

New member
איזה יעוץ??? זה בגידה נשמה את.........

צריכה לחשוב ההפך איך את תרגישי אם הוא עושה לך את זה...... אם את מאוהבת שחררי את בעלך עדיף מאשר שייפגע ממך..

לא הבנתי בדיוק מה את רוצה

את רוצה לבגוד? אני לא איהיה זאת שאלטף לך את הראש ואלאה אותך בעידודים ורחמים מטופשים כאלה ואחרים. יש לי אחלה פיתרון בשבילך | | | | | | | | | | | V גירושין.

nate2000

New member
איך לנחות?

תממשי את הפנטזיה עד הסוף. זה כבר ינחית אותך. רק קחי בחשבון שפיתרון לבעיה אחת יוצר בעיות חדשות....

omer73

New member
מה את מצפה שנגיד לך?

איך לבגוד בבעלך? לא שאני מתחסד, אבל יש אחלה פורום בנושא הזה, הוא נקרא בגידות ויחסים אסורים (או משהו בסגנון הזה), אני בטוח שהם ישמחו לעזור לך.

martini6

New member
תראי,

ברגע שמתחתנים, ברגע שבוחרים באדם אחד לכל החיים, את למעשה מוותרת על כל היתרונות שיש לאחרים להציע לך. ברגע שהחלטת להתחתן עם בעלך, עליך להישאר נאמנה כי תמיד יהיה מישהו אחר שמושך אותך בטירוף. גם אם הבחור הזה יעלם מחייך, או שתחליטי בכ"ז לשכב איתו ולתת להתרגשות להתממש, מתישהו בעתיד יכול להיווצר מצב שתימשכי למישהו אחר. אין סוף לדברים האלה. בגלל הסטאטוס שלך כאישה נשואה, אני חושבת שכדאי לך להפעיל את ההיגיון ולא לרוץ אחרי שגעונות הלב.

כן, אבל בוחרים במישהו בגלל היתרונות שלו

שאין לאחרים. יש גם רווח ולא רק ויתור.

יום טוב

אל תבגדי, זה רע ואסור בעקר בנשואין. נסי להתידד עם האדם הנחמד ולהשקיע יותר בהתענינות בו ובמעשים טובים לו מאהבה ופחות במגע, ואת המגע צרי רק מחבה, אהבה ורצון בקרבה רגשית אתו. התאהבות זוגית אינה ממש חשובה, החליטי שלא כדאי והתגברי עליה. אם את אוהבת את בעלך, השקיעי הרבה ביחסים אתו.

תשמעי,

לדעתי בגידה אינה הפיתרון לבעייה שיש כאן. אני גם לא חושב שההתאהבות באיש אחר שהוא לא בעלך היא הבעייה שלך, או לפחות לא הבעייה העיקרית. אני חושב שיש כאן בעיה בבחירה שעשית בבעלך או במערכת היחסים בניכם. זאת דעתי. לדעתי, כדאי לך לבדוק את הנושא הזה לעומק ולהבין בדיוק מה את מרגישה וחושבת (אולי, אפילו, בעזרת ייעוץ פסיכולוגי שיעזור לך לעשות סדר בראש ולהבין הכל). אחרת תמשיכי לחיות חיים לא מספקים שסותרים את מה שאת מרגישה וחושבת.

למעלה